al doilea razboi mondial? ~PHX~ - ~EC~ ?

• Autor subiect DeletedUser9032
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser8950

nu va mai certati aici pt ca nu va ajuta cu nimic:) mai bine discutati despre bunul mers al razboiului.

DeletedUser8950

e pacat sa se termine asa rapid numai prin veniri si plecari din triburi!!!! :) asta nu-i razboi si cine face asa ceva ii e frica de confruntare directa e cel mai bine sa fie un razboi pe teren nu pe forum

DeletedUser

nu e chiar asa dar ma rog se termina rapid razboaiele cel mai lung a fost dintre ee si burn

DeletedUser8950

Pai de unde sti tu ca acest razboi nu va fi unul lung? Is multe interese in joc si ma tem ca vor fi jocuri de culise

DeletedUser8950

ti-am spus nu trebuie sa ne uitam dupa intrari si iesiri pt ca acesta nu-i razboi insa sa vedem cum se impart aliantele eu is neutru,nu vreau sa particip la razboi. Daca phx va face unele miscari diplomatice vor avea sansa de a castiga acest razboi

DeletedUser

Sincer noi am incercat sa ekilibram aceasta lume si sa facem un rzboi frumos dar EC recruteaza majoritatea membrilor de la noi care repede fug la ei ori ca li frica sa duca acest razboi si sa piarda sate ori ca au "prieteni acolo"...iar noi ca am fost colegi atata timp in acelasi trib nu a insemnat nimica pt ei.Daca lucrurile continua asa aceasta lume clasica nu mai are nici un sens, nici un trib nu se va putea pune vreodata contra EC...Ei au "metodele" lor prin care castiga un razboi fie ele cinstite sau necinstite.Si cum ziceau unii mai sus multi jucatori prefera sa joace simcity nu triburile .... iar statistica ce a prezentato cineva mai sus despre EC si TUA demonstreaza acest lucru ...cum ei recruteaza jucatori in trib ca dupa aia sa ii inobileze intern si sa creasca in nr. de sate.

DeletedUser4932

lacry, zi sincer, ai avut voie sa postezi??
a zis cumva sefu ca avem voie sa iesim si sa postam pe extern??
mereu tu tre sa incalci regulile, rautate mica :D!!!

dc te iei de el nu ed e ajuns k se va lau seful k a postat fara voia lui???

DeletedUser

tayfun nu mai fii avocatul lor,k si castilio e inchis dar ce a facut?:rolleyes:

DeletedUser

laso balta tu nu intelegi nimik, alte vesti incredibile mai aveti? :D

DeletedUser

castillo a atacat in stil de mare jucator de pe contul lui si unul la care era sitter

DeletedUser

castillo a atacat in stil de mare jucator de pe contul lui si unul la care era sitter

aaaa acuma am inteles yo dc recruteaza castilio tot ce prinde de la noi, sa poata sta sitter la ei sa ne atace de pe mai multe conturi :rolleyes: ca nu'i ajung cele +500 de sate cate le are.

stou

member
Scor reacție
0
Ma sunteti incurabil daca nu va improscati cu noroi bine si nu faceti cateva atacuri la persoana nu se poate !!!! Aici este vb despre razboiul dintre ~PHX~&Aliatii Vs ~EC~&Aliatii nu despre razboaiele voastre personale sau ambitiile ridicate la rang de politica interna Obs. ca multi dintre voi va identificati cu tribul pe care il conduceti !!!Nu existati numai voi in triburile respective mai exista si membrii de care depindeti !!!! Cei care vor intelege acest lucru vor fi cei
ce vor ramane pana la urma in picioare !!!

DeletedUser8950

Side 1: ~PHX~ F.M

Side 2: ~EC~ T-U-A

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 102
Tabăra 2: 319
Diferență: 217

image.php

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 39
Tabăra 2: 69
Diferență: 30

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 1,004,293
Tabăra 2: 2,178,594
Diferență: 1,174,301

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 419,022
Tabăra 2: 632,938
Diferență: 213,916

image.php

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus