DeletedUser1630
fara a fi bagacios...lord catau prin folosirea SID iti creezi avantaje fata de ceilalti jucatori care nu folosesc asta(eu de ex).Parerea mea e ca ar trebui interzis pe toate lumile acest "SID"
fara a fi bagacios...lord catau prin folosirea SID iti creezi avantaje fata de ceilalti jucatori care nu folosesc asta(eu de ex).Parerea mea e ca ar trebui interzis pe toate lumile acest "SID"
stii cum vine aici? cam ambele parti au dreptate, poate una un pic mai multa decat cealalta, nu stiu care
Eu zic ca ai putea fi iertat, cu acesta ocazie sa fie adaugata o litera prin regulament, prin care sa se spuna ca pe unele lumi pot aparea reguli in plus fata de cele standard
Din cauza lui eva ai "pacatuit"?
inca o victima a TT... ce ne-am face fara voi
scuze nu am putut sa ma abtin... dar cand vad ce argumente aduci imi vine dorul de gradinita... intalneam replici mai inteligente la copii intre 4 si 6 ani... ce om cu inteligenta peste medie ai vrea sa te creada ca nu ai citit setarile lumii... vrei sa spui ca tu intri pe o lume si nu sti ce viteza are? daca paladinu are arme sau nu? daca sunt arcasi? daca da, atunci banul ti-l doresc sa fie ip, macar sa scapam de alt geniu tribal
aici n-ai dreptate...1 din 10 jucatori sa zicem ca joaca asa(eu sincer habar n-am nici cum sa fac asta si nici nu ma intereseaza,dupa parerea mea ce rost are sa stea 2 deodata cand rolul coplayerului este sa fie online cand nu esti tuse numeste joc in SID ... si daca ar fi interzis 90% din conturi ar fi banate
Cunosti notiunea de a "frunzari" cand te referi la un anumit tip de lecturare? Iar eu, cu inteligenta mult peste medie ( ) spun ca atunci cand am chef sa ma relaxez si ma reapuc de triburi, frunzaresc forumul general de doua ori pe an, citesc regulamentul (ca e obligatoriu) si intru pe o lume. Pe de alta parte inteligenta nu are legatura cu lectura, insa si asta e greu de inteles.
Insa aici este vorba despre o notiune ceva mai profunda decat replicile inteligente pe care le ascultam la copii de 4-6 ani. Cineva vorbea de depasirea vitezii ca nu am vazut indicatorul. Pai daca indicatorul e pus la 50 km de drum, in mijlocul campului, normal ca nu il vad si normal ca depasesc viteza. Este vorba de respectarea unor drepturi si a unor obligatii. Eu am obligativitatea sa citesc regulamentul. Si o fac. Restul e can-can.
Pana la urma am avut o revolutie in care cativa dintre noi am luptat ca sa avem libertate si dreptate. Asta lipseste in aceasta situatie.
aici n-ai dreptate...1 din 10 jucatori sa zicem ca joaca asa(eu sincer habar n-am nici cum sa fac asta si nici nu ma intereseaza,dupa parerea mea ce rost are sa stea 2 deodata cand rolul coplayerului este sa fie online cand nu esti tu
sa ma anunti cand se intampla asta in romania si cand o sa se extinda si pe joc )) mai departe te afunzi mai rau in rahat sustinand o idiotenie... dar fiecare cu ale lui...
Bine ti-au facut!
Scria foarte clar si desi n-am folosit niciodata, mi-a sarit in ochi acea regula. La ce mai intri pe o lume daca nu citesti setarile? E chiar penibila aceasta revolta a ta. Jucati triburile de parca va e casa in joc. Cati erati pe cont? 5? 6? )
Sa avem pardon, la setarile lumii, asa cum inteleg eu limba romana, citesc setarile lumii... si asa cum este anuntat foarte explicit si vizibil, mai citesc detaliile specifice. Detalii, tata, detalii, nu reguli.
.
Si e dreptate, nici vorba de abuz din partea adminilor. Fara suparare.
E o lume old school si se trezeste unul mai cu mot sa incalce regulile, ca doar asa suntem invatati. Suporti la greu nu mai vorbesc. Au unii cate 3,4. Mari jucatori, ce sa zic.
Semper, ai intrat si aici sa le faci la astia zile fripte !?
Intradevar Chevyx, ar fii, dar cred ca se poate trece cu vederea...
si cine e de vina ca tu citesti din 2 in 16 in afara de tine ? nu te mai lamenta atata , in sfarsit au scos o lume cu niste setari superbe ( proxy excesiv interzis , sid samd ) . daca ar interzice proxy pe toate lumile ar fi ceva de vis .