Aztecul vs H.V

  • Autor subiect DeletedUser706
  • Data de început

DeletedUser

oricum iesea.

bre, nu dau inceput nou inca, dar promit ca vin la tine in trib daca rezistati acolo.
 

DeletedUser

Aztecul,din cate stiu tribul tau are 3 jucatori iar H.V are 54 de jucatori crezi ca ai putea sa le faci fata?:D
 

DeletedUser

Curiozitate nu strica plus ca cei din H.V sunt puternici,sa nu mai zic de diferenta de membri dintre Avalon si H.V
 

DeletedUser523

buna intrebarea...i-a sa vedem acum ce mai raspunde aztecul....
 

DeletedUser

tzepes din cate am vazut si tu esti in Avalon cu Aztecul nu?Sincer as dori sa te intreb asa din curiozitate,ce ai face daca v-ar declara razboi o alianta din top 20,nu neaparat H.V si ar zice ca vor sa va innobilize pe toti?
 

DeletedUser

tzepes din cate am vazut si tu esti in Avalon cu Aztecul nu?Sincer as dori sa te intreb asa din curiozitate,ce ai face daca v-ar declara razboi o alianta din top 20,nu neaparat H.V si ar zice ca vor sa va innobilize pe toti?

ar rade
 

DeletedUser706

Aztecul,din cate stiu tribul tau are 3 jucatori iar H.V are 54 de jucatori crezi ca ai putea sa le faci fata?:D

e musai sa le facem fata.
Am vorbit cu ceilalti colegi si sunt hotarati ca in nici un caz sa nu facem spate.
Ce pot sa le fac , sa-i oblig?

Cat priveste faptul ca noi suntem 3 iar ei 54, iti raspund cu povestea care este transmisa din generatie in tribul nostru :

Era pe vremea când se potcovea... BLA, BLA, BLA, era pe vremea lu' Ştefan cel Mare, când ajung turcii şi peste el...Şi vine la Măria Sa, un angajat de-al său:
- Ştefane, Ştefane, au intrat turcii în ţară, e urgie!
- Nu-i nimic, câţi sunt?
- 10000 Măria Ta!
- Şi noi?
- 1000...
- Bine, adu-mi armura şi mantaua cea roşie...
- Da' de ce mantaua roşie?
- Păi dacă mă rănesc, să nu vadă oştenii sânge la mine şi să lupte mai departe."
Zis şi făcut. Câştigă ai noştrii şi vin peste un an iar turcii...:
- Măria Ta, BLA, BLA, BLA,...
- Nu-i nimic, câţi sunt?
- 15000...
- Şi noi?
- Păi am mai rămas vo' 920... (de unde concluzia că ei se şi înmulţeau mai repede...).
- Bine, adu-mi armura, pelerina roşie şi pantalonii mei MARO..


Asa ca daca ne incoltesc astia de la H.V avem pantaloni maro.
 

DeletedUser523


cum zice pasaroiul...

Erori
Următoarele erori au apărut când mesajul a fost trimis

Acest forum cere să aştepţi 120 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 43 secunde.

eu deocamdata ma bat numai cu erorile de pe forumul extern
 

DeletedUser706

tzepes din cate am vazut si tu esti in Avalon cu Aztecul nu?Sincer as dori sa te intreb asa din curiozitate,ce ai face daca v-ar declara razboi o alianta din top 20,nu neaparat H.V si ar zice ca vor sa va innobilize pe toti?

sper ca ar da de baut ...:D
 

DeletedUser706

Mai da inceput nou odata si inca o data si tot asa si se proclama invingator la mesaje pe forum cu topicuri de genu *editat de TT" , acordam victoria celui neindreptatit* .

Ce sa faci daca la tarani nu a ajuns tehnologia , daca te duci cu mitraliera la ei , tot cu lopata si furcile se apara .

Ai dreptate , sa-mi fie rusine .
Astazi voi sta singur la colt 30-45 de minute , eventual pe coji de nuci , si voi medita la ce prostie am facut .
Sa recapitulam :
- Sunt un jucator slab , 45 de kg cu tot cu lance, ciuca batailor pe harta, care cum ma prinde cu mi-o trage.
La fiecare 3 zile dau restart , dar aici sa sti ca nu este vina mea. sa blocat butonul de restart si nu stiu cum sa-l deblochez.
Pana o sa invat si eu tainele acestui joc nu pot decat sa sper ca unul dintre colegi ma va ajuta sa resetez butonul de restart.
noi taranii iti dedicam acest cantec :

[video=youtube_share;4xu1tkect4I]http://youtu.be/4xu1tkect4I[/video]
-
 
Ultima editare de un moderator:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Exista thread de discutii libere ( acolo gasiti tot ce a disparut de aici ), folositi-l cu incredere pentru Rvanse si alte chestii fara legatura cu titlul.

Mersi
 

DeletedUser6843

In plus de asta, violenta verbala a ajuns la un nivel atat de mare incat, sincer, te face sa renunti, atat la joc cat si la contactul cu forumul extern

Vorbesti despre tine sau la general?
Incepeti topicul interesant , apoi cu ifose(prea multe explicatii si lucruri asa de "inteligente") si apoi se arde tot cu spam :))
Mereu imi place cand deschide "cineva" un topic si foloseste mai mult de 40 de randuri explicand cat de bine percepe jocul(gen cine a deschis topicul) , trist e ca daca esti "still trapped" aici , degeaba cauti "respect,chestii , bla".
Iti recomand ca data viitoare sau de ce nu ca o sugestie sa se faca ceva de gen audio , ca sa pot asculta ceea ce se spune , pentru mine unul ar fi mult mai util decat sa citesc . (pentru ca nu am luat bacu din a doua, ca sa scutesc replicile)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

In primul rand, va salut respectuos !
In al doilea rand, as vrea sa precizez anumite aspecte : personal, pe mine nu ma mai atrage cu nimic jocul, habar n-am de ce dracu am intrat pe lumea asta, poate de curiozitate(am sitter pe cont , eu intru maxim 5-10 minute pe zi ) . In schimb, ma mai loghez pe forumul extern, sa vad ce se mai discuta pe aici (numai tampenii in ultima vreme) si nu pot sa nu observ diferenta intre acest topic deschis de aztecul si restul idioteniilor care sunt postate zilnic pe forum ( de ex top 69, emblema paladinului si resursele mancate dimineata, la pranz si seara de niste maniaci ) .
Personal nu dau doi bani pe voi astia care va intreceti zilnic sa spargeti nu stiu ce topuri, sa fiti mai presus ci apreciez mai mult un jucator care stie sa se simta bine si sa se distreze atat cat se poate, pentru ca din acest motiv jucam. Nu joc pentru nimic anume, nu ma mai pasioneaza cu nimic triburile, am intrat decat sa fac niste topoare si vreo cateva iepe si sa dau pe cei de langa mine, ce o fi o fi..si gata! Mi-am facut damblaua si zic PA!
Sunt ferm convins ca si aztecul, si multi alti jucatori sunt cam in aceeasi situatia ca si mine : jucatori carora nu le mai pasa ce se intampla pe harta , carora nu le pasa daca devin ferme , daca sunt catapultati daca sunt innobilati..etc .. Acest jucator a jucat cat a putut, s-a distrat cu vreo 4 jucatori din ce am inteles de pe aici, si apoi , in mod natural a fost infrant .. A iesit pe forum si a acceptat infrangerea intr-un mod elegant si amuzant .. In ultima vreme n-am mai vazut asa ceva, decat invinsi care injurau de mama focului sau care dadeau vina pe admini ( asta e cea mai clasica scuza ) .
Nu pot sa inteleg de ce apar postari de genul "arata si rapoartele cand te-am demolat" sau " cauti atentie" ,asta denota capacitatea voastra (nula) de a intelege un asftel de jucator . Stati in lumea voastra de incruntati, si dati comenzi ca roboteii zilnic ca sa ajungeti in varful ierarhiei, dar ati uitat sa va distrati pe joc , sa va simtiti bine .
In incheiere, Radule, ai grija de valjan :D :))

Era sa uit un aspect important legat de ceea ce am postat mai sus ( legat de violenta verbala )...sunt utilizatori care injura/jignesc absolut gratuit, dar mai sunt si unii ( cativa, ce-i drept ) care reactioneaza fiind provocati, nu sunt deacord cu niciuna dintre categorii, mai ales cand asta se face in public, dar exista o diferenta mare intre cele doua...totusi fiind un joc de razboi nu cred ca ne putem astepta doar la posturi "roz" si like-uri peste tot, nu ?

Tu crezi ca Decebal si Traian nu si-au urat reciproc urari de bine?
-tuti gatul matii de roman spurcat,iar venisi peste tara asta care dupa 2000 de ani va ajunge o respectabila masina a unui popor de hoti?~!
-Bah DECEBALE, da-te spumele dunarii de fraier. Te fac guvernator de Sarmisegetuza,dar stai dracu u lupii aia ai tai infipti in pari ca imi sperii pustii din legiune.
Pisum-as pe Maretia SI GRANDOAREA ROMEI,pe-aici nu se trece fraiere . Ups,Scuze ,asta e din alt razboi :D
Vizavi de ce spunea Gaby mai sus cu topurile si discutiile despre care cat a mai furat azi si de ce pe conturi,mie chiar imi face placere sa-i injur .Ai dreacu de martalogii,le canta greierii in calcaie si se umfla in pene precum cocostarcii( asta este o jignire absolut adevarata si precis gratuita. E placerea mea :D) Pe bune , de ce sa mai stau sa-i explic dobitocului ca este dobitoc cand el nu intelege?! Mai bine il injur, asa imi salvez si eu din timp si il scutesc pe el de niste explicatii pe care oricum nu le poate intelege .Le spui o data,le spui de 2 ori, hai pt ca esti milostiv si a 3 a oara : BAH ESTI DOBITOC,PT CA ROBOTEII SUNT SINGURELE FAPTURI FARA EMOTII. Ei sunt programati dar nici la comanda nu pot zambi .Daca dimineata la ora 7 nu au trofeu de MESTER VANATOR ,de sate, de resurse, de etc, nu au o zi frumoasa. Si chestie e ca plang din cauza asta .Sau fac tiket sa intrebe cine le-a furat trofeul .Nu stiu, zic si eu :D Mai este o categorie,MUTII. Aia care nu au capacitate de comunicare,asa zisii ROBOTI MUTI. Dar de cat sa posteze(si aici vorbesc de forumurile interne ca pe extern slabe sanse sa vezi vreun post chiar si de au cont) nu stiu cat a jefuit el in 10 minute mai bine sa taca. E joc de razboi,e normal sa participe si amazoance ( adica fete, pasarici, vrabiute :D) . Auzisem candva ca nu stiu ce pasarica sarise de fund in sus ca se vorbeste dur.Mah nene, de ce dreacu ati inrolat printre voi calugarite de la manastire?! SA SE BATA CU BIBLIA IN MANA IN NUMELE DOMNULUI?! Am vazut gajici care stiu sa se distreze dar am vazut si posomorate care habar n-am ce cauta pe un joc de-asta.Daca eu n-am habar, ele nici atat. Toti se intreaba cine a distrus jocul asta dar nimeni nu vede ca de fapt voi le-ati dat apa la moara sa va introduca nu stiu ce beneficii.Beneficii contra cost cum e si normal,Orice v-ar taxa pt ele,eu ,spre exemplu v-as taxa mai scump .Astia de la INNO sunt mai milosi si nu ia pielea dupa om, dar eu v-as lua si oasele ,nu doar soricul. Voi le-ati vrut, nu vi le-a bagat nimeni pe gat . Si acum sariti de dos in sus ca s-a dus frumusetea jocului .Sa nu va aud ca din cauza injuraturilor mele, ale lu' ICS sau IGREC nu mai e frumos jocul asta .Personal,la fel ca si Gaby,ma doare undeva de joc,de ceva lumi incoace .De fapt singurele lumi pe care am stat si eu mai mult au fost 16 si 18 .Pana m-am plictisit .Nah, e normal sa te plictisesti,asta in cazul in care nu esti robot.Robotii nu se plictisesc .Din partea mea, puteti sa ajungeti si la 10000 de lumi, sa-i bateti pe-aia din Tanar si Nelinistit (c-am tot dracia aia e. Ce se intampla intrun episod acolo, seamana foarte mult cu ce se intampla pe o lume aici.Adica NIMIC ....hahaha) dar daca tot asa o tine-ti ,cu multiconturi, cu co playere si cu magarii, nu mai apucati nici SUTA .Pe bune, ce dreacu simtiti cand va vedeti pe primul loc contul?!! Aveti orgasme?! Treaba voastra dar astea sunt orgasme produse de voi insiva, nu sunt ca alea obtinute din FRIKI TRIKI BAM BAM :D Lasati dreacu co playerul, multicontul si magaria ,ca sa aveti si voi parte de un orgasm natural .Nu trebuie sa fi pe primul loc ca nimeni nu-ti ridica statuie.Eu daca vad statuie ridicata cuiva pt ca ajuns pe primul loc, ma deschid la slit si bag pompierul pe ea ...hihihihi
Stiu, am fost dur perfect adevarat :D
 
Sus