B-Sea: Sfârşitul ro15

DeletedUser

blacksea.png

bsea.gif

După 1k zile, se pare că s-a decis să se închidă serverul lumii 15. Când am înfiinţat tribul BLACK SEA pe ro15, acesta a fost scopul - închiderea acestei lumi.

Încă mă gândesc zâmbind la nopţile în care ne strângeam să dăm atacurile cât se poate de sincronizate şi toţi aveam parte de atâta distracţie vorbind şi glumind până dimineaţa pe diferite subiecte, în timp ce lucram la cucerirea lumii... Desigur toate astea s-au întâmplat în primul an. După primul an toţi au fost de acord că lumea va rămâne a noastră, în următorii doi ani neavând parte de nicio provocare.

Mulţumesc tuturor celor ce mi s-au alăturat în realizarea acestui scop şi au făcut posibil ca astăzi acesta să fie împlinit.

profilebt.jpg


toptribes.jpg


bseafame.jpg


membri.jpg
 

DeletedUser42028

Felicitari pentru munca depusa,dar mai ales pentru rezultatul exceptional.
„La mai multe lumi”.:)

PS - Iepurașul v-a adus victoria:rolleyes:!
 

DeletedUser36887

B-sea forever

ma bucur ca am facut parte din acest trib desi de putin timp ,as vrea sa va intalnesc si pe alte lume de ar fi posibil:eek:
 

DeletedUser26203

A fost o provocare o ambitie , multumesc lui Say yes smoke ! ma oprit acum ceva timp din stergerea contului si m-a sustinut moral multumesc si celor ce au facut parte din echipa si au inteles ce avem de facut .
 

DeletedUser35491

Felicitari ;)
Am facut si eu parte din acest trib candva . Va astept sa intrati pe lumea 29 ;)
 

DeletedUser32091

Finalyyy......bravo noua pentru ce am facut;)

Cred ca acum ramane sa spun doar....VA URMA DRAGILOR:p o noua lume unde B-sea va face legea
 

DeletedUser2821

Ce inseamna ca la carte :)? Toate au fost inchise ca la carte. Aici s-a inchis rapid ca era o lume mica :)
 

DeletedUser36887

de ce sa nu mai existe o noua lume inchisa de B-sea,eu zic ca ar trebui sa mai apara acest trib ,e singuru trib ce a inchis rapid o lume si o mai poate face inca odata
 

DeletedUser5630

Au fost conditii speciale in aceasta lume si e bine sa ramana unica. Niciodata nu se vor mai aduna aceiasi jucatori pentru o reeditare, iar jocul se schimba mereu cu alte si alte versiuni.
 
Sus