F.SOD vs. F.What??

DeletedUser

altul care vrea atentie ..trage un numar si stai la coada.

Si aia sa fie din partea ta ? :rolleyes:
Bate campii in continuare.
Ai avut doua zile la dispozitie.
Ti-ai facut temele ?
Ia zi... cand vine sprijin pe un sat si ai zid 0, mai dai in mina aia fier ?
 

DeletedUser38736

Conducerea what nu a aparut pe aici .. nu din rusine ci doar ca pe moment trebuie sa avem ciocul mic .. - lucru pe care mod-ul nu il facea cand isi lua bataie la fel cum ne luam noi acum . Oricum .. situatia e mult diferita acum .. cand avem vreo 500-600 de sate in mijlocul vostru . Atunci cand granita era defenita si aveam razboi doar cu voi , nu cu toata harta (felicitari pentru modul cum ati manipulat prostimea) , statisticile stateau cu totul altfel . Oricum .. cand o sa dispara satele noastre din mijlocul vostru .. statisticile o sa arate altfel . Ce pot sa va zic ... bafta in continoare in zona aia ..

Daca tu crezi ca de aia conducerea what nu isi arata fata pe aici te inseli. Daca ar vorbi de motivele razboiului actual nu ar putea sa faca altceva decat sa minta pt ca adevarul le-ar arata adevarata fata cu care nu sunt deloc mandri. Alianta Sod\PICI va dura foarte mult deoarece de ambele parti sunt oameni cu care te poti intelege si care stiu sa lase de la ei atunci cand e nevoie pt ca lucrurile sa mearga pe fagasul normal.
What-ul si-a aratat adevarata forta si aceasta consta in tradare, de aceea nici un trib nu e dispus sa riste o alianta cu ei. In definitiv, este mult mai bine sa ii ai dusmani decat aliati, in acest mod sti cu siguranta care iti sunt granitele de razboi ale tribului. Daca te risti intr-o alianta cu what nu ai siguranta ca nu vei primi atacuri de pe granita lor inaintea incheierii diplomatiei. Dovada stau atacurile pe 22pici in timpul aliantei si planificarea unui organizat pe mod impreuna cu PICI atunci cand acestia erau in stare sa bage mana in foc pt "aliatii lor de nadejde". Cu atitudinea viermelui adoptata ca politica in tribul what este doar o chestiune de timp pana vor avea soarta taratorului: sa fie striviti.
 

DeletedUser41356

Tu de unde ai mai aparut ma..valetule?
Cine a atacat pe alianta,noi sau voi?! ca poate uiti de unde a pornit cearta
 

DeletedUser38736

eu de unde am aparut?:)) Cine a atacat? Intreaba-ti sefele poate stiu ele mai multe si nu-ti spun. De altfel de ce ar spune ca fac organizate pe aliati unuia ca tine? Aaa si intreaba-le cum planificau organizate si pe mod cu colegii mei. Asta stiai? Vrei sa sti si data cand trebuiau sa pice full-urile pe mod? In orice caz urmau sa pice inainte de a pica alianta. Din pacate pt voi nu toata lumea va seamana si unii prefera sa nu aiba colegi de alianta persoane fara cuvant.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser41356

Prietene,macar ai dovezi de vii cu acuzatii dastea?!
De ce mi-ar spune unuia ca mine?! pentru ca am fost in conducere in tribul FaQ (in what am renuntat) si am fost printre cei mai de incredere membrii din trib,deaia mi-ar fi spus
Si hai sa ne aducem aminte de danyel35 sau cum il chema..cand el ataca pe alianta si ne-am certat aproape o saptamana pana sa atacam si noi pe el:)
 

DeletedUser

Nici nu a inceput bine razboiul si deja te crezi invingatoare????Cum te-ai exprimat imi dai de inteles ca esti cel putin intemeietoarea lumii24.


Ma scuzi ca-ti intrerup monologul:D
Intemeietoare, conducatoare, chiar nu mai conteaza.
Pana sa poti juca la nivelul malinei iti recomand sa te mai duci la niste cursuri de putut;)
 

DeletedUser38736

amice, cand vrei iti stau la dispozitie cu dovezile Cei care au trebuit sa stie le-au vazut deja. danyel a atacat peste alianta un sat rezervat de el si luat de voi peste rezervarea lui voi ati pornit 1000 de atacuri pe el si fake-uri pe vecini in timp ce aveam alianta. Eu cand vorbesc, nu vorbesc din auzite si da, cum spuneam iti pot dovedi ca spun adevarul daca chiar te intereseaza desi...ma indoiesc ca fostul conducator faq nu ar fi stiut de toate astea macar la nivel de zvon.
 

DeletedUser41356

dragos,satu ala nu a fost cucerit!!! tu ce nu intelegi?!
danutzz intrase la noi in academie si urma sa-i iau eu satele
dupa ce a intrat,danyel a rezervat satu si a inceput sa atace
noi am blindat satu ala cu cate 100k din fiecare si danyel tot ataca
am vorbit cu voi pe skype,si dupa ce am vazut ca nu inceteaza am inceput sa atacam pe el
nu mai manca maro,ca nu impresionezi pe nimeni:|
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Nu inteleg de ce atata lamentatie. Nu isi dorea what un razboi cu mod ? Il are. De ce il doreau, cand si cum ? E problema lor, pe care o vor fi explicat cu siguranta membrilor din ce in ce mai activi din trib. Succes in continuare !
 

DeletedUser38736

maull, tu intelegi ce vrei tu si sper doar ca nu vrei sa intelegi anumite lucruri si nu ca esti incapabil sa le intelegi. Sa discutam despre un sat rezervat, despre recrutarea refugiatilor sau despre faptul ca ati pofitat de orice neintelegere pt a crea scandaluri gigantice nu cred ca astfel de discutii isi au rostul acum. Ce ramane in urma voastra de fiecare data dupa o alianta este planificarea organizatelor in timp ce alianta era inca stabilita pe harta. Sincer aveam impresia ca ma pot increde in cuvantul vostru si m-am inselat. Uitati ca vi-am tinut o buna bucata de timp asigurat spatele impotriva faptului ca aveati razboi cu colegii din pici si erati inconjurati de dusmani. Atunci eram buni. Noi ne-am respectat de fiecare data cuvantul dat si impotriva hartii ne-am mentinut integri si credeam ca ne putem astepta la acelas lucru si de la voi. Din fericire pentru noi vi-ati pastrat stilul marsav de a conduce si dupa ce ne-ati infipt noua cutitul in spate si asta v-a adus acolo unde sunteti acum. Daca spuneam toate astea atunci cand eram inconjurati de dusmani (implicit de voi) spuneati ca ma plang si ca va acuz aiurea iar multi nu m-ar fi crezut. Acum doar spun lucrurile astea ca sa aiba habar toata lumea de ce s-a ajuns aici. Asa ati facut cu noi si asa ati facut si mod-ului doar ca ei au scapat de surpriza datorita celor din PICI care au ales in locul unui posibil aliat parsiv o alianta cu niste jucatori care au aratat onestitate.
 

DeletedUser38736

Am vazut eu ca e inamicul barbarelor dar credeam ca asa joaca el:))
 

DeletedUser19081

cdragosh
Member

Adaugă data: 01/09/11

Vechi #268 Astăzi, 07:15:22 Sus Reply With Quote
eu de unde am aparut?) Cine a atacat? Intreaba-ti sefele poate stiu ele mai multe si nu-ti spun. De altfel de ce ar spune ca fac organizate pe aliati unuia ca tine? Aaa si intreaba-le cum planificau organizate si pe mod cu colegii mei. Asta stiai? Vrei sa sti si data cand trebuiau sa pice full-urile pe mod? In orice caz urmau sa pice inainte de a pica alianta. Din pacate pt voi nu toata lumea va seamana si unii prefera sa nu aiba colegi de alianta persoane fara cuvant.
Pionule ... tu de ce nu iti vezi lungul nasului ? Dupa ce ca ai votat impotriva What?? ca sa nu iti dispara rasul ala de trib de pe harta .. mai ai si tupeul sa postezi pe aici .. Fi pupincurist in continuare , dar astia DE OBICEI stau cu capul in pamant . ASA CA nu mai posta pe aici ..
Razboiul va fii lung .. foarte probabil castigat de NOI , numai ca mai trebuie sa apara 2-3 din astia ca tine :)) si poate atunci mai aveti restul hartii vreo sansa :)) .. Viteazule , fa-ti un bine si nu mai scrie pe aici .. ca te faci de rasul lumii - fata de cei care stiu adevarul si prefera sa taca .. Gabita , tata sunt la 6-7 ore cu nobil de tine :) incepem bairamu' sau mai asteptam ? ca am vazut ca iti place la mine in zona .. Apropos cu ce culoare m-ai marcat ? (ASA SE PROCEDEAZA CU IDOLII-ceea ce am fost eu pentru tine de cand m-ai vazut pe harta :p :))) )
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Offf, mai Andi (ti-am zis pe nume, ca si tu mi-ai zis la fel ) prima data cand te-am vazut pe harta erai un jucator mediocru intr-un trib mediocru... te plangeai la ciura ca te luam la misto cu rhadookoo pe forum ...

De marcat, esti marcat cu rosu, ca orice inamic, si e evident faptul ca vom incepe balul, pentru ca dezvoltarea mea e in directia ta si a ta in directia mea :D Sper sa fie o joaca frumoasa ;) :cool:
 
Sus