Propuneri interviuri

DeletedUser

Sper ca dimineata nu beau cefeaua si citesc cum va certati,va rog !

Accept discutii cu prezentari de argumente,dar nu certuri !
 

DeletedUser

Nu contest calitatile lui de jucator, insa e ca si cum dupa un meci "Steaua - Dinamo" din 2010 te duci si ii iei interviu lui Daniel Oprita de la Petrolul Ploiesti, ca a jucat candva si el la astea doua...
 

DeletedUser37659

nene,te agiti total aiurea pentru o simpla propunere(care mai mult ca sigur nici nu va fi luata in considerare) si chiar nu te inteleg. Daca esti asa pornit impotriva propunerii mele,te rog sa faci tu o propunere in locul meu,poate tu cunosti mai bine situatia. Eu nu stiu ce se mai intampla in prezent pe l4,stiu doar ce a fost la inceput ,atunci cand am jucat...

ps:ei da,Daniel Oprita,mare jucator,mare caracter ...dar mai interesant ar fi cu Mihaita Plesan :D
ps2:cat s-a terminat derbiul din Manchester?

@ramo: relax,nu am chef de cearta...sunt prea fericit pentru rezultatul(nu jocul lui dinamo) din aceasta seara :D

Si inca o chestie domnule Becks,ma mai gandeam la un jucator,Mario Lacatus...pe el il stii,sau si pentru el imi sari in cap?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Man, s-a terminat 0-0 spre norocul celor de la Shity! In retur nu vor mai avea acelasi noroc... :D

Eu o propun pe Verma... daca o mai stie cineva...
 

r3b3l4you

member
Scor reacție
0
vreau interviul cu mcbecks , din ce aberatii spune pe aici,mi-am facut deja o parere,vreau sa ma si conving :)
 

DeletedUser

Maestre, cand vorbesti de Becks, vorbesti de cel mai inteligent tip care a avut vreodata cont pe jocul asta. Sunt prea putini pe aici pe forum care merita sa le raspund, si 90% din ei sunt in triburi cu care am avut razboi... Te rog scuza-mi lipsa de modestie, deoarece nu am aceasta calitate! Modestia e calitatea celor fara calitati!
Eu propun ca fiecare mesaj care contine cuvantul "Becks" sa aiba butoanele "Like" si "Share"...

Am vorbit de ceva vreme cu Ramo de interviu. Daca o sa apara vreodata o sa-l vedeti, desi am observat ca majoritatea va doriti sa vedeti interviuri cu colegii de trib sa vedeti OARE ce vor putea sa spuna??? Daca ar fi fost sa propun eu, nu as fi propus pe nimeni din trib, decat pe Spartanu, cu care ba am fost, ba n-am mai fost coleg... Chiar nu as vrea sa vad interviuri cu tot tribul din care am facut parte sa vad cum editat TT unul pe altul si cum zic toti aceleasi lucruri... Cu cat sunt mai diplomati cu atata veti vedea mai multe clisee si interviuri monotone.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

WoW, prima data cand radddu e de acord cu mine... din pacate se intampla cand nu mai suntem in acelasi trib... :(
 

DeletedUser

As dori sa vad ce propuneri aveti voi,cu cine ati dori interviuri din jucatorii L4 ?

Propuneri:

MCBecks- in lucru
mary lou
lucky33
Made-In-Romania
comy the bad-in lucru
ab73
cgal
Spartanu
Vangx
Gabi Ghost
Spaiker
Gasti2008
SirDevil
Chellovdv

Eu as vrea un interviu cu cdef. Mi-ar placea sa stiu cum a ajuns de la albine la triburi. :):):) Sunt convins ca mai sunt multi curiosi.
 

DeletedUser

Sunt in cautare de "asistent/a" pt luarea unui interviu,chiar nu e nimeni destul de curajos/asa pe L4 sa accepte provocarea?
 

DeletedUser

Revin cu propunerea de a-mi spune voi ce vreti sa aflati despre jucatori,de a ma ajuta. Eu nu voi incerca niciodata sa invadez cu intrebari indiscrete,interlocutorul meu are oricand ocazia sa spuna orice doreste. Intrebarile sunt puse intr-un mod in care are libertatea de a dezvolta si de a duce discutia unde vrea. Raspunsurile ii apartin.
Personal mi s-au parut ok interviurile.

Vin cu inca o propunere,cei care doresc pot spune si vor face echipa cu mine la luarea unui interviu. Vor avea ocazia sa puna intrebari,direct sau prin mine,sa conduca interviul in ce directie doresc. Doritori?
 

DeletedUser

Ramo, nu cred ca ai nevoie de niciun asistent. Asa cum ai zis si tu, ai dat sansa celor carora le-ai pus intrebari pana acuma sa duca discutia in directia dorita de ei, dar faptul ca au ales cliseele li se datoreaza in totalitate. Si mie mi se pare normal sa nu ii fortezi sa spuna lucruri pe care nu vor sa le spuna... Poate unii aleg sa fie mai diplomati, asa cum au fost cei doi de pana acuma, dar poate altii vor fi mai deschisi...
 

DeletedUser489

Mi-a zis GabbY-Ghost ceva de discutiile de pe aici.
Verma, ca Verma, face si face si gaseste un loc acolo sus la top ODA si ODDA, acu nu e vina mea ca ma ataca tot cate un trib intreb cu armele de aparare din dotare :rolleyes:
Poate n-ar fi rau unul din fostul REF sa le explice cum e cu atacurile astea.
Sal radddu, imi pare bine ca nu m-ai uitat.
Gg Becks pentru interviu, acelasi inefabil ca de obicei ;)


Daca tot am intrat pe forumul asta, as vrea sa le povestesc celor care fac polemici de o calitate sub nivelul marii ca am intrat pe L21 doar sa vad setarile si m-am trezit cu invitatie de la GabbY-Ghost si tribul lui din fostii "dusmani" de pe L4.
Au fost multe dezamagiri pe parcursul jocului propriu-zis, in special in continuarea de pe L22 unde s-a vazut diferenta dintre conturi si jucatori, dar pe ansamblu ma bucur ca am avut cu totii deschiderea necesara - sa zic asa:)) - sa jucam si sa ne bucuram de joc impreuna.

On topic, as fi curioasa cum ar arata un interviu cu cel mai .. imi lipsesc cuvintele, ceea ce se intampla destul de rar... cel mai.... jucator de pe L4 - nimeni altul, Paracetamol.

Am fugit pe 22 ca acusi dau aia atacuri si sa nu se simta ca la casa pustie.
 

DeletedUser

E prima data cand postez pe acest forum si fac lucru asta doar ca sa o salut pe verma
 
Sus