DeletedUser
Ovidiu, nu conteaza cati sunt, 5 sau 50 e totuna; fuziune sau invitare limitata de inamici e totuna. Precedentul a fost creat.
Inamicii trebuiau cuceriti, nu invitati.
Mie imi place la nebunie politca ZEN.
Daca trebuie sa recrutezi jucatori nemultumiti din alte triburi ,ca sa inaintezi pe harta (si acesti jucatori aleg o echipa sau alta care le se pare lor mai convenabila) bravo lor!
Super strategie
In dragoste si in razboi totul este permis...vrajesti, minti, mani****zi,promiti....te faci frate cu dracu pana treci puntea...etc...orice metoda este buna daca iti asigura putere ,stabilitate si forta!
Deci....bravo ZEN![]()
Eu prin fuziune inteleg in mare parte asimilarea unui trib de catre alt trib in totalitate sau intr-o procentaj foarte mare, 50 % +, ceva de genul.
Si oricum si noi doi am fost inamici la un moment dat, si altii au fost inamicii Scitilor la un moment dat. Recrutezi dintr-un trib inamic si ai 2 alternative foarte bune : castigi un prieten foarte bun si un membru de nadejde (un exemplu aici ar fi Vultur75 care a incasat mii de atacuri din partea noastra, dar care a schimbat tabara si a constituit o mutare de bun augur) sau castigi niste sate. Unii reusesc sa ramana si sa se integreze in cadrul tribului, formand o echipa foarte bine sudata, iar altii se pot pierde pe parcurs.
Acum, despre fuziuni ar fi multe de discutat, dar atata timp cat asimilezi jucatori de calitate, sunt foarte mari sanse ca mutarea sa fie una de succes. Insa, ca de obicei, factorii care trebuie luati in consideratie sunt in numar foarte mare, atat din punct de vedere intern, cat si din punct de vedere extern. Ce se va intampla in continuare, ramane de vazut
Mult succes tuturor celor angrenati in jocul de pe Lumea 26 !