eu nu sunt purtator de cuvant,ci doar analizam logica evenimentelor.cert este ca legend erau efervescenti pe campul de lupta,probabil acum vor deveni si mai taiosi.insa nu puteti lati prea mult imperiul fara sa va faceti si dusmani.iar daca invitati in trib "refugiati" asa cum sunt termenii in acest joc,nu se poate considera o declaratie de razboi.faptul ca voi veti folosi ca pretext de a declara razboi atacurile asupra acelor refugiati,asta ar fi partea a 2-a si pe mine nu ma priveste jocurile diplomatice,ca sa nu intelegeti gresit.cert este ca am urmarit destul de atent dinamica legend,pentru a controla si limita cat mai mult accesul lor in K 45.este foarte interesant cum vor sta lucrurile de acum incolo.pentru ca jucatorii vostri buni,nu au acces la front,iar daca ii tineti doar pentru "interne" ce valoare a dobandit noul trib format?ei,fie vor dori actiune,si vor rupe vreun pact cu vreun vecin,fie vor migra catre front,dar chiar si asa,nu se poate nici curand face aceasta manevra.deci...paradoxal,pacea voastra a blocat efectiv niste jucatori care pana acum erau in top.ca sa ii stramutati,si sa tineti si granitele,sa va mai si extindeti,sa va si organizati,asta ar insemna sa munciti enorm,si daca si reusiti,se cheama ca ati trecut un examen care va poate fi folositor chiar si pe **-ul personal(nu glumesc).
nu spun ca este imposibil,dar AKA fara inamic,doar cu frontul de est,va crea o aparenta acalmie,si o nebunie interna,care este posibil sa nu se termine asa de bine,mai ales ca nu exista un lider autoritar recunoscut.deci,intrebarea,este ...va fi un esec fuziunea,sau e doar o incercare pripita a liderilor de a-si uni fortele?daca au obosit inainte de vreme,ma indoiesc ca vor reusi si la aceasta provocare.este dreptul meu la opinie,si va rog sa aduceti argumentele,sau ipotezele...
citez:
nu a inceput razboiul si inainte sa inceapa serios am zis ca mai bine ne unim decat sa ne batem intre noi ca chiorii
sa vedem ce o sa iasa
daca un lider asa gandeste despre propria echipa,va fi un geniu cel care va stapani aceasta "conglomeratie" de jucatori.eu stiu una si buna,ca cea mai buna armata este cea care e mai disciplinata,ori vreau sa vad si am sa vad cat de curand cat de uniti sunt ...noii vecini.nu neaparat de pe contul meu,sunt destul de retras,dar am sa urmaresc evenimentele...
ZEN Family nu a realizat nicio fuziune pe Lumea 26. In K55 a avut razboi cu un numar de 12 triburi la un moment dat, iar singurele recrutari au fost ori singulare, ori in numar foarte restrans (maxim 4-5) , pentru destabilizarea triburilor inamice.
asta dovedeste ca Ak-Orochimaru-Ak fie este prea obosit,fie nu cunoaste in amanunt situatia si istoria K 55.este foarte important sa iti studiezi adversarul,si sa il cunosti atat de bine ca si pe tine insuti.este o maiestrie sa practici arta diversiunii,dar sunt sigur ca aici nu este vorba de diversiune,ci pura nestiinta.