DeletedUser
Ai declarat razboi limbii romane prietene?
deci master Death..fara suparare..n-ai de ce sa te iei de el decat de scriere ?
a scris neortografic , pentru ca se grabea sa-si expuna parerea...
n-are asta treaba cu cealalta..
Aoleo fratilor cata tevatura pentru un joc. Grow up...Jesus, get a life, a hug, a kiss, a girl...!?!doh!?!. Gata fratilor...
Imi cer scuze daca am adus ofense cuiva, fie din MoH, Lethal, sau orice alt trib. Dusman nedusman, prieten nu conteaza este un joc...in final noi ramanem cei care scriem la tastatura, oameni...fiinte sociabile for the name of the Christ. Incercati totusi sa va ridicati la nivelul care il pretindeti, educati si cu studii superioare, intelepti si totusi doar cu liceu sau de orice alta culoare intelectuala. Chiar imi cer scuze la modul cel mai sincer. Adica...intr-un final am realizat ca deja mergem spre un fel de "talmes balmes" inutil si care nu face decat sa piarda farmecul jocului - da...!!!! DISTRACTIA CONTEAZA (ca d-aia e joc, d.p.m.d.v.)
Asa ca, scuze pentru persoanele jignite, scuze pentru ofensele subtile sau mai putin subtile si scuze pentru faptul ca prin modul meu de exprimare am pus "paie" pe "foc".
Hai sa jucam, SA NE DISTRAM si sa ne rezumam la JOC U get it? I`m sure u do...
Respect
Deastia sunt peste tot ..........si mai ales in triburile unde nu sunt un nucleu format din jucatori care se cunosc..
lazafl ne jucam noi un joc la recomandarea unui prieten (nu are rost sa spunem care joc , cum si unde durata jocului fiind una de aproximativ o ora - asta ca sa nu zica lumea ca m-am apuca de jucat alt joc online ) )
M-ai trisat si pe mine si te-am injurat ca la usa cortului in 2 mesaje , apreciez la tine doar ca nu ai raspuns cu aceleasi cuvinte ca ale mele si nu ai dezvoltat ideea ).
Asa ca de trisat ai fost si tu bun , asa cum spui tu.
La mesajul anterior nici nu ma mai chinui sa iti raspund ca si asa nu intelegi nimic .te-am injurat ca la usa cortului in 2 mesaje , apreciez la tine doar ca nu ai raspuns cu aceleasi cuvinte ca ale mele si nu ai dezvoltat ideea ).
Asa ca de trisat ai fost si tu bun , asa cum spui tu.