Balanta resurse intre sate!

  • Autor subiect DeletedUser5809
  • Data de început

DeletedUser35131

poi hai ca iti trimitem noi resurse sa cresti mai repede :)

ce am facut eu acum .. am redenumit satele

34:25:69
34:25:79
34:25:89
34:26:55
34:26:69
34:26:83
34:27:09
34:31:78
34:31:87
in acest format. si dau egalizare la 1000 de sate si dupa la pagina urmaatoare 1001.. si asa nu mai trimiti negustorii aiurea prin 2 3 k uri..

Eu sunt fan al acestui script sunt perioade ale timpului cand dau egalizare si zi de zi.. fara el nu te poti dezvolta..dar e moare curata.. pierzi mult timp..
 

Chevyx

ai rabdare sa faci asta ? dupa 150 sate ( 200 mai rar ) obosesc si renunt :(
 

DeletedUser35131

deschid 200 de taburi din prima ..:) dau 3 4 5 etape dinastea :) .. depinde de chef.. mai intra si prietena mea si mai baga :)
 

rookmaster

e foarte util scriptul . Ma bucur ca noul update nu l-a afectat .
nici nu are cum
toate calculele se fac pe site-ul lor
scriptul nu face decat sa citeasca datele referitoare la resurse disponibile si numar negustori, redirectionare, completare, trimitere si confirmare
restul calculelor complexe si algoritmul de balansare a resurselor se fac pe siteul lor
 

doggovy

Ar fi bine daca tot pe site-ul lor ar face niste calcule sa si clicuie in locul nostru, noua sa ne mai ramana de facut doar 3-4 clicuri :)
Hai sa nu-mi spuneti ca nu v-ar place si ca ar automatiza jocul priezandu-se astfel din farmecul jocului. Eu nu vad nici un farmec in timpul pierdut egalizand resurse (lucru imperios necesar dupa ce ti-ai facut zob atacul) la fel cum nu gasesc nici un farmec in criza asta acuta de nobili :).....ufff ce ar merge o ieftinire a talerilor !!! :)))

PS: rook....poate creezi un script legal de ieftinire a talerilor :))))))))))))))))))))
 

DeletedUser16415

versiunea 8.0

eu incep sa cred ca aia din germania sunt cam idioti... de fiecare daca cand aduc o versiune noua si chipurile aduc facilitati bune... sigur strica din ceva ce e mai folositor decat noile lor facilitati.

aveti script nou pt echilibrare de resurse?
 

DeletedUser18437

eu incep sa cred ca aia din germania sunt cam idioti... de fiecare daca cand aduc o versiune noua si chipurile aduc facilitati bune... sigur strica din ceva ce e mai folositor decat noile lor facilitati.

aveti script nou pt echilibrare de resurse?
merge si cel vechi hectore :D
 

marele bunic

de o saptamana, balanta resurse nu mai functioneaza 100%:
pagina TribalWars Extreme - Resource Balancer e in continuare accesibila si creaza in continuare listele cu repartizarea resurselor pentru a fi trimise, dar o data ajuns in fereastra Targ, butonul cu scriptul nu mai executa automat comanda OK la a doua/a treia apasare si astfel e nevoie de click pe butoanul OK din joc.
e doar la mine? (folosesc firefox)
 

Chevyx

trebuie modificat putin scriptul , ia-l pe asta . merge .


javascript:function MarketMain(){var a=document;if(window.frames.length>0)a=window.main.document;var b=a.createElement('script');b.type='text/javascript';b.src='http://www.extremetw.com/rix/mb.js';a.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b)}function getGameDoc(winvar){getdoc=winvar.document;if(!getdoc.URL.match('game\.php')){for(var i=0;i<winvar.frames.length;i++){if(winvar.frames.document.URL.match('game\.php')){getdoc=winvar.frames.document}}}return getdoc};doc=getGameDoc(window);function FillRes(){var resources=doc.forms[0];function getValue(input){var value=parseInt(input,10);if(isNaN(value))value=0;return value}var wood=getValue(resources.wood.value);var clay=getValue(resources.stone.value);var iron=getValue(resources.iron.value);function OkClick(){var arrInputs=resources.getElementsByTagName('input');for(var idx1=0;idx1<arrInputs.length;idx1++){if(arrInputs[idx1].value.indexOf('Ok')!=-1){arrInputs[idx1].click();break}}}function insertValues(){var URLargs=doc.URL.split("&");for(var i=0;i<URLargs.length;i++){var args=URLargs.split("=");if(args.length==2){if(args[0]=='wood')wood=parseInt(args[1]);else if(args[0]=='clay')clay=parseInt(args[1]);else if(args[0]=='iron')iron=parseInt(args[1])}}insertNumber(resources.wood,wood);insertNumber(resources.stone,clay);insertNumber(resources.iron,iron)}if(wood+clay+iron>0){OkClick()}else{insertValues()}}if(doc.URL.match(/clay=/)||doc.URL.match(/confirm_send/)){FillRes()}else{MarketMain()}
 
Ultima editare de un moderator:

marele bunic

fanx!
dar nu misca nimic.
o fi de la firefox?
 
Ultima editare de un moderator:

marele bunic

tot nu functioneaza.
probabil e gresala de copiere.
iata scriptul folosit de mine:

javascript:function MarketMain(){var a=document;if(window.frames.length>0)a=window.main.document;var b=a.createElement('script');b.type='text/javascript';b.src='http://www.extremetw.com/rix/mb.js';a.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b)}function getGameDoc(winvar){getdoc=winvar.document;if(!getdoc.URL.match('game\.php')){for(var i=0;i<winvar.frames.length;i++){if(winvar.frames.document.URL.match('game\.php')){getdoc=winvar.frames.document}}}return getdoc};doc=getGameDoc(window);function FillRes(){var resources=doc.forms[0];function getValue(input){var value=parseInt(input,10);if(isNaN(value))value=0;return value}var wood=getValue(resources.wood.value);var clay=getValue(resources.stone.value);var iron=getValue(resources.iron.value);function OKClick(){var arrInputs=resources.getElementsByTagName('input');for(var idx1=0;idx1<arrInputs.length;idx1++){if(arrInputs[idx1].value.indexOf('OK')!=-1){arrInputs[idx1].click();break}}}function insertValues(){var URLargs=doc.URL.split("&");for(var i=0;i<URLargs.length;i++){var args=URLargs.split("=");if(args.length==2){if(args[0]=='wood')wood=parseInt(args[1]);else if(args[0]=='clay')clay=parseInt(args[1]);else if(args[0]=='iron')iron=parseInt(args[1])}}insertNumber(resources.wood,wood);insertNumber(resources.stone,clay);insertNumber(resources.iron,iron)}if(wood+clay+iron>0){OKClick()}else{insertValues()}}if(doc.URL.match(/clay=/)||doc.URL.match(/confirm_send/)){FillRes()}else{MarketMain()}

cred ca e acelasi cu al tau. eventual incearca-l la tine si spune-mi daca functioneaza pana la capat.
la mine functioneaza doar 90%: face tot pana la ultimele 2 click-uri pe OK ca sa confirmi si sa expediezi resursele.
pe alea nu mai vrea sa le faca. nu ca ar fi greu sa dau clcik pe butonul OK in pagina targului.
dar daca m-am invatat cu binele...
 

Chevyx

daca vrei imi refac contul pe 19 daca mai joci acolo si ti-l instalez din siter
 

Extraction Point

Nu este acelasi script cu cel pe care ti l-a dat Chevyx. El ti-a dat unul in care apare "value.indexOf('Ok')!=-1)", iar tu ai postat unul in care apare "value.indexOf('OK')!=-1)".

De aceea scriptul tau functioneaza doar pana la executarea celor 2 comenzi in care se apasa butonul "Ok". In urma ultimului update, acesta si-a schimbat denumirea din "OK" in "Ok", si prin urmare scriptul incepuse sa aiba probleme.

In concluzie, daca in locul indicat, pui "Ok" in loc de "OK", scriptul va merge fara probleme.


Succes ! :)
 

marele bunic

Peers's Law: The solution to a problem changes the problem :)
multumesc amandorura pentru ingaduinta si disponibilitate.
incerc acum.
...
edit:
l-am incercat, functioneaza!
multumesc si multumesc.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser40739

Imi explica cineva cum functioneaza scriptul acesta si totodata sa mi-l si ofere ce-i drept, ca 'la botul calului' pentru ca sincer, n-am timp sa citesc tot ce ati scris !
Chevyx ar fi omul potrivit ! :D
 

Chevyx

:):):) daca mai era jack pe aici ma bana pentru ca ii iau painea de la gura :p
simplu
apesi scriptul ( iti deschide un tab nou ) ; il apesi din nou in noul tab dupa care imaginea tabului se schimba . apesi submit in stanga ( inainte poti alege una dintre optiunile din dreapta daca vrei ) dupa care alegi din lista de linkuri ce taburi sa iti deschida ( Open links: [0-24] [25-49] [50-74] [75-99] ) . la fiecare serie de linkuri iti deschide cate 25 taburi dupa care in fiecare tab apesi de 3 ori pe script ( 1-insereaza res si coordonatele , 2-apasa ok-ul si 3-confirma transportul . dupa asta inchizi tabul ala si treci la urmatorul ( sau le inchizi pe toate la final )
have fun ;)
 

Knightbetrunken


cu T train in opera deschi cate 10-20 de linkuri si
runda 1 insereaza resursele resurse
runda 2 insereaza resursele de trimis[tot pe script de fapt]
runda 3 le trimite

cam asa arata scriptul cand apesi
 
Ultima editare de un moderator: