Îmbunătățiri la nivelul Politicii de Protecție a datelor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,

Dorim să vă mulțumim pentru loialitatea voastră și pentru încrederea acordată pe durata jocului și interacțiunii cu alți jucători la nivelul acestui joc Triburile.

Astăzi dorim să întărim încrederea voastră și să vă informăm cu privire la schimbările ce vor fi implementate la nivelul politicii de protecție a datelor.

De ce sunt realizate aceste schimbări?

Noi legi cu privire la politica de protecție a datelor sunt lansate la nivel de global pe parcursul acestui an ținând cont că noul Regulament General privind Protecția Datelor (GPDR) pentru Uniunea Europeana stabilește noi cerințe pentru a îmbunătăți securitatea datelor personale.

Modificările efectuate la nivelul politicii de protecție a datelor reflectă toate schimbările efectuate de către noi în vederea asigurării securității datelor voastre personale atunci când folosiți serviciile noastre.

Care sunt schimbările efectuate? Când devin ele active?

Modificările oferă mai multă transparență cu privire la datele pe care le stocăm și de ce sunt acestea necesare pentru a vă oferi cea mai bună experiență la nivelul jocului.

Noua politică de securitate devine activă începând de astăzi, 25 Mai 2018, și poate fi regăsită aici.

În prezent, noile texte de politică de confidențialitate sunt disponibile în limbile engleză și germană. Pentru confortul dumneavoastră, vom oferi versiunea română în curând. Vă vom informa separat în joc imediat ce aceasta este disponibilă.

Ce se modifică pentru mine? Ce acțiuni trebuie să întreprind?

Schimbarea principală pentru voi este că veți avea mai mult control asupra datelor stocate la nivelul conturilor de forum și joc.

Dacă dorești să vizualizezi și să ajustezi setările cu privire la administrarea datelor, veți putea realiza aceste aspecte la nivelul paginii de setări (atât la nivel de joc cât și la nivel de forum).

Acestea sunt opționale și disponibile oricând doriți.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus