Speciala 32

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Eu zic sa ramana, raman pentru distantare, nimeni nu profita ca se sterge vreunu sau e banat.
S-au vazut cazuri, in special pe Sp31 cand la sfarsit s-au luat barbare la greu pentru clasament, barbare aparute "ciudat".
Incercam si asa, speciale vor mai fi, nu e asta ultima.
 

Radu1307

member
Scor reacție
0
Întrebare pentru ăștia mai puțin educați

Viteza server 3 și mine x4 inseamna ca viteza totala a minelor o sa fie 12? Sau inseamna ca indiferent ce viteza are serverul minele o sa mearga ca si cum viteza ar fi 4?

Ms
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147

Tăietori de lemne (Nivelul 1)​


ProducţieUnităţi pe orăUnităţi pe oră la nivelul 2
Producţie de bază360419
Producţie actuală360419


Fix din speciala care incepe maine, deci x 12, viteza server x factorul de productie.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Vorbim aiurea sa ne aflam in treaba, dar nu e stress, suntem obisnuiti cu tot felul de specimene care cred ca tot ce zboara se mananca.
Succes.
 

Raticate

member
Scor reacție
0
@Rakanishu vrem si noi forum pentru speciala 32, daca se poate cat mai rapid, s-apucam macar sa ne felicitam adversarii ca asa e frumos. Din pacate insa, timpul e foarte limitat, iar noi chiar ne dorim sa facem asta. A fost o lupta pe cinste!
 

Raticate

member
Scor reacție
0
Se poate o speciala start 2138p

Pentru astia se pot face orice setari, ca tot la stagiul de a intra doar pe speciale raman, ca de jucat pauza.. Personal is satul de atatia plebi, daca nici 3 continente vs 1 oamenii ajung sa nu mai joace, ce altceva sa se gaseasca?

Mai debraga ar trebui introdusa o aplicatie pe baza de istoric al jucatorilor pentru speciale, sa nu mai intre tot prostul.. De exemplu eu, daca ar fi posibil, pe toti astia de au renuntat dupa 2 saptamani fara sa aiba macar un atac pe ei, i-as interzice permanent sa mai intre doar sa-i faca pe altii sa-si iroseasca timpul aiurea
 

PRADA

member
Scor reacție
6
ma bucur ca-ti plake @Izyldur al 8ulea.
lu' raka asa de mult i-a placut de i-a dat permaban lu chelios pt declaratia asta..

giphy.gif
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Aceasta speciala este ultima, bataia de joc cu verisori, frati, etc care se lasa brusc e veche, dar de data asta s-a exagerat grav.
Indiferent de masuri, indiferent de reguli si restrictii nesimtirea unora gaseste mereu solutii pentru a evita consecintele.
Suntem acuzat ca favorizam pe unii si pe altii, ok, stim povestea, e din 2007. Am raspuns la n tickete in care am specificat clar ca fara dovezi oferite de sistem nu putem lua masuri, nu actionam pe supozitii, discutii din afara si etc. Asa ca mai bine fara, ramaneti cu lumile normale.
Ati dorit lumi fara pp si va bateti joc de ele prin actiunile voastre, la memeuri si caterinca sunteti buni toti, cand vine vorba de cinste....
PS. Acesta Nu este un pamflet si nici nu includ toti jucatorii, se stiu ei foarte bine care sunt.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus