Anunturi Matrimoniale

DeletedUser23722

Este chiar adevarat. Si apropo, nu ma "vand"... in cine stie ce sensuri

Ma scuzi,imi uitasem ghilimelele de la vandut acasa :)
Atunci sa sara mandrele si sa ne chemi la nunta...Si daca n-ai don'soara de onoare,ma ofer eu :)))

Apropo...Buna dimi! :)

DeletedUser

Multumesc, o sa va chem la nunta negresit si mi-ar face placere sa-mi fii don'soara de onoare.

Mai intai sa sara mandrele si sa fie cineva si pentru mine, ca sa poata fi o nunta.

DeletedUser12196

reinviat???
wow. nu mai speram sa va vad postand aici.
mai atlantule, acum sunt geloasa. pe ea o chemi la nunta si pe mine nu?:(

DeletedUser46844

Anunturi matrimoniale , bun...
Doresc sa vand o caucaziana cu doi ochi,doua picioare,doua maini , in stare de functionare, mananca doua kebaburi la zi , bea 5 litri de cola la zi si fumeaza 3 pachete de tigari la doua zile , de 3 ori pe saptamana o ia pe aratura , ca sa o aduceti pe drumul cel bun trebuie sa-i trageti cate una la ureche ...
Astept cu mesaj privat pentru mai multe detalii

DeletedUser

Acum, fara gluma, pentru a exista o nunta, mai intai trebuie sa existe acea cineva care sa formeze o relatie cu mine. Altfel nu am cum sa va invit, decat daca se va si intampla in plan real, nu doar utopic..

Black is Back

member
Scor reacție
1
Oferta de Black Friday :
Inchiriez pt o zi o femela dispusa sa-mi satisfaca cele mai teribile fantezii .....hahaha

Atașamente

• Screenshot_20191116-072458_Gallery.jpg
    Screenshot_20191116-072458_Gallery.jpg
    507,6 KB · Vizualizări: 197

MkZilla

member
Scor reacție
0
@alinutzu91 pt ca mi-a luat jucaria rakanishu o sa iti raspund aici. Nu am propus eu nici o setare, doar sunt de acord cu turnul si biserica lui Kintus. Nu sunt jucator Green, nu am jucat in Green pana acum niciodata. Eu vorbesc doar pt mine, nu vorbesc pt Green sau NG. @Zone a zis ca o sa mai joace doar daca castiga Rapid campionatul.

Mihaitza84

member
Scor reacție
0
@alinutzu91 pt ca mi-a luat jucaria rakanishu o sa iti raspund aici. Nu am propus eu nici o setare, doar sunt de acord cu turnul si biserica lui Kintus. Nu sunt jucator Green, nu am jucat in Green pana acum niciodata. Eu vorbesc doar pt mine, nu vorbesc pt Green sau NG. @Zone a zis ca o sa mai joace doar daca castiga Rapid campionatul.

Cu setarile propuse de kintus, propun sa astepte casual 12 ca e cam tot aia, acolo vor avea un adversar redutabil, pe nume CN,Win, Nord sau ce nume or mai avea si sanse mari de castig, asta in caz ca nu se mai activeaza HS-ul sa joace pe casual si stim cu totii deznodamantul in acest caz.

Sus