al doilea razboi mondial? ~PHX~ - ~EC~ ?

• Autor subiect DeletedUser9032
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser7072

pe cr-d si k.l. prefer sa nu fie puse ca ar inclina prea mult balanta in favoarea ec.

le: am pus eu una cu toate triburile pe care le stiu eu in acest razboi. daca mai cunoasteti voi altele nu ezitati sa scrieti si refacem statistica

Side 1: ~EC~ T-U-A TTS

Side 2: ~PHX~ F.M 300 K.L. CR-D

Timeframe: Săptămâna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 484
Tabăra 2: 240
Diferență: 244

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 4,029,275
Tabăra 2: 2,318,156
Diferență: 1,711,119

image.php

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8950

eu am pus cu phx f.m vs ~ec~ T-U-A ei is pionii principali in razboi insa nu vreau sa deranjez cu ceva zicand asta pt ca si 300 si familia sa are un rol important in razboi:)

DeletedUser

Masters în data de 29.05. la ora 23:38
_/_/_/_/_/ The Moust Beautiful War is Begining _/_/_/_/_/

Baietzi ...am ajuns la cote maxime chiar nu mai suport nici un jucator care nu face parte din acest trib ~EC~ sau triburile care sunt in alianta noastra !!.... prin urmare vreau sa fac si tot odata sper sa reusesk tot ce imi propun de akum inainte pt. acest trib.

In urma ruperi aliantzei cu (mamutzi) ~PHX~ ... sau creeat niste zone importante de conflict prin urmare vreau sa eliminam pe rand cate un jukator pe saptamana poate chiar doi... pt asta o sa am nevoie de intreg tribul sa se sincronizeze si sa citeaska CIRCULARELE si sa si le ieie la cunostinta...

Primul OBIECTIV

Eliminarea Conduceri ~PHX~...incepem cu giulesteanul..

Vreau ca toti jucatori care vor sa participe la acest atac sami lase mesaj privat pt a imparti satele

Atacurile vor trebui sa ajunga SAMBATA asta intre orele 21:00 si 23:00 ...deci va rog sa va sincronizati cum trebuie .... pe fiecare sat va fi de ajuns daca datzi cu 3 atakuri de curatare si sa fie urmate de 4 nobili!!

VOI FACE SI UN TOPIC PE FORUM !!!!!!

Asa sa faci masters :D

PS:Mamutzi sunteti voi ca sunteti de 5 ori mai multi

DeletedUser4932

:))))
mamuti??
pe l5 deja mamuti inseamna cei de la 200 in sus
saus a citez un baietzas care ii seamna mult:
"mamuti sunteti voi k sunteti mai vechi k noi"
el este intemeietorul tribului NOI de pe L5 si se refere la tribul meu UNITED, multi habar nu au, dar isi dau cu parerea

DeletedUser

pai se pare ca deja majoritatea din PHX pleaca in EC ... dovada fiind atacurile mele pe unii jucatori din perimetrul meu ... care miau spus sa nui mai atac pt ca se duc in EC ... si nu sunt jucatori mici .. chiar jucatori de categorie semi-grea :D ...

mai da tare rau esti :)) cum de ai putut scrie asea ceva ... si cand vor fi atacati de phx ce o sa faca .... a da .. ultima solutie ... directia verdeata de pe margine .. in fine .. nu m`am tras de razboaie ... a tras si TUA si PHX si am acceptat a`2`a din motive bine intemeiate .. dar voi stiti f bine sub ce pamant stati ... e ff miscator ... eu nu m`am referit la un trib ce la calitatea unora .. care au dat bir cu fugitii ... ganditiva ce ar insemna pe noile achizitii ale EC`ului 100 atacuri fake .. dar nu neaparat numai pe ei .... forumul haos .. cereri de ajutor cu nemiluita .... nu pot zice ca tabara mea nu a pierdut ... dar pot garanta pt o echilibrare !

DeletedUser

sim city?=)) ei mau au ink treaba cu lupii in zona k43 k44... credema numa sim city nu au ei in zona aia:))

stou

member
Scor reacție
0
Pentru ultima oara va rog nu mai treceti Just aiurea in toate aliantele si in toate familiile
chiar daca avem razboi cu diferite triburi le avem pe barba nostra ultima oara cand am facut o alianta sa dus pe apa sambetei si am ramas singuri (de fapt pe toata perioada cand a existat familia Low-Burn-Just am fost tot singuri )
Fiecare sa isi vada de triburile proprii de aliantele lor (ma refer familii) Noi ne vedem strict de bucataria noastra !!!!

DeletedUser

:))

ma scuzati k intervin.... din ce am citit pana acuma si credeti-ma k mam uitat la toate si la fiecare de prin ce trib e si pe langa faptu k nu joc pe clasica,mai multa dreptate prin vorbe are PHX decat EC!ec arunca in stanga si dreapta cu noroi k asa e bine si dupa se asteapta sa fie respectati,sincer un trib de locul 1 cum e EC nu are drept sa faca asa,isi ia mamuta de academie si hai sa dam pe ei tata k asa e bine!

PS:leulgreu da pe ei frate!

DeletedUser

incredibil, nu mai am cuvinte oare va veni un jucator sa ne salveze lumea de pensionare?:D

DeletedUser9509

razboi

deocamdata sa nu facem afirmatii in privirle cu razboiul,deocamdata suntem neutrii,avem cu avem cu TUA si cu OMERTA,nu vom juca cartile cum spun unii pt ca nu avem ce carte sa jucam,aliantele le aveam deja stabilite cu mult timp in urma.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus