Aka ! & SELECT vs. SPAM!

• Autor subiect Ak-Orochimaru-Ak
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser29130

oftica este boala grea

Titlu Tribul Die Hard Blade Masters a declarat război tribului Spam Angels!
Expediat oct 01, 2013 13:04:49
Tribul este acum în război cu Spam Angels!

Nume război: Poti sa fugi, poti sa fugi

Declaraţie:
Avand in vedere noobismul si lipsa de jena cu care mintiti in stanga si dreapta si faptul ca sunteti o sursa de aprovizionare pentru noi va declaram si noi razboi sa fim in ton cu moda. Tineti minte aceste versuri compuse de niste mari muzicieni.
Poti sa fugi, poti sa fugi,
Ca o-ncurci, o-ncurci
Oricum te-alerg, te prind, iti sparg satul.

SAS, Garda, DHBM, numiti-va cum vreti.

NU UITA CINE ESTI O MARE VEDETA

Astazi fiindca e prima zi de toamna ne-am gandit sa facem recrutari pentru a mai consolida acest k55 in favoarea SPAM! (nu ca nu am domina si acum).

Cine doreste invitatie in SPAM! sau academiile il rog sa iasa din trib pana la ora 18:00 si sa trimita mesaj lui Man 0f Steel, el se ocupa cu invitatiile. Sub 1000 pct in 3, sub 2000 in 2 si peste 2000 direct in SPAM!.

mai piticanie21 , ia uite aici ..

oct 01
13:01 Tribul a declarat război împotriva DHBM.

deci cine cui i-a declarat razboi ? :))) de ce incerci sa minti lumea ? ca noi v-am declarat voua razboi e un fapt real , ferme va numiti , chiar daca sunteti +SAS+/GARDA! sau DHBM , adica impreuna :) aceiasi noobi ati ramas ..

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Rog moderatorii sa stearga postul lui pitic si pe domnu pitic sa isi faca tema separata daca vrea sa puna declaratii de razboi

Aici e topicul Aka&SELECT vs. SPAM si PRI

DeletedUser40968

corect...plus ca prima zi de toamna a fost acum o luna...asa am invatat eu la scoala acu...niste ani...:)

DeletedUser

Rog moderatorii sa schimbe titlul temei in : Aka ! & SELECT vs. SPAM!

Avem razboi cu amandoua triburi dar diplomatia dintre ei nu mai exista asa ca nu e frumos sa ii bagi in aceeasi oala

DeletedUser2821

Bravo AKA!

Felicitari. Din punctul meu de vedere ce face acum SPAM ca recruteaza tot, nu e chiar cea mai buna tactica... Dar acum fiecare cu ideile lui.

DeletedUser

Multumim michelle :D

Vreau sa felicit tribul SPAM ca au luat si ei in sfarsit un sat de la noi

omu fara trib si inactiv..am zis si eu ca nu trebuie sa bag chiar la secunda deff in spatele la nobil
din pacate i-a dat ala ora si a dat in spatele meu

Invatatura de minte sa nu mai bag deff la cateva minute dupa nobil :D

Cat despre razboi..poate sa recruteze ce vor..nu prea imi pasa ...noi ne vedem de ale noastre , adica de ei :D

DeletedUser43206

Multumim michelle :D

Vreau sa felicit tribul SPAM ca au luat si ei in sfarsit un sat de la noi

omu fara trib si inactiv..am zis si eu ca nu trebuie sa bag chiar la secunda deff in spatele la nobil
din pacate i-a dat ala ora si a dat in spatele meu

Invatatura de minte sa nu mai bag deff la cateva minute dupa nobil :D

Cat despre razboi..poate sa recruteze ce vor..nu prea imi pasa ...noi ne vedem de ale noastre , adica de ei :D

Ma da tu te crezi periculos rau...

DeletedUser44617

Urat daca ai ramas cu "crezi" pana acuma:))

DeletedUser

Vezi itachi. , noi ii felicitam da de cand le luam sate nu a zis si ei odata..felicitari

si mai vor si un razboi frumos
Pai se vede tati cum stati numai cu nasul pe sus dar in timp o sa va plecam capul

Si inocentu ar trebui sa tii gurita mica pentru ca pe L34 daca iti mai aduci aminte si daca imi mai aduc aminte, parca eu ti-am luat ceva sate de la Claudiu :)))

Sincer nu mai retin ca nu era un lucru foarte important :)

DeletedUser43206

Satele le-ati luat pentru ca nu mai jucam. Din cate iti aduci aminte am trimis jucatori in Gods
Si daca mai stai un pic si te gandesti nici macar nu prea am avut trupe in sate + nici nu am ripstat cu atacul.

Oricum a fost o lume de prost gust, numai jucatori incepatori am avut acolo... bine cativa buni. Ma rog, hai sa ne vedem de treaba noastra AICI!

DeletedUser

am reusit sa imi recuperez contul de pe forum ca nu mai stiam parola, nu gaseam butonul de forgot password

DeletedUser29130

Bravo AKA!

Felicitari. Din punctul meu de vedere ce face acum SPAM ca recruteaza tot, nu e chiar cea mai buna tactica... Dar acum fiecare cu ideile lui.

Look who-s talking ...
de ce nu zici unde au disparut triburile Black , MILF si altele , apoi recrutari de prin LGF ? :)) off ,ce memorie scurta ai ..

cat despre faptul ca noi crestem , dupa parerea ta , din recrutari , hai sa vedem clasamentul la razboaiele tribului ..

1 SPAM! 191.865 60 8 7.5 937.116 272.988
2 SELECT 132.610 47 8 5.9 686.610 575.657
3 Ganja 106.214 43 0 43 584.646 112.586
4 Aka ! 79.557 31 1 31 425.120 184.822
5 SPAM!! 36.155 13 15 0.9 343.906 296.538
...............................................................................................
16 kk 9.421 3 8 0.4 65.580 172.532
17 WoC 7.996 5 0 5 158.797 14.550

deci da ...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus