De când stați toată ziua pe forum, nu mai puneți oferte-n târg, iar mie-mi expiră CP-ul... Păi ce facem?! Aaa, da! Facem statistici. Și mare caz - din nimic. Dacă Hitler făcea la fel, vizavi de evreii care reușeau să-i scape sau mă rog, care nu se regăseau, ulterior, prin numere, ar fi fost la fel de dezamăgit? Sunt sigur că el avea și altceva de făcut, decât să 1... 2... 3... 5... 4... 6 ș.a.m.d. Nu intru în detalii, că-i de prisos. Înțeleg că-i vorba de politică și propagandă, dar când unul din doi e pe lângă subiect, ca un atribut și-i mai și place, ba chiar insistă să arate asta, atunci, prieteni, e o problemă. Înțelegeți voi!
În altă ordine de idei, felicitări ambelor triburi pentru reușite și nereușite! Fie ca cel care citește o carte, în loc să posteze excesiv pe-un forum în timp ce așteaptă rapoarte, să câștige! Aa, să nu uităm că e un joc, iar dacă-ți faci din asta meserie, numai ca
Marcel poți să te numești, căci lucrezi pe gratis... câte ore? "E multe!"
Sper că nu deranjează pe nimeni postul meu. Va fi ultimul, cel mai probabil. Pot să vă spun doar că sunt obiectiv. Reply-urile pe privat, vă rog!
Un week-end fain!