Evenimentul ”Asaltul castelului” revine!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
CAlogo_h250px.png

Dragi jucători,

Deși ați distrus castelele inamicilor, aceștia și le-au reconstruit pentru a reveni în forță! A venit momentul să vă trimiteți mercenarii din nou pentru a le arată că a lor capacitate de apărare nu va face față armatelor voastre!

Evenimentul "Asaltul castelului" revine! Am implementat câteva schimbări și mici îmbunătățiri pe care le vom explica în cadrul acestui anunț.

Data de început: October 9, 2018, 2pm
Data de sfârșit: October 23, 2018, 2pm
Lumi participante: Toate cu excepția serverelor de speed și casual.

La luptă!

Veţi putea accesa ecranul corespunzător de la nivelul privirii generale a satului sau cu ajutorul pictogramei simbolizând un castel asediat, aflată în colţul din dreapta. Castelul şi armata asediatoare vor apărea la nivelul paginii aferente evenimentului în clipa în care acesta va începe. Armata va fi formată din trupele tale și până la cele deținute de alți maxim 49 de jucători de pe server. Voi va trebui sa folositi mercenarii aflati sub comanda voastra pentru consolidarea diferitelor categorii de trupe si pentru a le ajuta sa distrugeti castelul.

Numărul de mercenari aflați sub comanda voastră va fi afișat în pagina evenimentului. Veţi obţine câte un mercenar nou în mod automat la fiecare 30 minute, până la atingerea limitei maxime de 16. De fiecare dată când veți decide să consolidați una dintre diferitele categorii de trupe disponibile, un grup de mercenari va fi utilizat în acest scop iar bara de progres va crește cu 4 puncte. De îndată ce numărul necesar de mercenari va fi alocat complet pentru categoria respectivă, armata voastra își va îndeplini atribuțiile și va contribui la apărarea sau atacarea castelului.

CAmercenary.PNG


Există trei categorii de trupe pentru care se face consolidarea:

-Asalt: Paladinii și soldații. Atunci când bara de progres este completă, o daună de la 1 la 5 (plus bonus de la bombardament) va fi aplicată castelului
-Sprijin maritim: Nave pentru ajutarea celorlalți mercenari. Atunci când bara de progres este completă, Asaltul şi Bombardamentul primesc 50% la nivelul barelor de progres
-Bombardament: Catapultele și berbecii reduc puterea defensivă a zidurilor ce înconjoară castelul. Atunci când bara de progres este completă, puterea de apărare a castelului scade cu 1 punct şi concomitent are loc creşterea daunei provocate de Asalt cu 3 puncte.

CA_assault.png


Distrugerea Castelului

În clipa în care castelul ajunge la 0 HP este distrus. Medaliile aflate în interiorul acestuia sunt distribuite în mod egal tuturor participanţilor, castelul anterior fiind înlocuit cu unul nou ce ascunde mai multe medalii.
De asemenea, veţi primi medalii şi în funcţie de clasamentul ocupat în cazul celor 3 categorii diferite de asalt. Cu cât contribuiţi mai mult la o anumită categorie cu atât veţi primi mai multe medalii pe măsură ce trupele voastre își execută comenzile aferente.

În clipa în care castelul prezintă o valoare mai mica de 10HP, veţi avea posibilitatea să faceţi o razie. Valoarea HP se diminuează cu 1 punct şi veţi primi mai multe medalii. Ca o completare, la fiecare al patrulea castel distrus veți primi ca bonus un anumit număr suplimentar de medalii.

Colaborarea la nivel de trib

Dacă faceți parte dintr-un trib, toate medaliile ce le veți acumula se vor adăuga la progesul general al tribului. În clipa în care numărul total de medalii obținute de tribul vostru va atinge o anumită limită, un bonus va fi activat pentru toți jucătorii din cadrul acelui trib, pentru o perioadă de 48 ore!

Câteva îmbunătățiri au fost efectuate după cum urmează:

1. Veti putea contribui cu medalii de fiecare dată când doriți însă acest lucru o să aibă un cost suplimentar. Costurile sunt resetate în fiecare zi. Trebuie să aveți în vedere faptul că donarea medaliilor conduce la modificarea indicatorului pentru trib și nu și pentru nivelul vostru individual.
2. Recompensele au fost puțin schimbate. Cele trei nivele sunt acum, de la cel mai mic la cel mai mare, astfel: +10% viteză de recrutare, -10% cost taleri și +10% producție de resurse.
3. Numărul necesar de medalii a fost diminuat comparativ cu versiunile anterioare ale evenimentului. Nivelele sunt acum: 75.000, 150.000 și 300.000 medalii.
4. Atunci când donați medalii pentru trib aveți o șansă de 50% de a obține un mercenar în plus și până la un maxim de 5. Cu această schimbare veți putea depăși limita maximă de mercenari însă nu veți putea achiziționa mercenari până nu veți ajunge sub această limită.


ca_tribegauge_102018.png



Utilizarea medaliilor


Medaliile obţinute pot fi utilizate la nivelul magazinului aferent acestui eveniment, unde le puteţi schimba pentru diferite obiecte interesante. Obiectele alese în schimbul medaliilor obţinute pe parcursul evenimentului vor rămâne la nivelul inventarului şi după finalizarea acestuia. Ca atare, procuraţi-vă obiecte cu bonusuri pentru utilizarea lor viitoare!

Din clipa în care evenimentul se termină, o să mai aveți la dispoziție 24 de ore pentru accesarea magazinului evenimentului, prin intermediul ecranului aferent acestuia. După această perioadă, nu îl veți mai putea accesa și veți pierde medaliile neutilizate.

Vă rugăm să aveți în vedere că transferul către lumea casual nu presupune şi transferarea medaliilor!



Pregătiţi-vă să asaltaţi castelul! Pentru glorie și medalii!

Așteptăm cu interes feedback-ul vostru cu privire la eveniment în cadrul acestui topic.​
.


Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus