DeletedUser8950
cum e la voi DREAM TEAM GIULESTEANUL!!(DA SINGURA DEOSEBIRE E CA EL E SINGUR,IAR AIA ERAU VREO 5)
cei care mi-iai enumerat mai sus fac parte din conducere , ii normal sa nu plece, dar unii din jucatori care erau de la inceput in PHX , inainte de fuziunea cu NON au venit in ~EC~ ...... mai bine ai face sa iti ti membri in trib.
nu sunt genul de jucatorul care sa o faca pe zmeul pe forum , deci ne vedem pe teren.
fie ca cel mai bun sa castige!
de la burn numai adaescu a luat 130 ...
din alea 777, cate au fost ale lui cioacaionut?)
P.S. o sa aveti o surpriza pe 36va aduc pe cineva=)
giulesteanule, lumea nu trebuie sa intrebe "asta cine mai e?" se poate uita destul de usor cine ii.
Stil Ostil cunoaste cauza destul de bine , plus de asta face si parte dintr-una din cele doua tabere.
iar faza cu : "Daca nu aveau cei din BURN granitza cu noi aici v-ar fii mancat sus" cui i-o spui , cine ne-ar fi mancat???... macle care era rupt de Waler si Adaescul si cei din zona aia??? sau cine ne-ar fi mancat si pe cine???
pana la urma tu ai vrut sa faci un lucru istet, dar tu te-ai gandit doar cum sa cresti tribul la puncte , nu si la membri care aveau contactul cu razboiul, pana la urma cine a avut de pierdut au fost cei din PHX , PHX-ul care era inainte , nicidecum nu a avut de pierdut cei din FM, ei si-au asigurat spatele si acum stau la caldura.
daca imi aduc aminte bine , si imi aduc aminte destul de bine , cand am inceput razboiul pe k55 era o diferenta nu foarte mare :
EC avea 27 mil puncte si PHX avea 22 de milioane , acum cat mai e??
EC 37 mil iar PHX 10 mil.
ati castigat dintr-o parte , dar ati pierdut din cealalta parte ... partea care a fost de la inceput in PHX.
24.06.
07:37 walyy a părăsit tribul.
Deci si celui mai slab jucator iau dat invit)))
![]()