Aniversare Tribal Wars: 12 ani!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Dragi jucători,

În urmă cu 12 ani, Tribal Wars a început sub forma unui hobby al celor 3 membri fondatori ai companiei InnoGames.

Dorim să mulțumim tuturor jucătorilor Tribal Wars, întrucât datorită vouă, a pasiunii voastre pentru acest joc și a feedback-ului ce ni l-ați oferit, a reușit acest joc să rămână activ atâta timp și să fie ceea ce este astăzi, și totodată să continue să evolueze prin progresele ce le realizăm. Suntem foarte încântați să contribuim la dezvoltarea unui proiect ce a condus la crearea unei largi comunități și care a durat atât de mult. 12 ani chiar constituie o realizare!

Totodată, noi nu dorim să ne oprim aici, vom continua să lucrăm la nivelul jocului și să îl îmbunătățim, atât pentru jucătorii noi cât și pentru cei vechi. În ultimul an, am integrat o facilitate de tip chat, am introdus grupurile dinamice de sate, partajarea comenzilor, un sistem de mentorat, notificări la nivel de browser și nu în ultimul rând, un nou distribuitor de resurse.

Dorim să continuăm îmbunătățirea experienței la nivel de joc, fără să schimbăm însă foarte multe, pentru a ne asigura că vă veți putea bucura de Tribal Wars și în anii ce vor urma.

Pentru a vă face o părere cu privire la ceea ce va urma, plănuim să schimbăm câteva aspecte la nivelul paladinului, a misiunilor de la începutul jocului și nu în ultimul rând, să adăugăm câteva facilități la nivelul triburilor. Bineînțeles că vă vom furniza mai multe informații cu privire la toate acestea la momentul potrivit.

Pentru a sărbători cei 12 ani de Tribal Wars vom oferi un bonus de producție de 12% la toate resursele pentru 24 de ore începând de miercuri, 24-06-2015 de la ora 10:00.

Vă mulțumim încă o dată pentru loialitatea voastră!

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus