Atacul Hoardelor- revine!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
horde_w1000px.jpg

Inamicii se află în fața ușii tale! Cetele barbare s-au strâns şi au pornit împreună împotriva regatului tău.
Eşti depăşit numeric, drept urmare va trebui să îţi foloseşti inteligenţa şi fineţea pentru a învinge asediul acestora!


Atacul Hoardelor!

Dragi jucători,

Cetele barbare vor porni asediul încă o dată! Evenimentul va începe în data de 16.01.2020 la ora 14:00 și se va sfârși în data de 20.01.2020. Folosiți-vă trupele de elită şi contra-atacați pentru a le învinge, iar pentru asta primiți recompense valoroase. Datorită feedback-ului dumneavoastră, am implementat câteva modificări și îmbunătățiri. Vă rugăm să citiți acest anunț pentru mai multe informații.

La luptă!


Sarcina voastră în cadrul acestui eveniment va fi să învingeți asediul prin atacarea celor 5 puncte slabe din armata ostilă. Pentru a fi învingători, va trebui să descoperiţi ce unitate poate învinge în fiecare astfel de caz. Pentru aceasta, trebuie să selectați o unitate pentru fiecare loc disponibil și să le trimiteți în luptă. După fiecare atac, veți obține o imagine de ansamblu asupra rezultatului, ajutându-vă să stabiliți cum să câștigați bătălia.

Culorile vă vor indica dacă o unitate a fost sau nu aleasă corect. Unitățile potrivite pentru fiecare loc vor fi marcate cu verde. Cu galben vor fi marcate unitățile alese corect pentru bătălia respectivă, dar nefolosite pe locul potrivit. Cu roșu se vor marca unitățile de care nu aveți nevoie în lupta respectivă. Fiecare atac necesită o strategie, generalii dumneavoastră vor veni cu o nouă strategie la fiecare oră, permițându-vă să trimiteți atacuri ori de câte ori vă veți simți pregătiți.

horde_slots.jpg


Odată ce toate locurile sunt corecte, veți câștiga bătălia și puteți începe una nouă. Începerea unei noi bătălii necesită folosirea a 2 strategii. La începerea unei noi lupte, trebuie să selectați din nou unitățile potrivite pentru a învinge.

Recompense


În timpul evenimentului veți putea câștiga steaguri Guidon, care pot fi cheltuite în magazinul evenimentului pentru achiziționarea diferitelor bonusuri. Veți primi câte 150 steaguri pentru fiecare unitate aleasă corect, având posibilitatea de a acumula un total de 750 pentru fiecare bătălie. Puteți câștiga până la alte 500 steaguri pentru fiecare victorie, însă numărul acestora depinde de încercările folosite în acest sens.

După încheierea evenimentului, magazinul va mai rămâne deschis pentru încă 24 de ore. După această perioadă nu veţi mai putea achiziţiona niciun bonus.


Sperăm să vă bucuraţi de acest eveniment! Nu uitaţi sa ne împărtăşiţi feedback-ul dumneavoastră în cadrul acestui thread!

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus