Miss Piggy si lumea ei 13

  • Autor subiect DeletedUser26904
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser26904

A fost odata ca-n filme, a fost cum n-a fost inainte, o mica Miss.(nu chiar atat de mica insa dupa parerea unora). Nu stiu cat va amintiti din episoadele anterioare asa incat am sa fac un rezumat

miss_piggy5-1.jpg


Miss Piggy obisnuia sa joace cu MoD=mesagerii mortii lumea 7(asa a devenit ea star pe forum), intra pe harta mereu cat mai aproape de EL si in rest rosu . in lumea 8 el are niste probleme, ea se simte abandonata si cunoaste pe Nihilius cu care incepe sa...joace. aventura continua in 10 (joaca impreuna) dar...langa XXL si duce la ruptura de acesta.
S-acum , in zilele noastre si lumea 13...Knight of avalon(Miss si Nihi), ascunsi de prieteni si familie,dar nu si de fiul ei Nazdravan-KinGFlex(asa-i ca nu stiati ca-i zice si Nazdravan? copilul asta nu stie sa se prezinte!!!) intra sa faca istorie intr-un trib oarecare ales aleator.Nazdravan continua sa-i spuna tata cand se refera la EL, dar... accepta si intelege situatia.
Huh!!ce usurare..fosta gasca ne sunt inca prieteni! ce usurare!Tanarul, puternicul, dar si aprigul Dorm Doze conduce tribul cu mana de fier si afla identitatea lui Knight,o place pe Miss(doar e diva a ecranului,asa cum v-am spus), dar nu-i tocmai incantat de junul nihilist...Intriga se complica la fuziunea cu Mod-ul acestei lumi cand in aceeasi seara aflu(io mi-s Miss) ca EL(mon mari e intemeietor in tribul PALS dusman), EA (femeia care era intemeietor la celalalt mare trib dusman) emite pretentii asupra jumatatii mele de cont(cum ca ar fi adorabil si dragalas si..numai al ei), cat si asupra Lui(mon mari).
SCANDAL IN PRESA!!!(e firesc, doar sunt star).EL n-a vorbit niciodata cu EA ... EU schimb profilul tribului sii ii declar razboi EI.Mentionand clar obiectul de disputa "NIHI e al meu "
Abia ce s-au mai calcat lucrurile cand apare si el...vis3z...e arogant (si cei din jur ii spun ca are si de ce) arunca zvonuri cum ca Miss a noastra..ar avea oarecare afinitati...pentru dansul....sunt si eu curioasa ce va urma.:rolleyes:
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser15142

Nu vedeti ca anumte persoane au talente inimaginabile si vor sa ne inmarmureasca cuabilitatile de scriere pe care le poseda .

Miss , scuza-ma dar te faci de ras. ( postezi no sens)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Miss nu are talent doar la scris. E si o buna jucatoare pe harta si inafara ei, a fost conducator de triburi e si in prezent (Angry).

Faptul ca isi povesteste experienta ei pe L13 nu e ceva care sa o injoseasca, cine vrea sa citeasca citeste, cine nu vrea nu citeste, simplu. Isi face proganda ei si tribului ei. Daca unii nu sunt capabili de asta si cer doar inchiderea de topicuri asta e problema lor.



As avea niste intrebari ptr ea:
1. Cum e sa ai prieteni de partea opusa a baricadei?
2. Unii din jucatori isi propun o tinta si apoi se lasa (sa ajunga locul 1, sa invinga un trib, etc). Are vreo tinta de acest gen?
3.Unii spun despre dorm doze ca ar fi un dictator comunist. El spune ca doar asa un trib poate fi in top. Cum vedea ea liderul de trib?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser26904

ce vrea sa insemne topicul??

=)) chiar nu stii?

forumul e loc de intalnire intre jucatori ai mai multor triburi, corect?

de ce trebuie sa fie numai bataie de joc sau infruntari fara sens, contrari si atacuri? unii se bat cu pumnul in piept, altii dau cu pietre, cine n-are cu ce...arunca jigniri si intrebari fara rost. chiar va place asta? o fi lipsa de testosteron la mine, ce pot sa zic, imi doresc o lume in care sa putem zambi si juca degajat. e un joc ! nu-ti da nimeni foc la casa!


Miss nu are talent doar la scris. E si o buna jucatoare pe harta si inafara ei, a fost conducator de triburi e si in prezent (Angry).

multumesc

As avea niste intrebari ptr ea:
1. Cum e sa ai prieteni de partea opusa a baricadei?
2. Unii din jucatori isi propun o tinta si apoi se lasa (sa ajunga locul 1, sa invinga un trib, etc). Are vreo tinta de acest gen?
3.Unii spun despre dorm doze ca ar fi un dictator comunist. El spune ca doar asa un trib poate fi in top. Cum vedea ea liderul de trib?

1.cred ca e obisnuit pentru cei care schimba triburi des...pentru mine e inca o provocare, de data asta infruntarea e altfel, stiu cum gandeste de cele mai multe ori ma intreb ce ar face el/ea in locul meu. sunt de esenta diferita oamenii, unul e stejar si altul salcie...stii despre ce vorbesc, nu?

2. eu joc numai cat imi face placere sa joc si pana acum mi-a cam facut
3.dorm doze? pe mine m-ai gasit sa-l caracterizez?? :p
Dupa mine e lider inascut, stie tot, face tot, daca ar putea ar sta pavaza la fiecare sat. e foarte dedicat.dictator comunist? nu cred..nu e genul..ia de la ala si de la ala sa aiba toti! e mai degraba perfectionist, nu esti bun, lasa pe altul care poate , iar tu, daca nu faci fata, out!
ah..si nu ma mai intreba despre el ca nu-i place si ma cearta!!! s-apoi ma cert cu Nihi ca de ce ma cert cu dorm doze si pe urma cu ary ca de ce ma cert cu catalin si uite-asa incepe lantul slabiciunilor si am sa am o zi ingrozitoare maine.
ps.Daca tot imi iei interviu...cheama si un fotograf, dar nu vreau poze din profil! Ingrijeste-te sa nu-mi greseasca numele noteaza clar:Miss Piggy . Nu-mi place sa fie prea familiari fanii!

 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser12196

mai miss vrei sa ma ajungi pe mine ...pe kings si imperia?:p:p:p
continua.lasa corul de suflatori .ma distrez.:D:D:D
john baiete ,ma faci geloasa si nu e bine...sti tu ,nu?:p
 

DeletedUser8343

Interesanta aventura acestei "mici miss" ...dar sa ne amintim cate ceva despre istoria ei asa cum a fost discutata pe forum:

O avem contestata si de intemeietorul MOD (Eek!) :

Și normal că nu ai putut organiza nimic din moment ce tu te certai tot timpul cu toți... De câte ori ai ieșit din MoD pe parcursul lumii 7 ? Câți au ieșit din trib pentru că nu mai îți suportau "arfele" ? Nu mai vorbii tu de mine...
Nu mai vorbii de ce fac alții și nu mai judeca pe alții... Uite-te întâi la tine... Ai încercat să refaci un trib CARE NU MAI VREA SĂ SE REFACĂ! Ce nu pricepi ?
Și ți-am spus că eu nu o să mă întorc niciodată și nu o să cerșesc niciodată drepturi în tribul care eu l-am format... Pentru că acest lucru este nesimțire din partea voastră! N-ai azuit de ONOARE sau RESPECT vreodată...
Și încă ceva... Ție cine ți-a dat drepturi vreodată în MoD? Le-ai primit pe merit?

Dar întemeietor cum ai ajuns să ai ? Ți l-ai dat cumva singură ?
În caz că nu știai, MoD nu mai există, iar membri MoD s-au lasat de mult de joc! Și cei ce au mai rămas s-au "răspândit" sau veghează din umbră...
Textul complet il gasiti: aici....

Dar si de o alta colega din MOD (Megara) :

Tin la amandoi in aceeasi masura si la fel cum tin si la corectitudine...
Regretele mele nu au fost ca nu ai toate satele langa mine ci ca ai ramas mult timp, chiar prea mult timp, cu 2 sate in zona si te-ai dus sus langa geoxx.
Eram 3 in zona si m-am trezit singura ca tu erai mai mult prin alte parti....
Inca de la sfarsitul lui august ti-am atras atentia ca daca nu te ocupi si tu de zona nu o sa ne fie usor cu BURN apropiindu-se din est, cu Die la vest si Rock care dau zilnic pe Mariio. Mereu mi-ai zis "acum ma ocup" si te-ai ocupat prea tarziu, dupa ce amenintasem de cateva ori ca dau stergere cont, cand deja erai incercuita de Diablo si s-a facut PNA-ul.
Prea tarziu totusi....

Textul poate fi gasit aici complet: aici.

....contestata deci...pentru colegialitatea, "arfele" si modul ei de joc :rolleyes:

Uite ce spun unii jucatori legat de MOD si felul cum a fost el preluat: (puNkishoR-):

Deci nu pot sa nu intervin.

Nu sunt de acord cu DIZOLVAREA TRIBULUI de catre Eek! (decat daca membrii fondatori, toti sunt de acord cu acest gest, nu sa distruga tribul din egoism), insa miss piggy, tu NU AI ABSOLUT NICIUN DREPT sa iti asumi acest NUME, acest BRAND, si anume MoD.
Daca tot erai cu spirit de lupta in continuare si vroiai sa joci in continuare, trebuia sa infiintezi alt TRIB, cu un nume total diferit.
Pentru a folosi numele de MoD ai nevoie de acordul lui Eek!/lamine/thereapper si a celor care REPREZINTA MoD-ul initial.
Later EDIT:
Eu sunt in noobs (contul meu este, eu m-am lasat de ceva vreme), insa va spun parerea mea.
Textul complet poate fi gasit aici

Cum s-a petrecut aventura din IMMO de pe lumea 10?
Inca de la inceputul lumii intra in conflict cu al sau coleg de trib IRC (ItiRup Capu)..

Vreo pozitie oficiala pentru razboiul dintre Miss P. si Itirupcapu a.k.a. ferma?:D

Da, au fost concediati.

ce inseamna refugiat?! miss piggy, efes pielsen, superfr! cam asta inseamna refugiat! stiti voi cel mai bine!

Mai avem afirmatia lui rhadookoo:

Nu ma intereseaza respectarea regulamentului jocului. Nu este datoria mea. Nu doresc sa intervin in treaba team-ului. Nu incurajez trisorii, dar nici nu le dau in cap, pentru ca nu am o diploma care sa imi ateste dreptul.
Am aparat imaginea IMMO si o apar in contnuare, insa acuzatoarea Miss Piggy si satra dansei, nu sunt demni de luat in serios de catre un membru IMMO. Ne-am vorbit sa reactionam asa, ironic.

Text gasit:chiar aici

Dupa nicio luna ..este data afara din tribul IMMO pentru a doua oara! :eek:
Putem viziona acest lucru chiar aici

Waaaw "big adventures!" (aventuri maaari!)!


Chiar daca-s multi jucatori, lumea Triburile este o lume mica in care se aud foarte multe. Multi citesc forumul si pot trage singuri concluziile, apoi se mai discuta si in privat si se aud multe..mai ales in cazul triburilor cu pretentii care-si formeaza dinainte componenta.

Deci daca povestim ne aventura ...o povestim toata nu doar partile care ne convin!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser26904

interesant..hai sa-i chemam pe ei sa vedem daca mai spun asta si acum....

cata ura ai acumulat in tine? mai poti sa respiri?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8343

interesant..hai sa-i chemam pe ei sa vedem daca mai spun asta si acum....
cata ura ai acumulat in tine? mai poti sa respiri?

Repet daca nu ai inteles ..daca povestim de aventura o povestim toata nu doar acolo unde suntem "STAR" :)
Stiu ca este un topic de politica si propaganda..a propriei tale persoane ..este gresit cumva sa amintim ceea ce s-a intamplat si cum ai jucat?
 

DeletedUser7039

M-am certat cu Miss Piggy, dar nu pentru ca este o persoana rea..
Am concediat-o pe Miss Piggy nu pentru ca a facut ceva rau..
Ci pentru ca eu am avut un interes in toata afacerea asta.. Ce e drept, egoist, dar asta sunt! :)

Este una dintre putinele greseli pe care mi le recunosc! Miss Piggy nu ar fi meritat ce i-am facut eu.. Iar ca jucatoare de triburi.. E o profesionista prin excelenta si un soldat redutabil..

Un defect are: Nu trece neobservata! Daca ai ocazia sa o cunosti, esti ori un prieten, ori un rival al ei! Recunosc ca m-am incadrat in ambele ipostaze.. :(:D
Miss, atat mai ai de invatat, arta disimularii, ca in rest le ai pe toate:p:p

Salutari lumii 13!:)
 

DeletedUser8343

Nu a contestat nimeni ca nu joaca bine :)
Insa din cate am putut eu observa face o gramada de greseli in ceea ce priveste diplomatia...unde cam incurca borcanele. Plus ca ii place sa spele rufele in public. De cate ori are un conflict ...iese pe forum..sa arate ea cine are dreptate si cine nu.

Mult succes pe lumea 13! poate aici poate sa aplice experienta de pe celalte lumi ceva mai bine si fara aceste greseli, mai ales ca mai joaca cu cineva pe cont si probabil ca nu e lasata sa faca numai ce vrea :)

ps: vad ca a chemat ajutoare cum a spus :D
Eu sunt curioasa de parerea lui Eek! si a Megarei.

Later edit: are legatura pentru ca ea a povestit de lumile unde a fost STAR..asadar ..am amintit ce s-a intamplat acolo..
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Nu a contestat nimeni ca nu joaca bine :)
Insa din cate am putut eu observa face o gramada de greseli in ceea ce priveste diplomatia...unde cam incurca borcanele. Plus ca ii place sa spele rufele in public. De cate ori are un conflict ...iese pe forum..sa arate ea cine are dreptate si cine nu.

Mult succes pe lumea 13! poate aici poate sa aplice experienta de pe celalte lumi ceva mai bine si fara aceste greseli, mai ales ca mai joaca cu cineva pe cont si probabil ca nu e lasata sa faca numai ce vrea :)

ps: vad ca a chemat ajutoare cum a spus :D
Eu sunt curioasa de parerea lui Eek! si a Megarei.

Eu nu vad legatura dintre "M.Piggy si lumea 13" cu ce ai postat tu pe pagina anterioara :eek::eek::eek:
 

DeletedUser1627

Hello lumea 13 :)
Nu m-as fi asteptat sa fiu mentionat pe undeva mai departe de Lumea 7 :) Dar nu se stie niciodata :D

Imi place certurile, nu stiu din ce cauza, dar cearta de pe forumul asta e prea frumoasa :)) Ce mi se pare mie ciudat e ca nu stiu de ce va certati :) cred ca mai trebuie sa citesc odata... ;))

Am intrat pe guest pe lumea 13, nu va niciun MoD (asta e bine, ca cica ar fi existat o copie X( ), dar si nicio Miss Piggy... WTF?!?
Nu mai stiu eu sa dau search-uri? :|
 

DeletedUser26904

Hello lumea 13 :)
Nu m-as fi asteptat sa fiu mentionat pe undeva mai departe de Lumea 7 :) Dar nu se stie niciodata :D

Imi place certurile, nu stiu din ce cauza, dar cearta de pe forumul asta e prea frumoasa :)) Ce mi se pare mie ciudat e ca nu stiu de ce va certati :) cred ca mai trebuie sa citesc odata... ;))

Am intrat pe guest pe lumea 13, nu va niciun MoD (asta e bine, ca cica ar fi existat o copie X( ), dar si nicio Miss Piggy... WTF?!?
Nu mai stiu eu sa dau search-uri? :|

Knight of Avalon(Miss Piggy & Nihilius)
Puncte: 926.020
Rang: 23
Inamici învinşi: 2.239.334 (195.)
Trib: Angry
 

DeletedUser26904

Nu a contestat nimeni ca nu joaca bine :)
Insa din cate am putut eu observa face o gramada de greseli in ceea ce priveste diplomatia...unde cam incurca borcanele. Plus ca ii place sa spele rufele in public. De cate ori are un conflict ...iese pe forum..sa arate ea cine are dreptate si cine nu.

Mult succes pe lumea 13! poate aici poate sa aplice experienta de pe celalte lumi ceva mai bine si fara aceste greseli, mai ales ca mai joaca cu cineva pe cont si probabil ca nu e lasata sa faca numai ce vrea :)

ps: vad ca a chemat ajutoare cum a spus :D
Eu sunt curioasa de parerea lui Eek! si a Megarei.

Later edit: are legatura pentru ca ea a povestit de lumile unde a fost STAR..asadar ..am amintit ce s-a intamplat acolo..


well titlul este in continuare Miss Piggy si lumea ei 13 invitata mea:(chiar nesolicitata)
INGERASA-
daca tot sunteti aici ,puteti sa ne raspundeti la cateva intrebari? eu va multumesc anticipat!

--care este rolul jucat de dumneavoastra in lumea 13 vis a vis protagonista ei? (ingerasa e clar ca nu...)

--ce anume v-a facut sa optati pentru aceasta alegere?

--cum vedeti urmarile demersului dumneavoastra?

-- sunteti constienta ca Megara(jucatoarea mentioata de dumneavoastra) a luat apararea lui Miss Piggy doua luni mai tarziu decat scandalul mentionat? sau poate de faptul ca este in vacanta de forum pentru 2 saptamani?

--cum explicati aparitia celor doi lideri la minute dupa postarea dumneavoastra si pozitia lui rhadookoo?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8343


--care este rolul jucat de dumneavoastra in lumea 13 vis a vis protagonista ei? (ingerasa e clar ca nu...)

Nu cred ca trebuie sa cer aprobarea pentru a posta intr-un topic cu politica si propaganda. Eu credeam ca pentru asta este facut forumul . Sa putem discuta argumente pro si contra.
Esti tu sigura ca nu am cont pe lumea 13? :D ...probabil nu esti atat de bine informata :)


-- sunteti constienta ca Megara(jucatoarea mentioata de dumneavoastra) a luat apararea lui Miss Piggy doua luni mai tarziu decat scandalul mentionat? sau poate de faptul ca este in vacanta de forum pentru 2 saptamani?
[/B]

Care scandal ca au fost doua in ceea ce te priveste? L7 si L10.
Acu ca ai insistat sunt curioasa si eu de parerea ei si chiar o sa ii dau un mesaj sa o rog sa posteze cand se intoarce din vacanta. Sper numai sa imi faca favoarea :D



--cum explicati aparitia celor doi lideri la minute dupa postarea dumneavoastra si pozitia lui rhadookoo?

Pai nu ai zis tu ca ii chemi sa iti sara in aparare?
interesant..hai sa-i chemam pe ei sa vedem daca mai spun asta si acum....
Eu una nu i-am chemat!

 

DeletedUser7708

@Îngeraşa:
1.Eşti off-topic(tu spui L7 şi L10, eu spun că este L13).
2.Ai avut surse îndoielnice(rhadookoo, care şi normal şi-a apărat colegii).
3.Ai informaţii pe care le-ai interpretat în necunoştinţă de cauză.

Concluzia: Cu acest post care se vrea răzbunare la faptul că te-a făcut KO acum câteva zile te-ai făcut de ruşine în faţa celor care cunosc adevărul sau o parte din adevăr.
 

DeletedUser26904

Nu cred ca trebuie sa cer aprobarea pentru a posta intr-un topic cu politica si propaganda. Eu credeam ca pentru asta este facut forumul . Sa putem discuta argumente pro si contra.


domnisoara-ingerasa///ati fost intrebata ce rol jucati...nu s-a pomenint nicaieri despre interdictia de a scrie pe acest topic, nu-i asa?


Esti tu sigura ca nu am cont pe lumea 13? :D ...probabil nu esti atat de bine informata :)

conteaza mult prea putin in cazul in care nu te-am inobilat sau nu am interactionat. te-am inobilat cumva?

Care scandal ca au fost doua in ceea ce te priveste? L7 si L10.
Acu ca ai insistat sunt curioasa si eu de parerea ei si chiar o sa ii dau un mesaj sa o rog sa posteze cand se intoarce din vacanta. Sper numai sa imi faca favoarea :D

in lumea 7 mi-a reprosat ca am luat sate pe doua continente si nu am ramas numai alaturi de ea...eu vad posesivitate si dorinta de a fi aroape
in lumea 10 a fost cea mai buna si devotata prietena pe care si-o poate dori cineva.si pentru asta o iubesc si admir.Si ea si eu stim ca prietenii adevarati se cearta si impaca, nu dispar la primul nor


Pai nu ai zis tu ca ii chemi sa iti sara in aparare?

Eu una nu i-am chemat!


si faptul ca au venit arata parerea lor proasta despre persoana mea in viziunea dumneavoastra?

Va multumesc mult ca ati binevoit sa ne raspundeti!poate reusiti de data asta sa completati si intrebarile lasate fara raspuns la postarea anterioara.

 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

cand e bal, circ sa fie...deja se aduna lumea sa vada showul.
sa mai chemam. intotdeauna e o placere sa mergi la circ. da mai frumos e sa il vezi de acasa
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus