Ati distrus jocul!!!

  • Autor subiect DeletedUser23374
  • Data de început

DeletedUser23374

Cum sa bagi frate cumparare/vanzare de resurse pentru puncte premium? 70% din jucatorii unei lumi sunt ferme de pp-uri. Isi vand toate resursepe pentru pp-uri. Jucatorii care dispun de aceste pp-uri ajung sa faca 3k puncte in prima saptamana a lumii.
Pe vremea cand se juca cu adevarat nu exista asa ceva. Jocul a devenit pay for power
 

DeletedUser41586

Cum sa bagi frate... In primul rand tu nu esti frate cu noi restul:eek:.
Si sa stii ca nu fac 3k puncte in prima saptamana a lumii ci in mai putin timp, inseamna ca tu nu ai jucat cu ciolanu roz, barecau sau romanalex pe vreo lume sa vezi valoare.
Fa o petitie online sa schimbam sistemul, promit ca te voi sustine. Noi doi vs sistemul, te incurajez:p Hai lupu, hai lupuu, hai fara mila :))
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Daca vrea UE se schimba jocul :D Cu sistemul va luptati degeaba . Nu o sa castigati voi in veci pururi. Mai aveti topicul de Mesaje Amuzante? Ciuciu discutii private. Directiva U.E. si se schimba Jocul :D Daca aveti pile pe la Uniune , aveti sansa sa schimbati. Daca nu .... Cand or mai da astia de la Bruxelles o directiva :D
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
De fapt si de drept, cred ca ma lasa vederea. Sau incurc culorile. Dracu le mai stie dupa atata timp! Cred ca asta era culoarea mea :D Am incercat si cu alb dar va trimiteam pe toti la oftalmologie ...hahaha
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Ai si tu dreptatea ta . Astia din Comunitatea LGBT au furat toate culorile si le-au pus pe steagul lor ....hahaha
Eu zic sa va schimbati culorile ca intra lumea la idei :D
 

Atașamente

  • lgtb-1-655x368.jpg
    lgtb-1-655x368.jpg
    34,6 KB · Vizualizări: 94
Sus