B-W->Super trib sau un nimic?!

• Autor subiect Autor subiect DeletedUser27667
  • Data de început Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ofer 100 de PP celui care imi expune aici tot forumul intern al BRIGAZII PANSELUTELOR.

Da-mi un PM in joc si iti dau topic intreg, e mai vechi asa, a fost postat la noi pe forum la PnP în data de 03.06.2011 la ora 18:33 :) NU am nevoie de PP ca alimentez de la MOL....asta e doar asa pentru curiozitatea ta, anything you need, you tell me ^^ (Chiar si PnPuri cu triburi desfintate gen MoD sau Noi "eram" romani :P)
Nu ma blamati si nu ma judecati, eu nu am timp sa zbor din trib in trib sa spionez, sunt altii care le fac de distractie sau ca se ne mai amuzam si noi :)

Numărul de membrii scade pentru că trebuie... gândiţi-vă că doar se 'curăţă' când o face şi rămâne ceva mai bun... adică mai compact... adică mai organizat, deci mai puternic. E adevărat că dacă o să se împingă graniţa, cei prinşi în mijloc vor putea ieşi lejer din marea albastră... asta dacă vor mai vrea... Totuşi, mă întreb ce s-ar întâmpla dacă ar 'muri' mamutul? [dizolvare]

de fapt scad numarul de multi conturi banate... :D

Participă deja 98612 jucători!

si erau aprox. 99800 duminica :p

au mai dat sterge la conturi multi.
oricum cam asa arata acum. daca fac curat ar trebui sa dea si fermele mele afara :P

2 B-W 44.348 1.209.800 2576 470 2576 470

de fapt scad numarul de multi conturi banate... :D

Participă deja 98612 jucători!

si erau aprox. 99800 duminica :p

se mai fac de barbari anumite conturi lasate in paragina aia nu inseamna ca sunt banate,dar daca ar fi sa cauti multi-account-uri gasesti destule...:D

au mai dat sterge la conturi multi.
oricum cam asa arata acum. daca fac curat ar trebui sa dea si fermele mele afara :P

2 B-W 44.348 1.209.800 2576 470 2576 470

daca ar sta acuma sa caute toate fermele din acel trib...:D..oricum planul lor de a inchide lumea in primele saptmani,luni pica ,sunt si alte triburi care au copiat sau au recrutat cu nemiluita..:D

Ultima editare de un moderator:
Au un scop comun, asa ca de ce sa nu fuzioneze toti, si sa formeze un trib de 10.000 de membrii ? :o

Ce Dumnezeu e cu astia din B-W, ma streseaza cu cereri de invitatii:mad:
Daca au intrat acolo inseamna ca asta au vrut, numai mesaje de genul primesc, devine obositor totusi.
melania06 astăzi la ora 16:46
Buna o invitatie se poate....ms mult:*

Metrologu astăzi la ora 16:50
Sezonul de invitatii a fost inchis, posibil sa mai recrutam intr-o luna doua.

melania06 astăzi la ora 16:50
OK..ms:*

mda...observ ca devine trist pentru ei...au scazut mult...s-a vazut valoarea adevarata imediat ce a cazut protectia...Quit s-a detasat pentru moment...

Ograda mea s-ar putea sa dispara in curand si sa ma orientez spre una noua.
Mai recrutati ?

Ograda mea s-ar putea sa dispara in curand si sa ma orientez spre una noua.
Mai recrutati ?

recrutam.. dar din pacate pentru tine sunt exclusi cei cu gura mare si cei care rup totul dar ei de fapt stiu ca lancia e trupa de atac si toporul de aparare

recrutam.. dar din pacate pentru tine sunt exclusi cei cu gura mare si cei care rup totul dar ei de fapt stiu ca lancia e trupa de atac si toporul de aparare

La prima categorie ma regasesc oarecum si doar pe extern, in rest nu am gura mare (pentru ca am facut reclama si am vrut sa cresc tribul, e cam greu si ma las, nu e de mine) la a doua nu prea, nici nu ma laud si nici nu confund trupele intre ele (nu inteleg de unde ai tras concluzia asta eronata).

Aveam alta parere despre tine, din ce ai postat pe forum, pentru ca altfel nu te cunosc. Dar cu arogantele astea incep sa inteleg de ce nu se suporta intre ei jucatorii vechi, de ce A team si Quit NU sunt un singur trib. Iti urez spor la farm (in viata)

LE: da-mi replica te rog ca mi-e somn si dau refresh la pagina mai rau ca la robotzi (chiar azi e un episod nou)

LLE: nu am mai putut astepta. noapte buna

La prima categorie ma regasesc oarecum si doar pe extern (pentru ca am facut reclama si am vrut sa cresc tribul, e cam greu si ma las, nu e de mine) la a doua nu prea, nici nu ma laud si nici nu confund trupele intre ele (nu inteleg de unde ai tras concluzia asta eronata).

Aveam alta parere despre tine, din ce ai postat pe forum, ca altfel nu te cunosc. Dar cu arogantele astea incep sa inteleg de ce nu se suporta intre ei jucatorii vechi, de ce A team si Quit sunt un singur trib. Iti urez spor la farm (in viata)

da-mi replica te rog ca mi-e somn si dau refresh la pagina mai rau ca la robotzi (chiar azi e un episod nou)

Observ ca stii mai multe ca noi, chestia cu reclama tribului, pe forum o faci degeaba.

Scuze, my bad, acum am editat. Am omis ce era mai important din cauza oboselii. Nu sunt un singur trib, dar era bine sa fie.
Cu reclama am incetat deja. Nu mai fac aliante, nu mai conduc nimic, nu e de mine sa fiu conducator.

Culmea ironiei este ca au pretentii, cica!
Au 2000 de jucatori care habar nu au ce inseamna triburile, insa recrutarile se fac, frate, la sange!
Trebuie sa fii jucator activ, bun, sa farmezi, sa stii sa ataci, sa stii sa eviti, sa stii sa conduci tribul etc!

La inceput se invita in prostie, ca sa se formeze mastodontul, doar ca urmeaza imediat zbieraturile in cor dupa sprijin, jucatorii (n00bii) vor folosi din ce in ce mai mult replica "e un trib de rahat, nu te ajuta nimeni!!!" si vor pleca, unii!
Pe cand o sa scada la 1000 de membrii (10 activi, restu intrand odata pe zi) vor desfiinta tribul si se vor duce care unde le va fi mai bine, in functie de zona!

Binenteles, conducatorii vor spune tuturor "Habar nu aveti voi motivele destramarii!" cand acestea sunt evidente de pe acum! :rolleyes:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Înapoi
Sus