13 negru

  • Autor subiect DeletedUser16887
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser31760

...

TMH a fost tot timpu acolo, si tot praf au fost. in plus CRyder nu 'a fost' ci inca e, oamenii au ramas si inca va rup de sate pe capete, spiritul a ramas, si nu va muri niciodata. jucatorii din acest trib vor ramane legenda pe l12 chiar daca inca activeaza. nici unu din TMH nu se va putea compara cu vreunu din CRyder.

TMH e un fel de gluma lumii 12, o 'adunatura' si atat. un conducator analfabet sau cel putin semi:)), conducatori din TBS,etc si daca e sa vorbim de nume si de fapte, nici peste inca 2 ani jucati nu va veti putea compara vreodata cu un jucator din CRyder sau cu tribul in sine. in plus daca aleg aleator un cont din TMH, proprietarul 100% nu mai e cel de la inceput, pe cand la noi inca aciveaza EXACT aceiasi jucatori. si cine s-a lasat, s-a lasat, nu i-a preluat nimeni contul. si spre fericirea voastra sa mai dati din coada ca luati sate moka intr-o luna 10 sate, fara proprietar pe cont :))

Crazyyesco aveam un oarecum respect, chiar daca nu am avut tangente...
"daca aleg aleator un cont din TMH, proprietarul 100% nu mai e cel de la inceput" - imi pare rau sa iti stric procentul, dar pentru mine pot sa vorbesc si te anunt ca acest cont este al meu de cand am inceput joaca (PS: vad ca pentru tine nu mai e doar un simplu joc)
Din cate tangente am avut eu, conducatorii TMH (Vaiii si MisterA) merita tot respectul..pentru ca asta au aratat cat timp am jucat alaturi de ei..si nu numai.
Consider un trib praf un trib care isi pierde identitatea, iar asta sa intamplat cu multe triburi din L12 mai putin TMH care nu a fuzionat in stilul Cryder. (tot respectul pentru R.R initial dar apoi v-ati dat la fund rau). Stiu ca reprezinti interesul tribului, dar exista si limite. ;)
Atat am avut de spus...daca ai vre-o remarca la ce am scris..te rog sa o faci intr-un mod civilizat. Bafta!
 

DeletedUser

macar atata poti sa ai si tu 'mandria prostului' cum se zice, cu o 'haita' de adunaturi care nici impreuna nu pot sa lege 4 nobili sub jumate de minut in cel mai bun caz... si daca tot am ajuns aici, stie toata lumea ca TMH nu s-a comparat si nu se va compara niciodata cu TBS. TMH e un fel de gluma lumii 12, o 'adunatura' si atat. un conducator analfabet sau cel putin semi:)), conducatori din TBS,etc si daca e sa vorbim de nume si de fapte, nici peste inca 2 ani jucati nu va veti putea compara vreodata cu un jucator din CRyder sau cu tribul in sine. in plus daca aleg aleator un cont din TMH, proprietarul 100% nu mai e cel de la inceput, pe cand la noi inca aciveaza EXACT aceiasi jucatori. si cine s-a lasat, s-a lasat, nu i-a preluat nimeni contul. si spre fericirea voastra sa mai dati din coada ca luati sate moka intr-o luna 10 sate, fara proprietar pe cont :))

copii de gradinita, au dat si ei cu cotu de pat dimineata si cred ca stiu triburi
asemenea limbaj pentru ce vrei sa reprezinti este execrabil.
te numesti intemeietor de trib? mie mi-ar fi rusine sa ma conduca un individ care de luni bune nu face pe extern decat sa jigneasca si sa foloseasca asemenea cuvinte. imi place sa cred ca nu iti reprezinti tribul cu un asemenea limbaj penibil. candva ai fost moderator - se pare ca asemenea functii in acest joc se dau aleator si unor persoane care habar nu au de bunul simt si de decenta.
spui ca nu ne baga nimeni in seama in timp ce singura tamunca pe acest ofrum este aceea de a NE BAGA in seama. chair nu observi ca minti singur si ca nici macar nu esti logic in propriile-ti sustineri?

vorbesti de analfabetism si de gradinita. de la intemeietorii TMH niciodata nu ai vazut erori de ortografie / gramatica pe acest forum. comentariile tale nu fac decat sa te discrediteze ca persoana civilizata. asa ca, dragule, cauta-ti analfabetii altundeva!

in alta ordine de idei, pentru mine TIMISOARA reprezinta o stare de spirit si persoanele ca tine nu fac altceva decat sa discrediteze si acea idee. faci acea stare de spirit de ras cu penibilul comentariilor tale si cu jignirile repetate. am trait acolo ceva ani incat sa intalnesc o multime de oameni cu coloana vertebrala si de la care am avut multe de invatat. treci si tu prin universitatea aia macar in vizita si apoi dupa ce te mai luminezi invata sa ii respecti pe cei cu care vorbesti pentru a fi respectat. politica si propaganda sunt una iar bunul simt este cu totul altceva.

cativa dintre noi au inceput sa se intoarca in joc tocmai datorita mizeriilor si datorita unor asemenea personaje ca cel citat mai sus. voi nu ati fost in stare sa va pastrati identitea nici macar intr-un joc. mai intai in CRyder, apoi in SCREAM si PCC, oare cate fuziuni mai aveti de gand sa faceti si cate triburi sa mai infiintati pentru a va ridica in clasamente? TMH si TBS sunt singurele care nu si-au schimbat numele de la inceputurile L12. voi nu veti stii niciodat ace inseamna asta.

si acum sa mai aratam cateva din minciunile tale :

si in al doilea rand CRyder a rezistat 1 an inca de la inceperea lumii, avand permanent razboaie pe absolut toate granitele si avand maxim 50 de jucatori in tot acest timp. si pe langa ca a rezistat, s-a infiintat la jumatatea timpului de cand a inceput lumea si a ajuns pe locul 1 atat la aparatori cat si la atacatori, fiind atacat si atacand toate partile.

razboi la toate granitele? cred ca glumesti, nu?
ce razboi ati avut pe granita cu LWA/Legacy/WA de peste JUMATATE DE AN? inca o data penibil. cel putin uita-te la tribul tau si inceteaza cu asemenea minciuni pentru ca nu ajungi nicaieri.
apoi spui ca s-a infiintat "la jumatatea timpului de cand a inceput lumea" ? locul 1 la agresori si la aparatori este NUMAI la TOTAL - adica numai luandu-se in considerare si inamicii invinsi INAINTE de fuziune. altfel nici acum macar CRYDER nu este pe 1 la agresori. desigur intamplator.

mai bine v-ati uita la jucatorii vostri care pierd sate zilnic decat sa scrieti idiotenii si minciuni pe extern

si in final, cu parere de rau, comenteriile tale pe acest forum arata cat de penibil se poate comporta o persoana intr-un JOC. se pare ca ati uitat ca ati venit aici ca sa va simtiti bine si pentru a lega prietenii, iar pentru tine a devenit o obsesie si o posibilitate de a iesi in fata in orice modalitate cu putinta. candva tot L12 te respecta pentru RR insa ai reusit sa distrugi imaginea unui trib frumos care joaca agresiv si este eficient. dupa aceea ai reusit sa faci fuziuni cu toti dusmanii pe care i-ai avut duap ce v-ati balalcarit si injurat pe extern (nici pe SOD nu i-ati scos complet de pe harta, de THIS ce sa mai spun... cand am iesit din joc erati dusmani si acum ati facut fuziune si familie). acum cateva luni spuneai sus si tare cum tribul ep care il conduci nu stie ce este aia familie si esti impotriva ideii iar acum ce faci? te aliezi cu toata harta sa te bati cu TMH?

felicitari!. ai devenit mic. extrem de mic.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Si acum,cu dedicatie pentru domnul yesco!!

13 negru vs "Mirobolanta Coalitie":))))

Side 1:
Tribes: TMH TMH-A TMH-N TMH-H HTA-PA HTA-PG T.B.S TBS-R TBS-S TBS-P TBS-BJ
Players:

Side 2:
Tribes: Geti Getii PCC THIS THIS-1 THIS-2 THIS-3 CRyder LR SCREAM CD
Players:

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 42
Tabăra 2: 12
Diferență: 30

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 435,575
Tabăra 2: 128,342
Diferență: 307,233

chart


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Side 1:
Tribes: TMH TMH-A TMH-N TMH-H HTA-PA HTA-PG T.B.S TBS-R TBS-S TBS-P TBS-BJ
Players:

Side 2:
Tribes: Geti Getii PCC THIS THIS-1 THIS-2 THIS-3 CRyder LR SCREAM CD
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 273
Tabăra 2: 91
Diferență: 182

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 2,741,065
Tabăra 2: 923,717
Diferență: 1,817,348

chart


AHAHAHAHA!!!=))))))Nu mai pot de ras!!!:)))))
 

DeletedUser25042

Side 1:
Tribes:
Players: pitic4ever

Side 2:
Tribes: SCREAM THIS THIS 4 THIS-1 THIS-2 THIS-3 PCC CRyder nu da! LR Geti Getii Getii CD CD-
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută



Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 15
Tabăra 2: 1
Diferență: 14

chart



Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 159,634
Tabăra 2: 11,326
Diferență: 148,308

chart


__________________________________________________________________________________

Side 1:
Tribes: TBS-BJ T.B.S TBS-L TBS-R TBS-S TBS-M TBS-P
Players:

Side 2:
Tribes: SCREAM THIS THIS 4 THIS-1 THIS-2 THIS-3 PCC CRyder nu da! LR Geti Getii Getii CD CD-
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 185
Tabăra 2: 31
Diferență: 154

chart



Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 1,906,097
Tabăra 2: 324,496
Diferență: 1,581,601

chart





Noi ne facem doar datoria si luam sate Crazy...Un lucru nu mi-a placut la colegii tai.Atunci cand au avut 400 de atacuri au si dat stergere cont...Nu-i frumos...Chiar nu-i frumos!!!Oare ce nu v-a mers de nu v-a iesit acel pan maret,acea viziune,acea senzatie halucinogena?Puteti fuziona cu cine doriti.Ideea e ca a-ti ramas fara triburi care sa doreasca sa vi se alature.TMH si TBS vor ramane impreuna mereu asa ca noi suntem exclusi.Voi va imputinati.In curand daca ve-ti mai ramane doar jucatorii pt un singur trib cat despre originalitatea jucatorilor tai eu zic sa cauti mai adanc chiar in inima tribului Cryder unde sunt destui jcuatori care au venit pe cont dupa ce acesta ajunsese la un punctaj considerabil...E adevarat ca totusi Cryder este un trib cu istorie si era respectat,dar de ce va-ti patat acea istorie demna de invidiat fuzionand cu LWA?Pacat..mare pacat...THIS-ul era de asteptat ca se va da cu voi daca au vazut ca nu va pot face fata si au fugit de TMH,dar au ajuns la noi(Gasca Cangrena)...Daca TMH nu au valoare de ce se sperie toti de ei si mai ales de ce a fost atata timp familia NR1 de triburi de pe lumea 12?
 

DeletedUser

O singura observatie am de facut,in rest nu ma mai bag,THIS-ul conducea detasat contra cryder cu mult inainte sa se faca fuziunea pana in momentul respectiv.
 

DeletedUser25042

Ok..sa zicem asa.DAca conducea-ti detasat de ce va-ti mai aliat cu ei?De frica.De cate ori noi TBS ne-am aliat cu niste dusmani carora nu le puteam face fata??

Daca aveati onoare continuati ce a-ti inceput.Ati vazut ce s-a ales de Legacy ca ne-au tradat?Sooarta e cruda cu tradatorii!!!
 

DeletedUser

Nu am chef si nici dispozitia necesara sa povestesc tot ce s'a intamplat.poate la o bere,la o cafea.
Nu spun decat atat,sefu bea,sefu plateste,sefu***********...restul care il stiti e bine care nu il aflati.
 

DeletedUser

ee...e o poveste lunga asta cu thisu...si nu are rost sa o spun aici...dar cert este ca thisul nu lua satele acelea tocmai prin munca lor...:))
 

DeletedUser

Side 1:
Tribes: TMH TMH-A TMH-H TMH-N
Players:

Side 2:
Tribes: SCREAM THIS THIS-1 THIS-2 THIS-3 CRyder
Players:

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 17
Tabăra 2: 4
Diferență: 13

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 170,302
Tabăra 2: 44,653
Diferență: 125,649

chart



rushinica,rushinica,rushinicaaaa :)))
 

DeletedUser28979

ma tot uit si eu pe aici si ma amuz
nus de ce o tot dati inainte cu fuziuni cryder si la voi nu? poate nu-mi aduc eu aminte dar nu sunt 2 saptamini de cind zburau jucatorii prin TMH-uri
va laudati ca ati ramas sub acelasi nume,rusinica
aveti atitea ca nu mai stim de care e vorba TMH-alfabetul
aveti mai multe decit toate triburile la un loc si incercati sa rideti de altii pt 2 fuziuni si pt ca au ales un nume nou tribului,voi ati facut 100 de tribulete si recrutati cu ele si apoi fuzionati.
vaisor tata,nu te-am vazut punund statisti cind pierdeai sate si nici pe tine mistere
vorbiti de jucatori care au dat stergere la noi? asta e politica noastra daca cineva nu mai joaca face ce vrea cu contul pt ca nimeni din trib nu e obligat sa-ltina sub sitter.de ce nu spuneti cum faceti voi(cum a fost lacika73) ca renunta jucatorul cind nu mai are cu ce se apara si-l mutati prin tribulete gen NEGRU (care nu face parte din TMH ca nu-l vad prin statistici cum pierde sate)
respectul meu pt jucatorii din TBS care stiu jocul si se vede asta nu piticii ascunsi in mijlocul tribului si rang 1 au numai la postarile pe forum
cit despre TMH-uri ramine cum am spus,voi pentru mine nu sunteti decit "spaima satelor de barbari" si "iubitori de marginea hartii"
 

DeletedUser28979

si inca ceva mai vaisor(care mai esti acum pe cont ca se pare ca l-ai mostenit cu tot cu drepturi) tot dai inainte cu faptul ca au fuzionat cryder si this cind erau dusmani,voi ce ati facut cind s-au luat cryderii de voi? ati incheiat repede pna si alianta cu lr si getii si cu nici o saptamina inainte va laudati pe forum ca ajungeti vecini cu tbs.
si de ce erati asa disperati cind au fuzionat?
stati cuminti si pregati statistici ca abia au inceput jucatorii buni sa se mute pe granite,peste 2 luni sa ** de sate pierdute
 

DeletedUser

:) deocamdata si tu si darius bogdan nu ne puteti face fatza...:)spune multe despre scream...in al doilea rand,inafara de tbs,tribul tmh nu mai are nici un aliat...:)
 

DeletedUser28979

mai dica nu pricepi ca nu intelegem despre ce TMH vorbesti? scrie omule TMH-a,b,c,d,e....... ca sa intelegem ca dupa cum te exprimi se intelege ca e un singur trib cu numele asa
 

DeletedUser

cand zic TMH ma refer la familia TMH...de asemenea...cand zic Scream ma refer la fam Scream care este formata din This,cryder si toate academiile ce au apartinut tribului this...:)
 

DeletedUser28979

asa omule
altfel suna cind spui "familia" care stim si noi cum si din ce e formata,acum daca mai bagi si toate triburile alea prin statistici esti cel mai bun baiat
si de curiozitate,de ce crezi ca nu fac fata eu?poate nu ai vazut ce frumos cresc la "aparator" co 60 pozitii in 3 zile
in ritmul asta in max 1 saptamina eu ajung rang 1 si TMH-ul fara trupe
 

DeletedUser

tu rang 1 la aparator,tmh fara trupe insa tmh cu un + de 248 sate de la tine...:)daca erai atent ai fi observat ca am pus toate triburile in statistica...
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus