DeletedUser5596
PAI DATIMI SI MI-E SCRIPTU DE FARMARE
)nu am folosit niodata,dar dac vad ca se practica de ce nu
)
pai sa trimiti un atac la 2 secunde fata de unu trimis la 10 sec e o mare diferenta![]()
În ochii mei tu si tribul tau sunteti reprezentantii celor care folosesc scripturi.
Si daca e pana acolo .. dupa ce m-am documentat .. mi-am dat seama ca pot fi folosite mult mult mai eficient.
Pana si simplul script de farming la un singur click poate fi caracterizat printr-un singur cuvant "LENE".
Exista un moment al jocului din care nu poti sa te mai descurci fara scripturi..
Poftim ? Ce vrei sa spui ca fara script nu poti trimite atac la secunda sau ce ?
Chiar nu prea am inteles ideea![]()
Poftim ? Ce vrei sa spui ca fara script nu poti trimite atac la secunda sau ce ?
Da sunt de acord.
Dar eu am renuntat intodeauna cand jocul ajungea la acel nivel.
Dupa 20-30 de sate eu renunt din start
Este neinteresant pentru tine .. Pentru multi altii este mai interesant ..
Altfel organizez un atac cand am la dispozitie 500 de nuke-uri ..
Altfel ma bucur cand vad ca se macelaresc sute de mii de trupe pe un singur sat blindat ..
Altfel ma bucur ca cu toate ca este un stadiu avansat al jocului, jucatorii din subordine folosesc trupele spre deosebire de jucatorii din alte triburi, pentru ca reusesc mereu sa le gasesc o intrebuintare si cat ar fi de evoluat jocul, trupele nu imi ajung..
Cand am citit "jucatorii din subordine" am inceput sa rad.
Voi .. cei care aveti pretentia sa fiti lideri peste altii aveti probleme.
Stiu ca la joc ii zice TRIBAL WAR .. si ca razboaiele adevarate se dau intre triburi.
Dar e mult mult mai palpitant sa te iei de un trib mare cand esti singur ( nu am avut ocazia sa fac asta pe lumea 17 .. dar sigur as fi ajuns sa fac manevre ofensive contra SPOR in maxim o luna).
cred ca pandorm te`a lamurit ... una e sa dai 2-3 clickuri care sunt unu langa altu in bare de scripturi si alta e sa faci manual(introduci cordonate,alegi trupe,click pe atac si apoi OK)
Scripturile ofera multe avantaje ..
Eu faceam atacurile cu hartia si pixul in fatza ..
Adunam si scadeam timpi de atac .. si asa mai departe.
Poate sunt prea batran si prea oldschool pentru asa ceva...
Cu sau fara scripturi potzi face atacuri de genu.
Dar fara scripturi .. nu cred ca potzi sa trimitzi SUTE de fakes.
Cauta pe net .. documenteaza-te ... si o sa vezi ca sunt scripturi care te ajuta sa trimiti cate fakes vrea mushchiul tau.
Imagineaza-ti cat timp si cate calcule iti ia sa faci 1000 de atacuri fake&real contra unor tinte inamice ... 10-20 de sate tinta .. + sute de sate aliate cu tinta. Munca care se face relativ ushor cu ajutorul scripturilor.
Recordul meu personal este de aproximativ 100 de atacuri fake + 2 trenuri de nobili. Am cucerit fara problema 2 sate cu acea serie de atacuri.
Dar am pierdut aproximativ o dupamasa pana am calculat si am aplicat tot ce trebuie. Acelashi lucru se putea face cu scripturi in jumatate de ora maxim.
cred ca pandorm te`a lamurit ... una e sa dai 2-3 clickuri care sunt unu langa altu in bare de scripturi si alta e sa faci manual(introduci cordonate,alegi trupe,click pe atac si apoi OK)