B-W->Super trib sau un nimic?!

• Autor subiect Autor subiect DeletedUser27667
  • Data de început Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Inca sunt aproape 3.000 de jucatori.. si aproape de locul 1. Asta nu se poste chema ca "incep sa pice".
La un trib de marimea lor, fluctuatiile de +/- 200 de membrii sunt frectie la picior de lemn.

200 ? Ia mai baga vreo 300 pe langa alea 200de persoane:P Au parasit acel trib pana acum cam 500jucatori.Si inca nu au terminat plecarile preciz o catastrofa acolo si readucerea la 2000membri in B-W sau chiar o dizolvare.

200 ? Ia mai baga vreo 300 pe langa alea 200de persoane:P Au parasit acel trib pana acum cam 500jucatori.Si inca nu au terminat plecarile preciz o catastrofa acolo si readucerea la 2000membri in B-W sau chiar o dizolvare.

Ramane de vazut. Mai sunt inca foarte multi jucatori acolo, si chiar daca ies unii, poate vor intra altii. Chiar si asa, daca ies unii, si raman cei care conteaza, tot nu s-a schimbat mare lucru in strategia lor.. doar ca au mai putina carne de tun. Sincer, in momentul de fata nu vad de ce sa se dizolve tribul si sa se renunte la acest proiect. Se poate incerca o reabordare a problemei..si o schimbare de strategie. nu cred ca cei din Conducerea lor, vor renunta atat de usor. Oricum, timpul le rezolva pe toate.

Eu zic ca cum sau strans asa usor 3000playeri.. asa se vor si duce.Nu poti tine in frau atatia jucatori,nu ai cum.

Eu zic ca cum sau strans asa usor 3000playeri.. asa se vor si duce.Nu poti tine in frau atatia jucatori,nu ai cum.

Tu nu mai bine ti-ai vedea de propriul trib???

Numele tribului: Lethal
Prescurtare: Lethal
Număr de membri: 714

La cati jucatori are, tot mamut il putem numi :):):)

Ultima editare de un moderator:
Da,dar vom fi de 2-3ori mai putin in putin timp,am fost si 850 mai de mult:))

lumea are de abia 8 zile

1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere la adresa jucãtorilor. Dacã greselile gramaticale sau de scriere ale unui jucãtor sunt atât de mari încât continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel mesaj. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.

in primul rand se scrie mai demult,si lumea are de abia 8 zile

incredibila semnatura !

felicitari! :D:D:

3.2. Semnatura (text sau imagine) nu va depasi inaltimea de 60 pixeli sau 4 linii de text. Avatarele nu vor depasii 80x80 pixeli. Bannere-le sau link-urile de recrutare in semnatura sunt interzise. Atat semnatura cat si avatarul se supun si regulilor generale de la punctele 1. si 2.

Si cine esti tu sa imi tii ore de romana ? Daca eu asa am vrut sa scriu asa am scris !:)

Acesta este ultimul avertisment!

2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil in cazul posturilor foarte scurte si fara relevanta.

La cat ii mancati de partea dorsala...da-ti in penibil, mai bine ii lasa-ti sa-si vada de treaba lor si voi de treaba voastra, PAREREA MEA !

Ei, dar ce pisica alba - pisica neagra exista:D??
si s-ar putea gasi si alte nume, nu neaparat NATO (asta mi-a venit primul in minte)
cautand imagini dupa cheia "Alliance" am gasit un logo din WOW, interesant cu un cap de leu galben pe fond albastru.

a zis cineva ceva de frica. oricum vor trece pe 3. mai are putin manuta pana ii ajunge si intrece. ;)

1 Quit 39.078 57.522 79 728 79 728
2 B-W 38.190 1.233.820 2905 425 2905 425

totusi nu mai e ca pe l15 ,acolo fiecare trib care se respecta avea minim 1000 de membrii,era frumos atunci :D

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Înapoi
Sus