DeletedUser1563
Ii las sa mai creasca, sa se faca mai mari. Nu vreau sa stie de pe acum ce le-am pregatit.
21 de atacuri mai exact !
si de fiecare data a venit raportul rosu!
a curs sange peste tot la ea in sat! MuhahhahaHAHA
@rhymes : we reject your reality, and replace it with our own!
Warrrrr!
Fair-play :Vorbiti cu cei din tribul -TFN-, pt. o alianta impotriva noastra.. (asta asa sa nu zici ca nu va dam sanse)![]()
Sunteti penibili de acuma . hai ca nu imi mai pun mintea cu voi ca nu are rost. Astept sa ma inobilati 8->
Sunteti penibili de acuma . hai ca nu imi mai pun mintea cu voi ca nu are rost. Astept sa ma inobilati 8->
Rog diplomatul nostru sa ia legatura cu triburile cu care suntem aliate si sa stergem de pe harta tribul lor. Nu tolerez jigniri la adresa mea si a tribului! De asemenea solicit aplicarea regulamentului in cazul lui!
Dave a spus:Daca "penibilule' ti se pare un mod de adresare normal, incearca sa-l folosesti in alta parte, nu pe triburile. Daca pentru tine nu e o insulta, cred ca pentru majoritatea este.
Atac asupra 1.The Rhyme mâine la ora 20:21 24:09:43 întrerupe
Atac asupra 1.The Rhyme în data de 19.11. la ora 12:24 40:11:52 întrerupe
Atac asupra 1.The Rhyme în data de 19.11. la ora 12:24 40:12:31 întrerupe
Atac asupra 1.The Rhyme în data de 19.11. la ora 12:25 40:13:46 întrerupe
Atac asupra 1.The Rhyme în data de 19.11. la ora 12:27 40:15:00 întrerupe
Atac asupra 1.The Rhyme în data de 19.11. la ora 12:27 40:15:25 întrerupe
O sa-l rupa trenuletul de lancieri)
frumos..pacat de nobilul de la penultinul atac...
@TheDukeSD tare mi-ar place sa vad rapoartele de atac.. simulari efectuate sau lucky guess?![]()
Man.. zi-mi si mie numerele la loto de maine dimineata. Facem fiftififti.Ii spun si cum o sa scada adeziunea: