Aniversare 16 ani Tribal Wars!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Stimati jucatori !

Tribal Wars împlinește uimitoarea vârstă de 16 ani, și dorim să sărbătorim împreună!

Corbul cel viteaz va deschide din nou seiful, ce îți va garanta obiecte mistice ce te vor ajuta în bătăliile viitoare.
Ușile seifului se vor deschide pe 17 iulie la ora 14:00 și se vor închide pe 22 iulie la aceeași oră.

ds15y_forum_announce_small.png


Odată pe zi seiful își va deschide ușile pentru tine, dezvăluindu-și conținutul. Inainte sa alegeți, obiectele vor fi amestecate și ascunse. Poți alege o ușă și să descoperi ce se află în spatele ei.

Vei putea deschide gratuit o ușă la fiecare 24 de ore. 12 ore mai târziu vei primi o nouă deschidere. Dar acestea sunt valabile doar pentru ziua curentă, așa că trebuie să le folosești înainte să le expire timpul!

Lângă obiectele ce le poți avea, poți găsi și 3 favoruri de la corb. Acestea vor fi afișate în bara de sub banner. Unul îți va permite să deschizi o ușă gratuit, altul va dezvălui aleator ce este în spatele unei uși și îți va ușura decizia dacă doresti obiectul, și al treilea îți va dubla automat alegerea viitoare. Ține minte cătoate favorurile se aplică automat selecției viitoare; raportându-se chiar și pentru următoarea zi. Nu le veti putea salva pentru mai târziu, deci alege cu grijă !

Dacă ai deschis toate ușile ai de ales între a aștepta cronometrul din colțul din dreapta sus să ajungă la 0 sau să reîncarci totul ( toate ușile ). Dar ține minte! Obiectele vor fi aceleași ca înainte; nu vei primi o nouă selecție.
Obiectele din seif vor fi înlocuite cu altele noi numai după ce timpul expiră.

Vă dorim mult succes și fie ca, corbul să vă aducă numai bogății !


Echipa Triburile !
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus