DeletedUser46919
Imi furau altii painea daca dezvaluiam secretul....
cum de razi ba, ca pana amu numa te plangeai ca mori de foame, ti-a venit pachetelu cumva si mananci si tu prima data luna asta?
sau acu iti cumpara lethala de mancare ca nu cumva sa-i moara laudatoru? =))
si 2 la mana sunt curios daca ai fost si tu student vrodata, dar ma insel. Si daca totusi ai fost, banuiesc ca la spiru, sau pe undeva la ID.
Intrebare pentru curajos, ca vad ca l-au apucat talentele. Inainte de organizatul ~SP~ -ului pe noi erai cel mai tare in gura in zona si amenintai toti jucatorii din nord sa treaca la voi ( efect zero ). La organizat nu prea te-am vazut?) Sau o fi pentru ca te spionase Neremid cu cateva zile inainte si te inmuiasei?
)
Aveam un sat sub 2000 de pct si la un moment dat aveam aproape mai multi inamici invinsi ca tine...cam umilitor, nu ?![]()
Intrebare pentru curajos, ca vad ca l-au apucat talentele. Inainte de organizatul ~SP~ -ului pe noi erai cel mai tare in gura in zona si amenintai toti jucatorii din nord sa treaca la voi ( efect zero ). La organizat nu prea te-am vazut?) Sau o fi pentru ca te spionase Neremid cu cateva zile inainte si te inmuiasei?
)
Aveam un sat sub 2000 de pct si la un moment dat aveam aproape mai multi inamici invinsi ca tine...cam umilitor, nu ?![]()
e irelevant, faza e ca e totusi ceva sa te plangi pe confe ca nu ai ce manca...
relevant e, dar e greu sa gandesti, aia a fost o gluma, mananc extrem de bine, si pe pofte sa fi sincer, ai terminat macar 10 clase?
nu stiu, ce zici, te faci ca nu ma mai cunosti acum sau cum?
Daca ai sti macar ce vorbesti de organizatul Sp as mai zice, ar fi trebuit sa vorbesti cu jucatorii prin zona, dar in fine alta poveste) si stai mosule calm am od mic, nui problema, creste el. Noi sa fim sanatosi si cu chef de joaca. Si invitat la voi in trib oare nu am fost ca stateai cu pantalonii in vine? "am vrut sa te scoatem dupa harta" cand?
Deviezi de la subiect, deci banuiesc ca nu ai terminat
Nu vezi ca nici nu mai tii minte cand, la cate triburi ai schimbat....nu refuzat, ci trimis la plimbare...cu tot grupul din jur !
Sa ai la momentul respectiv ODA mai mic ca al meu, cu un sat, ce rusine si mai faci si figuri pe aici... Lipsa de la un atac organizat, desi inainte cu o zi era cel mai tare in gura....poate chiar o fi de foame, cum zice cel de mai sus))
pe care din conturile tale? sau toate adunate la un loc?