Atacuri si Defensive Amuzante L14

• Autor subiect DeletedUser15142
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

eu nu am mai jucat triburile din iarna aproape. Deci imi pare rau sa iti zic ca nu am fost colegi.

stiu draguta de lipsa ta de activitate ca nah :)))

dar
SH- 03rd August 2009 - 10:00:02 29,502
Nimeni -SH- 04th August 2009 - 10:00:01 30,204
-SH- =SH= 09th November 2009 - 07:00:02 337,032
=SH= SH 06th May 2010 - 17:21:42 1,615,819

= vara toamna iarna si ajungi in primavara

:)) daca tu zici ca din iarna nu ai mai jucat

inseamna ca ai fost coleg si liderul lui in vara si in toamna :)))

q e d

:)) sa radem sau sa plangem !?!?:))

DeletedUser

Agresor: xxxxxxxxx
Origine: xxxxxxxxx

Număr: 0 0 0 0 11 0 0 0 0 0 0 1
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Religie: Unităţile au fost credincioase Putere de luptă: 100%

Apărător:xxxxxxxxx
Ţel(direcţie):xxxxxxxxx

Număr: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Adeziune: Scăzută de la 45 la 14

DeletedUser

Ti-am spus ca te roade invidia rau, rau de tot.. aa si te mai si oftici ca in circ se gasesc 1000 berbeci - nu 1000 de berbec - si la tine nu. Altfel nu gasesc nimic amuzant la acel raport - in afara de cel care il posteaza.:rolleyes:

DeletedUser

poate omul a vrut sa schimbe satul in atac si trebuia sa scape de aparare

aveti voi in trib un gascan care ataca numai cu aparare ,sau sate mixte dar cel mai haios e cand ataca cu 300 spioni si 200 catapulte si trimite la atacuri de genul asta aproape zilnic

DeletedUser

nu mai stau sa caut raportul cu sprijinul trimis dupa 3 atacuri de genul de mai sus

DeletedUser

Si ce-i asa amuzant ca am atacat pe bonus !?:)) Si ce-i asa amuzant ca ai spionat satul !? Aaa, te dai mare ca ti-a intrat spionajul !?

Vezi mai brago, nu mai da si tu 8-9 nobili pe sat, dintre care 2-3 cu full. Pff esti greu de cap, ti-am citit tactica. :p

DeletedUser

Ca sa stii si tu, se da 4-5 nobili. Acum poti sa dai cate unu' ca eu plec la scoala. :))

DeletedUser

credeam ca mergi la biserica:)) aka ipesase
esti o jucatoare formidabila,te bat cu erorile,esti jucatoare de sat superblindat

DeletedUser

Ai ceva impotriva !? Sa stii ca eu ma mandresc cu asta !:))

Probabil ar trebuii sa stii ca nu am fost eu ieri, doar am citit rapoartele. Si astazi m-am trezit la 12. Dar stai calm, ca nu plec.. inca. :p

DeletedUser

cine a fost merita felicitat pentru buna organizare a defensivei cu preaviz de 2 zile

DeletedUser

Merita, nu zic nu. Hai ca ma duc sa fac baita, sa nu ma julesti !:))

DeletedUser

ziceam la misto binenteles

Dar bine-nteles ! Am zis eu ca ai vorbit serios !?

Da cum zicea lumea, te lauzi cu sate de la interne, sau inactivi. Eu pe cortez iti bag sprijin si ma ocup de el intre pauzele de cafea si tot nu faci mare lucru'. Acum vad ca incepe alt LegioNar, sunt curios, el face mai bine !?

Apropo: Cati nobili ti-au murit azi pe cortez !? Eu am innumarat undeva pe la 30.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus