10 ani Tribal Wars - Concurs!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
În primii ani ai acestui joc Triburile, un desen a fost realizat de către unul din creatorii jocului, si anume Eike. Acest desen a fost utilizat ca model pentru privirea generală a unui sat, pe care o cunoaşteţi cu toţii destul de bine.

Pentru a sărbătorii aniversarea celor 10 ani de Triburi, vă invităm să participaţi la un concurs, pentru a ne demonstra voi ce puteţi face atunci când vine vorba de customizarea privirii generale a satului!

10yearscontest2.jpg

Deci, iată ce trebuie să faceţi: trimiteţi-ne începând de astăzi, 03.07.2013, câteva imagini reprezentând privirea generală a satului, până înainte de 01.08.2013, ora 23:59 (CET), pentru a participa la concurs.

Aveţi mână liberă pentru realizarea oricărui model grafic pe care aţi dori să îl utilizaţi, însă trebuie să ţineţi cont de faptul că acesta trebuie să conţină toate clădirile şi să aibă aceeaşi amplasare ca în prezent, în caz contrar nu veţi fi consideraţi eligibili pentru câştigarea concursului internaţional. Prin urmare, vă rugăm să folosiţi modelul actual de vizualizare al satului, adică cel din imaginea următoare, ca bază pentru a vă realiza propria creaţie:

with_church.png


(Atenţie : privire generală fără biserică, numai pentru lumile fără biserică)

without_church.png

Vom alege ulterior 3 câştigători, la nivel internaţional, pentru a le oferi premii cu adevărat speciale!

Cei 3 câştigători vor primi fiecare câte un iPad nou şi de asemenea, modelele grafice realizate de aceştia vor fi disponibile în vederea utilizării lor în joc, sub forma unor pachete grafice! Din acest motiv este necesară păstrarea amplasării actuale a fiecărui tip de clădire!

În plus, pentru fiecare platformă internaţională se va determina un câştigător ce va fi răsplătit cu 2000 de puncte premium precum şi cu un tricou aniversar!

Următorii 5 clasaţi ai fiecărui server vor fi premiaţi cu 1000 puncte premium fiecare.

Câştigătorii vor fi stabiliţi de către Echipa Triburile, prin urmare, va trebui să ne impresionaţi!

De asemenea, prin înscrierea în competitie, acordaţi InnoGames dreptul a vă utiliza creaţiile în orice mod!

Postaţi o imagine a unui sat complet construit în acest thread pentru a vă înscrie. Luaţi în considerare faptul că vom descalifica orice creaţie inadecvată, ce prezintă diferite ofense sau injurii sau, care nu este originală!


Pentru a fi un câştigător internaţional:

- fiecare clădire trebuie să fie separată de background pentru a putea fi utilizat pachetul grafic în joc
- toate clădirile să fie valabile din joc
- opţional, este decizia dumneavoastră daca doriţi să realizaţi un model grafic pentru fiecare nivel din cele 3 aferente etapelor de evoluţie a clădirilor


Este important să şti că lucrarea ta nu trebuie să conţină toate aceste cerinţe pentru a putea participa la concurs, acestea sunt doar importante pentru calificarea ca şi "Căştigător Global" (deci poţi participa fără nicio problemă şi cu un simplu desen)

Vă dorim mult succes şi aşteptăm cu interes să ne arătaţi care este cel mai bun arhitect (grafic) !

Echipa Triburile



Thread de discuţii aici!
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Stimaţi jucători,

Vă mulţumim pentru participarea la acest eveniment, sperăm că v-a făcut plăcere. Câştigătorii concursului de grafică vor fi anuntaţi în continuare.

Trei câştigători au fost aleşi dintre cei înscrişi pe toate serverele, fiecare dintre ei va primi un Ipad şi îşi va putea vedea lucrarea ca pachet grafic downloadabil, astfel încât oricare jucător îl va putea folosi. Sperăm că sunteţi deacord cu noi în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor celor 3 câştigători la nivel internaţional :

seperator.gif

Serverul German ( .de ) - Lady Cortana

DEgwinner.jpg


Serverul Rus ( .ru ) - ashot-a

RUgwinner.jpg


Serverul Englez ( .en ) - queader

ENgwinner.png



seperator.gif


În continuare anunţăm câştigătorii la nivel local, pentru severul Românesc ( .ro ):
- Câştigătorul va primi 2000 puncte premium şi un tricou aniversar.
- Următorii 5 câştigatori vor primi câte 1000 puncte premium.


Câştigătorul pentru România este : Lord Cyrus

Următorii 5 clasaţi ( în ordine aleatorie ) :

Cauboiu Gion
Prietenas
Sped1234
mycro1ce
caraselul


Câştigătorul (Lord Cyrus) este rugat să ne contacteze prin mail (info@team.triburile.ro) pentru detaliile acordării premiului (tricoul), punctele premium aferente vor fi acordate pe contul de pe care v-aţi înscris la concurs.

Felicitări tuturor şi vă aşteptăm cu interes la următoarele competiţii.

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus