Atenţie!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
În urma unor cazuri recente, trebuie să vă reamintesc, să ţineţi vă rog cont de acest lucru:

nu cumpăraţi/acceptaţi puncte premium de la diverse persoane sau din alte locuri decât cele oficiale oferite ingame.

Achizitionarea şi folosirea acestor puncte obţinute prin alte modalităţi este considerată ilegală şi poate duce la excluderea din joc fără drept de apel.

În cazul în care sunteţi contactaţi de diverse persoane care doresc să vă vândă puncte premium, vă rugăm să ne anunţaţi utilizând sistemul de suport.


Mulţumesc,

carmi


Echipa Triburile Romania
http://www.triburile.ro
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Avand in vedere ca au reaparut asa zisii "afaceristi" de ocazie, tinem sa va reamintim ca singurele cai sigure de achzitie a punctelor premium sunt cele oficiale din pagina premium/cumpara, alte metode pot fi potential riscante ducand la pagube materiale si/sau chiar excluderi din joc.

Exemplu concret de tentativa de frauda :

Salut , nu vrei sa te bagi sa cumparam pachetul de 8500 de puncte premiu? ca daca ne bagam mai multi e mai ieftin si mai multe puncte premiu de om ...


NU dati curs niciodata unor astfel de oferte venite de la necunoscuti, nu vom putea acorda nici un fel de reparatie.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Inca odata trebuie sa revenim cu avertizarea privind diversii jucatori care va contacteaza pe diverse cai cu diverse propuneri de "oferte" sau de a se cumpara puncte premium.

NU acceptati nici un fel de oferte de la persoane necunoscute, in cazul in care doriti sa achizitionati un pachet de puncte premium mai mare, evident doar pe caile legale oferite de joc, trebuie sa aveti maxima incredere in persoana respectiva, sa o cunoasteti, de preferat personal. Au fost reclamate nenumarate cazuri de fraude sau tentative de fraude venite ca urmare a darii curs mesajelor in genul celui de mai jos :

Salut colegu , nu vrei sa ne bagam sa cumparam un pachet de puncte premiu ? daca ne bagam asa iesim mai ieftin si mai multe puncte premiu de ''caciula'' .. astept raspunsul tau daca vrei sa te bagi ...!!
Multumesc si scuze de deranj :)

Vand puncte premium......

Salut, am jucat impreuna pe lumea "x", sunt cutare.....

Uite script care farmeaza.....


NU dati curs niciodata unor astfel de oferte venite de la necunoscuti, nu vom putea acorda nici un fel de reparatie.

Securitatea contului personal este raspunderea dvs, nu putem fi noi trasi la raspundere daca dvs instrainati parola contului catre diversi necunoscuti.

Datorita altor cazuri inregistrate recent va atragem atentia sa aveti grija cu platile pe care le faceti online ( si nu este valabil doar pentru triburile.ro ), luati-va masuri drastice de securitate.
Spre exemplu daca achizitionati cu cardul aveti grija sa NU bifati optiunea de a tine minte datele de pe card, evitand astfel achizitii nedorite, frauduloase, facute de alte persoane ce au acces prin varii metode la contul dvs.

Echipa Triburile NU va solicita vreodata parolele jucatorilor sub nici o forma sau motiv !


O noua metoda de a se fura parolele conturilor este cea denumita "scripturi", in care primiti un mesaj de genul "script de farmat...." etc, linkul este defapt un site de pishing ( fura parole ), deci tot ce scrieti in eventualele casute va ajunge la cel care a creat site-ul. Deci pe scurt, NU accesati sub nici o forma !!

Si pentru a putea evita mai usor persoanele de acest gen, si de ce nu, sa le facem putina "reclama", sunt de parere ca este cazul sa le dam si numele conturilor de baza, unul este cel numit Dj. Andy si celalalt este Nustiucine..., poate pe viitor vom fi mai atenti cu astfel de specimene.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus