DeletedUser46919
Din lipsa de timp a unora dintre conducatori, care au fost nevoiti sa abandoneze jocul in ultima vreme, tribul ABYSS isi inceteaza activitatea pe acest server. Imi cer scuze colegilor pentru faptul ca nu am mai putut sta alaturi de ei. Am fost un trib care s-a format ad-hoc, pe scheletul unui alt proiect care nu a functionat, nu am intrat ca un nucleu de jucatori ce se cunosteau si jucau dinainte. S-a jucat doar cu o singura academie, fara recrutari aiurea si cu restrictie la barbare pt o perioada buna de timp. Locul 10 obtinut si mai ales jocul pe care l-am facut au fost onorante pentru noi. Tin sa multumesc colegilor pentru atmosfera frumoasa din trib si pentru colectivul bun pe care am reusit sa il formam aici. Profitand de lipsa noastra, a doi dintre fondatori, au lucrat in folosul altui trib si 2-3 caractere murdare, din interior, si din exterior, cica aliati erau ( recrutau inamicii nostrii, dintr-un trib de 2 lei )...si aici ma opresc cu comentariile.
Transmit totusi colegilor mei : cand o sa aveti ocazia , ardeti-l pe John.Stark, sa nu il iertati, pentru noi este un amarat de tradator ce milogeste la sate si atat !
Contributia nostra la razboiul cu familia Sp@rt@ ar fi fost si mai mare daca harta ne-ar fi adus mai aproape de ei. Multumim Cyyupanezu, ai zis ca suntem jucatori de weekend, si te-am cam jumulit de pene
)
Parte 1:
Triburi: ABYSS, Abyss2
Parte 2:
Triburi: AOD-B, AOD-A, 300-2, 300-6, SP@RT@, 300-8
Timeframe: Dintotdeauna
Cuceriri totale:
Tabăra 1: 802
Tabăra 2: 2,372
Diferență: 1,570
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 46
Tabăra 2: 2
Diferență: 44
Numărul total de puncte al cuceririlor:
Tabăra 1: 2,955,085
Tabăra 2: 9,112,696
Diferență: 6,157,611
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 213,687
Tabăra 2: 7,155
Diferență: 206,532
Toata statistica...lipsesc unele triburi ce au disparut ( ex. -H-,_H_, 300-7. ), dar toate cotizante de sate la noi.
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: AOD-B, AOD-A, 300-2, 300-6, SP@RT@, 300-8, ~H~, RoA!, STONE, VK-, R.o.A, R.a.A
Tabăra 1: 190
Tabăra 2: 22
Diferență: 168
Tabăra 1: 779,337
Tabăra 2: 97,500
Diferență: 681,837
Multumim familiei Find! pentru colaborare, aliati de cuvand, respecta intelegerile, recomand cu toata increderea ! Din ce in ce mai rar o sa gasiti asa ceva pe L 43 ( atentie ! ). Multumim si partenerilor de joc care au fost corecti cu noi !
Si in final , un mic remember : aparuse un trib Sociopatii, care se voia a domina L 43. Primele miscari au fost ale lui Hannibal. si John.Stark, care au incercat sa ne recruteze jucatorii, prin diverse mesaje, de la dulcegarii, la amenintari. Nu au luat nici macar un singur jucator, in conditiile in care ABYSS este undeva pe loc 17 - 18, iar ei pe locul 1. A urmat apoi un organizat, in care ~SP~ cauta marginea hartii, noi standu-le in drum. Au luat cca 4 sate din care in 2 zile noi am recuperat 3 sate....Si in final, s-au mai si certat intre ei dupa acest organizat...si ~SP~ a disparut. Asta ca sa nu uite aia cu gura mare si caracter nasol.....
Succes tuturor si sa faceti un joc frumos !
Transmit totusi colegilor mei : cand o sa aveti ocazia , ardeti-l pe John.Stark, sa nu il iertati, pentru noi este un amarat de tradator ce milogeste la sate si atat !
Contributia nostra la razboiul cu familia Sp@rt@ ar fi fost si mai mare daca harta ne-ar fi adus mai aproape de ei. Multumim Cyyupanezu, ai zis ca suntem jucatori de weekend, si te-am cam jumulit de pene
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: AOD-B, AOD-A, 300-2, 300-6, SP@RT@, 300-8
Cuceriri totale:
Tabăra 1: 802
Tabăra 2: 2,372
Diferență: 1,570
Tabăra 1: 46
Tabăra 2: 2
Diferență: 44
Numărul total de puncte al cuceririlor:
Tabăra 1: 2,955,085
Tabăra 2: 9,112,696
Diferență: 6,157,611
Tabăra 1: 213,687
Tabăra 2: 7,155
Diferență: 206,532
Toata statistica...lipsesc unele triburi ce au disparut ( ex. -H-,_H_, 300-7. ), dar toate cotizante de sate la noi.
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: AOD-B, AOD-A, 300-2, 300-6, SP@RT@, 300-8, ~H~, RoA!, STONE, VK-, R.o.A, R.a.A
Tabăra 1: 190
Tabăra 2: 22
Diferență: 168
Tabăra 1: 779,337
Tabăra 2: 97,500
Diferență: 681,837
Multumim familiei Find! pentru colaborare, aliati de cuvand, respecta intelegerile, recomand cu toata increderea ! Din ce in ce mai rar o sa gasiti asa ceva pe L 43 ( atentie ! ). Multumim si partenerilor de joc care au fost corecti cu noi !
Si in final , un mic remember : aparuse un trib Sociopatii, care se voia a domina L 43. Primele miscari au fost ale lui Hannibal. si John.Stark, care au incercat sa ne recruteze jucatorii, prin diverse mesaje, de la dulcegarii, la amenintari. Nu au luat nici macar un singur jucator, in conditiile in care ABYSS este undeva pe loc 17 - 18, iar ei pe locul 1. A urmat apoi un organizat, in care ~SP~ cauta marginea hartii, noi standu-le in drum. Au luat cca 4 sate din care in 2 zile noi am recuperat 3 sate....Si in final, s-au mai si certat intre ei dupa acest organizat...si ~SP~ a disparut. Asta ca sa nu uite aia cu gura mare si caracter nasol.....
Succes tuturor si sa faceti un joc frumos !
Ultima editare de un moderator: