10 ani Triburile - eveniment în joc!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
10yearsheader.png


10 Ani de Tribal Wars!

Dragi jucători,

Suntem bucuroşi să vă prezentăm noul nostru eveniment în joc - celebrarea celor 10 Ani de Tribal Wars! Vă vor fi oferite diferite misiuni de diverse nivele de dificultate - unele din ele vor fi uşoare, în timp ce altele pot fi foarte dificile pentru toţi. Completaţi misiunile în timpul stabilit pentru a câştiga recompense care vă vor ajuta la întărirea imperiului dumneavoastră, şi de ce nu, un motiv de a vă lăuda cu ce aţi realizat. Mult succes !

Start eveniment: 18.06.13 00:00

Sfarsit eveniment: 29.06.13 23:59

Evenimentul va fi activat pe toate lumile standard şi pe casual.

Ţelul

Completaţi misiunile pentru a primi recompensa :

goal10years.png

Misiuni şi faze

Misiunile sunt grupate în 3 faze, fiecare dintre ele vor fi reprezentate prin privirea grafică din trecutul jocului. Fiecare fază va conţine 4 misiuni de diferite nivele de dificultate. Misiunile uşoare vor acorda un număr mai mic de puncte (5), cele mai dificile vor acorda un număr de maxim 20! Fiecare fază durează 4 zile, şi misiunile aferente trebuie finalizate în timpul alocat fazei respective.

challenges.png

Puncte şi recompense

Completaţi misiunile pentru a câştiga puncte, puncte ce vă califică pentru recompense. Mai multe misiuni completate echivalează cu mai multe puncte câştigate, lucru ce măreşte volumul şi calitatea recompenselor. Recompensele includ, dar nu sunt limitate la : bonus de producţie, resurse, steaguri şi cont premium. Verificaţi ecranul evenimentului în joc pentru o listă completă a posibilelor recompense.
rewards10years.png


Trofee

Trofeele se acordă pentru a proba activitatea în cadrul evenimentului, pot fi câştigate completând misiunile, evident cele mai dificile vă vor acorda trofelul mult râvnit ( cel mai valoros ).

(Notă: trofeele pot fi inactive pe anumite lumi)

awards10years.png

Thread de discuţii aici!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus