Adevarata fata a Ibidem

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Pako95

member
Si nu am impresia ca spera , pai mai mihnea voi nu vedeti ca v-ati aliat 4-5 triburi de top impotriva noastra si tot mare lucru nu va iese ... dar o sa aveti o surpriza cand ajung a nostrii in zona voastra !
Pentru cine stie cunoaste ! :)) [/b]
Jucatorii inactivi merg la margine,e ceva normal.:)
Sate pierdem,jucatori pierdem.
 

ArTiSTu

member
Ai sa vezi tu but ... conform unelor articole te vor sanctiona ca si pe mine pentru ca ii critic limbajul si greselile ortografice pe forum ...

asa am luat si eu un avertisment ... cica trebuie sa anunti echipa de moderatori inainte de a critica !
 

mihnea8888

member
Crazy suferi de tiine insuti:p,eu nu cred ca te-am jignit;).Oi fi eu "NOB" dar macar imi vad de lungul nasului:),cum ziceam ma tot intreb ce cauta unii jucatori la voi:),eu ma tot intreb ce cauta Mahan si unii jucatori din TOM alaturi de asemenea oameni ca voi:p.Va dati mari jucatori pe extern stai lin ca exista jucatori care te papa intro zi pe harta:p.
 

KikoGolanu

member
Mihnea , noi suntem pe 1 , poate deaia ne si dam mari , intelegi ? Mai bine oameni ca noi , decat copii ca tine , crede-ma cine trebuie sa ne aprecieze ca jucatori , ca oameni o fac , nu trebuie sa ne apreciezi tu , iar mahan sta unde ii place si crede-ma ii place aici , in colectivul nostru stii de ce? pentru ca gandim la fel adica matur.
 

mihnea8888

member
Si dac sunteti pe locu 1 ce?:).Si noi suntem pe 3 dark pe 4 dreptu pe 5 ai vazut pe cineva sa se laude cum va laudati voi?:)."Jucam cu cartiile pe fata" jucati cu ce va doreste inima.Abea astept sa intre si cardinalu in razboi cu voi contra noastra:).
Nu pot nega faptul ca sunteti jucatori buni,activi dar cu lauda ati luato rau de tot:).Macar eu am bunul simpt sa nu jignesc pe nimeni :)
Vedeti sa nu fiti prea plini de voii:).
 

KikoGolanu

member
Nu inteleg cine sa laudat , in primul rand , vad ca tu ii lauzi ba pe cei din dark , ba din fiind , ba de nu stiu unde... de ce sa intre CRD-ul in razboi impotriva voastra ? va credeti prea importanti.
 

ArTiSTu

member
Deacord cu Rede, Mihnea tu prea in serios le iei pe toate si prea te oftici , este un joc pana la urma nimic altceva ...
 

Setzel

member
Iara o dam in diverse.


Topicu era cat de n00b e quzor , ah da stiam asta cu toti :( eu unu il farmez din k 65 a lumii 5 , ca daca intram pe l32 isi dadea inceput nou :p
 
adevarata fata a tribului vostru nu mi se pare prea buna
nu vreau sa postez aici de ce dar am eu niste motive.
imi dati pe privat *** vreti sa imi aflati parerea
 

martzian

acest post arata de la inceput si pana la sfarsit doua lucruri: ibidem este o echipa in care binele echipei este pus mai presus de interesul personal, iar cel care a deschis postul este un om care va pune interesul personal intotdeauna mai presus de interesul echipei.
Daca avea cineva vreun dubiu ca ibidem e prost condusa, sau ca ce se intampla pe acolo este prost coordonat dupa acest post ar trebui sa se convinga ca s-a inselat. cine crede ca un astfel de post destabilizeaza o echipa e orb sau fraier. din ce am citit, snoop nu a primit decat ceea ce a meritat - niciodata un jucator de granita nu are voie sa aibe o rata mai mica de 3 sate de defence la unul de atac. si daca nu are cu ce sa apere noile cuceriri, - in niciun caz nu are voie sa cucereasca.

Pentru mine acest post arata doar un lucru, si spun asta chiar daca ma repet: ibidem este o echipa adevarata, iar cel care a deschis postul un profitor egoist care a fost - cum era si normal - dat afara cu un sut unde merita.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.