Atacuri concomitente

DeletedUser

poi tin armata intr-un sat al meu apoi trimit armta inapoi sa ajunga inaintea atacurilor cu nobil
 

DeletedUser

Am verificat si va pot spune ca jucatorul in acuzat nu a incalcat regulamentul. Oricine poate trimite atacuri in felul asta, daca are rabdare sa calculeze si sa trimita comenzile la timp.
Asta-i raspunsul pe care l-am primit cand am cerut verificarea unuia care a dat 16 atacuri in 2 sec!!!!!!
 

DeletedUser

Daca atacurile sunt trimise de pe sate diferite ,nu e nicio dificultate sa le trimiti astfel incat sa ajunga chiar si in aceeasi secunda.
 

DeletedUser7708

Nu contează dacă dai mai multe atacuri pe secundă, adminii doar îţi dau ban dar nu au ce să îţi facă, dacă se dovedeşte că ai clickul tare şi le-ai dat fără programe care trimit ele singure trupele.

Şi bonus:
Asta-i raspunsul pe care l-am primit cand am cerut verificarea unuia care a dat 16 atacuri in 2 sec!!!!!!
 

DeletedUser

Opera mi se pare mai bun decat firefox cand sa dai atacuri de pe acelasi sat in aceeasi secunda.

Deschizi taburile->fixezi ce armate si satul pe care sa ajunga atacurile->ctrl+F6 pentru schimbarea taburilor si click stanga rapid cu mouseul. Sincer mi-au iesit 3 intr-o secunda si urmatorul foarte apropiat dar nu am incercat destul de tare.

Fata de firexox merge mai repede pentru ca tii ctrl apasat tot timpul si dai pe F rapid in acelasi timp cu click stanga de la mouse pe butonul OK de lansare a atacurilor.
 

DeletedUser

simplu daca ai numai un sat. ataci cu o parte din armata. dupa care mai ataci odata cu a 2-a parte, a 3-a si in final a 4-a.

daca ai mai multe sate trebuie sa folosesti un program adiacent. gen twstats sau twplus. le gasesti linkurile pe forum. si sa calculezi atacurile in asa fel incat sa ajunga toate intr-o secunda

aceste sincronizari sunt foarte utile in momentul in care vrei sa ataci cu nobili.
trimiti prima data majoritatea armatei ofensive. dupa care trimiti nobilii pe rand, unul cate unu(4 sau 5 spun unii) cu o escorta formata din cateva trupe (500 topoare sau mai mult, dar nu neaparat topoare)

daca ai sa cauti pe froumul extern vei gasii ghiduri de unde vei invta mai multe despre aceste lucruri. e foarte util


da ..... iar daca e baiat istetz la sfarsit trimite in satul ala la ultimul nobil si niste aparare ...... ca atunci cand ia satul sa aibe deja aparare :).
 

DeletedUser

Urmelinho..numele imi este cunoscut..si cred ca a fost vecinul meu pe L5..
Se poate da 4 atacuri intr`o secunda..am vazut pe L7 , cand m`a atacat cineva..
 

DeletedUser15860

Daca atacurile sunt trimise de pe sate diferite ,nu e nicio dificultate sa le trimiti astfel incat sa ajunga chiar si in aceeasi secunda.

perfect corect...eu pe lumea5 i-am dat lu unu dupa sate diferite 7-8 atacuri intr-o secunda... si fara batai de cap...calculezi frumos pe TW Stats la ,,Planificator atacuri" si apoi trebuie doar sa trimiti de pe satuele respective la ora pe care ti-o indica acolo pt fiecare in functie de distanta...dar am o intrebare..limita de 4 atacuri intr-o secunda e valabila doar daca atacurile sunt trimise de pe un singur sat nu?? ca asa dupa sate diferite poti sa trimiti si 20 intr-o secunda si nu inteleg de ce ar fi interzis...
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Intr-adevar se pot da 4 sau chiar 5 atacuri in aceeasi secunda din acelasi sat ( 5 atacuri daca nu ai incredere in lenesi )....eu am reusit performanta sa trimit 4 in 900 de miimi de secunda, si nu cu opera, mozilla sau IE....e secret :D ( si perfect legal ) :rolleyes:
 

DeletedUser11852

eu reusam 4/s cu IE7. Si acum am descoperit Google Chrome, care in afara de faptul ca se misca foarte bine cat tine de el, e o porcarie de browser:D
 

DeletedUser

Uita de Google Chrome. Ca sa citez un reviewer este ca si cum l-ai duce pe Frankestein la un salon de infrumusetare.
 
Sus