Discutii libere L70 !

DeletedUser49138

Best booobooo nu inteleg de ce mai joci acest joc cand nu ai o treaba cu el!
 

DeletedUser49158

Liniste pana vine revolutia internelor si a suportilor partea 2 in dtw :))) bai copii by grigo :))))
 

DeletedUser49303

Liniste pana vine revolutia internelor si a suportilor partea 2 in dtw :))) bai copii by grigo :))))

Vad ca te dai balenă in pahar si te bagi aiurea in seama cu mine!!! O spui asa de parca ai avut tu ceva implicare.. Ai facut tu vreun joc de culise. Nu ai avut nici o treaba, s au găsit 3 prosti sa iasa din trib si tu mai prost decât ei te ai crezut priceput si ai preluat sitter ca ii salvezi tu.. jezi mai jos ce s a intamplat:)
Lasa forumul si incearca sa joci ceva!!! Pana acum pe lumea 70 nu te ai evidentiat decat cu niste iesiri din trib si apoi ai intrat ca milogul inapoi... Ai preluat tu sitter la boschetarii aia care au iesit de la mine ca tu esti mare jucător " Br la butoane " pusesei numele satelor.. Nu stiu care butoane se pare ca le ai cam încurcat si ai pierdut 60-70 de sate intr o zi jumătate.. Dar nu e problema ca tu oricum sti jocul
A si mai te am vazut o data cand mi ai scris mie si lui Pepsi sa iti dam invitatie si sa bagam def la tine ca dai Backsteab ăstora, citez: "ca te a supărat noob ul de Stamatescu " (nici aici nu e problema o sa spui ca ai facut la "misto" sa nu te dea afara dar noi 2 stim ca nu e asa)
Cam astea sunt acțiunile tale vizibile dupa 3 luni pe lumea asta

Asa ca lasa spam ul si joaca
 
Ultima editare de un moderator:
Sus