Anunt CIRC!!!!

always alone

vezi sa nu uiti sa pui in al tau putina bromura,de visat oricum visezi...
 

WANNAvalabila

Acum stau si ma intreb (da in timp ce ma scarpinam undeva - ca doar ma gande-am la Brago) de unde le scoate !? Are cumva niste sisteme notate pe usa la intrare in camera - nu cumva sa uite !? Mironosito - tu te uiti la tine !? Imi vine sa rad - omg - sa pui statistici cu "dintotdeauna" - doar ca sa para mai realiste, ca na.. sunt in avantaj, dar nu-i bai, ca ei oricum sunt, nu? - cand razboiul a inceput - l-au inceput - de nici 2 luni.

Hai ia-te cu mainile de fund si sari in sus de fericire, e foarte amuzant - mai ales la coeficientul tau de inteligenta superioara !

1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
 
Ultima editare de un moderator:

Brago

un moderator ar trebui sa aiba in vedere pe always alone,nu are cont pe L14 plus ca nu posteaza la subiect.
 

always alone

esti sigur ca nu am cont pe L14?? sau trebuie neaparat sa am acelasi nik de pe L14 cu cel de pe extern??Vezi cum aberezi,ti-am zis eu ca tu nu sti ce se intampla nici cu contul tau ...


Si un moderator ar trebui sa aibe in vedere ca Brago abereaza pe extern ceva ce nu e conform cu realitatea...rog suspendarea lui din functia de suflator...
 
Ultima editare de un moderator:

yanakis

Pe 26 septembrie 2009 a fost infiintat tribul Circ. Ca orice trib de pe L14 a fost infiintat cu dorinta de a cistiga lumea, spre deosebire de restul triburilor a si cistigat-o :)
Circ-ul a aparut in urma fuziunii dintre 2 triburi , ~CIRC~ si -CIRC- (Acvila), triburi care au devenit imediat academiile Circ, una din ele mai exista in ziua de azi.
Pe parcursul lumii 14 tribul Circ a cistigat toate razboaiele in care a luptat, si in urma fiecarui razboi au fost recrutati din tabara invinsa acei jucatori care meritau sa fie invitati. Si meritau sa fie invitati pentru ca jucau bine, si mai jucau si corect.

In afara de triburile invinse au existat si triburi care au fuzionat cu Circ in mod "natural", prin prisma relatiilor de prietenie si/sau a intereselor comune.

Primul trib care a fuzionat in mod "natural" a fost FAME, cu care initial nu existasera relatii foarte strinse de prietenie, dar cu care aveam interese comune (invingerea CIR). Sigur, relatiile de prietenie au aparut pe parcurs :)

Al doilea trib (in ordine cronologica) care a fuzionat cu Circ a fost TSF, cu care existau relatii de prietenie din startul lumii 14.

Oricum, indiferent din ce trib am fi venit in Circ, fie Cetatea din Umbra, fie Acvila, fie Tigers, fie GOD, fie FAME, fie TSF am reusit sa devenim o echipa si nu orice fel de echipa ci echipa cistigatoare.

Maine se va sfirsi evolutia tribului Circ pe L14, in momentul inchiderii acestei lumi, pe locul 1:)
 
Scor reacție
209
Felicitari Grigule ca ai ramas in Circ :)). E pacat ca Ak-Orochimaru-Ak n-a ramas pana la final, la cate nopti a pierdut pe lumea asta.
 

cicisxn

Felicitari colegilor pentru perseverenta,curaj,timp pierdut si daruire. Multumesc celor responsabili pt absorbtia mea in CIRC si la final,multumesc tuturor celor cu care am interactionat de-a lungul timpului. O viata frumoasa sa aveti!
 

DeletedUser40602

multumesc Daredevil.. nu credeam ca o sa ajung sa termin o lume vreodata :)) multumesc celor care m-au suportat chiar daca uneori eram cam in plus pe acolo :))