Aniversare 14 ani Tribal Wars!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
A 14-a aniversare

banner_birthday.png




Dragi jucători,

pentru a sărbători cea de 14-a aniversare dorim să vă prezentăm un nou eveniment. Veți putea câștiga bonusuri speciale care să vă ajute în cuceririle voastre.
Evenimentul va începe în data de 28 iunie la ora 14:00 și se va încheia pe 3 iulie, ora 14:00.

În fiecare zi la nivelul unui seif va apărea un nou set de bonusuri. Înainte să puteți alege, obiectele vor fi amestecate și ascunse. Ulterior veți putea alege o variantă pentru a vizualiza premiile din spatele acesteia. Veți putea alege câte o variantă, în mod gratuit, la fiecare 24 de ore. După 12 ore o nouă opțiune gratuită vă va fi acordată. Țineți cont însă că acestea sunt valabile doar pentru ziua în curs, ca atare, folosiți-le înainte să expire timpul setat!

Aveți trei opțiuni la dispoziție afișate în cadrul paginii evenimentului. Acestea sunt afișate în bara aflată sub imaginea aferentă mesajului aniversar. Primul îți va permite să deschizi următoarea variantă de bonus în mod gratuit, următoarea opțiune îți va dezvălui în mod aleator unul din bonusurile ascunse și ultima opțiune îți va dubla în mod automat următoarea șansă. Aveți în vedere faptul că fiecare dintre aceste opțiuni sunt în mod automat utilizate pentru următoarea noastră selecție, acestea sunt valabile chiar și în următoarea zi. Nu există însă nicio variantă pentru a nu le utiliza pentru următoarea selecție. Ca atare, alegeți cu atenție!

După ce ați deblocat toate premiile puteți aștepta până la expirarea cronometrului aflat în colțul din dreapta sau puteți decide să completați din nou tabloul cu bonusuri. Dar aveți grijă! Obiectele vor fi aceleași ca și inainte, nu veți obține o configurație diferită. Obiectele vor fi înlocuite cu altele doar după expirarea timpului setat.

Vă dorim mult succes și sperăm să jucați în continuare Triburile mulți, mulți ani !

Echipa Triburile



twbirthday_open_EN.jpg



 
Ultima editare:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Stimati jucatori,

Așa cum unii dintre voi vă mai aduceți aminte, cu ocazia aniversării de 10 ani am creat o informare grafică ce reprezenta progresul făcut de joc de-a lungul anilor.
Cum de curând am împlinit 14 ani, ne-am decis să adăugăm la grafica facută pentru 10 ani, progresul din ultimii 4 ani.
Cu toate că au trecut doar 4 ani de atunci, multe lucruri noi au fost implementate în joc, de exemplu sistemul nou de paladini si turnul de veghe, doar să numim câteva dintre ele.

Ne face plăcere să îți mulțumim dinnou pentru că jucați Triburile de toti acești ani și așteptăm cu mare interes anii ce vor urma.

Echipa TribalWars

Link informare grafică!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus