tatutule, pe asta l-ai vazut? daca vrei iti mai caut...daca as fi trisat imi bagam capul intre picioare si nu-l scoteam, daramite sa mai cer sa fiu verificat, dar da-i din clanta in continuare ca dai bine...
http://forum.triburile.ro/showpost.php?p=1033913&postcount=98
Si ca sa iti arat cat esti de destept, pentru tine regulamentul=doar multicont, mai nou si SID
Eu iti zic ca il poti incalca si altfel:
Il injuri pe unu? ai incalcat regulamentul
Dai parola? ai incalcat regulamentul
Faci daune pe la sittere? ai incalcat regulamentul
Si uite ca am incalcat regulamentul de 3x, am riscat si totusi joc in continuare....luati si cititi tot regulamentul ala, nu doar multicont si SID.
cu asta ai pus punctul pe I . atata poti atata faci , nu iti cer sa iti depasesti limitele . nici post report nu meriti sa iti faca cineva pentru ca nu ai invata nimic din asta . e funny cum 1 care incurajeaza trisatul si face spume cand vede ca nu toti sunt de acord cu el ajunge sa imi dea sfaturi , fii tu destept ( desi nu o arati ) , triseaza tu ( asa cum afirmi nu cum incerci sa negi apoi ) si sa fii sanatos . nu eu am zis ca trisezi ci tu .
Sa fiu banat/avertizat, daca merit, cu oameni ca voi nu ai cum sa discuti....vrei sa te acuz si eu ca joci nu stiu cum? desi nici macar nu ne-am intalnit macar o data pe map...as putea, ca e la moda...dar eu cand spun ceva verific inainte de a deschide gura, nu-s papagal
@Daredevil MephistO nu crezi tu, dar eu vad ca da....
Era vorba la modul general. Se intra cu suporti, cu alte 7 conturi si apoi toti sunt zmei pe extern. Si nu e corect fata de cei care joaca cinstit si dau bani pe contul premium.
sa fie verificati toti, sa le dea master la cei cu multi, nu 50% din minaj sau ce pedepse sunt, sa fie mai dure pedepsele, poate asa vom scapa de cei care intra cu multi
Probabil daca erau valabile injumatatirile si marirea productiei la cum gandesc unii pe aici auzeam ca am bagat 5k pp-uri sa cresc un sat

OFTICATIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA in continuare, atat am avut de zis, multa bafta la nobi, ceilalti si-o fac singuri