Barbatul ideal ???

• Autor subiect DeletedUser16450
  • Data de început

DeletedUser16450

Din pacate suntem cam putine gagici care ne manifestm pe aici. Hai sa incercam totusi sa raspundem:
Exsta barbatul ideal?
sau cum arata barbatul viselor voastre?
sau, la cererea publicului :D Mai exista barbati in Romania? Ce se intelege prin acest cuvant?

DeletedUser

Din motive personale, si daca ma rugati insistent,nu va las sa puneti poza mea la imaginea barbatului ideal. Stiu ca acolo va ramane locul liber, dar,pe langa ideal, sunt si modest :).

DeletedUser

Draga mea, ma tem ca nici unul de pe aici nu este barbatul ideal. Aacela ar fi acum langa iubita/sotie, mangaind-o si spunandu-i soapte de amor, nu stand ca bezmeticul pe net. deci...realitatea este trista, dar e realitate. Iar barbatul ideal, devine ceva la fel de greu de gasit ca si femeia ideala.

DeletedUser16450

Draga mea, ma tem ca nici unul de pe aici nu este barbatul ideal. Aacela ar fi acum langa iubita/sotie, mangaind-o si spunandu-i soapte de amor, nu stand ca bezmeticul pe net. deci...realitatea este trista, dar e realitate. Iar barbatul ideal, devine ceva la fel de greu de gasit ca si femeia ideala.

Pai da, normal :))

DeletedUser

Yara,pacat ca se vor vedea doar muschii, creierul va ramane ascuns...sub caciula....

DeletedUser16450

Miha
Depinde cum ne traducem fiecare notiunea de perfectiune. Expertul nostru nu este, din virgula mea de vedere, perfectiunea masculina. Si cred ca nici nu i-ar sta bine. Ar fi monoton si banal sa fie perfect, parerea mea.

DeletedUser

Gasim cateva lucruri bune si la Alin :),e romantic,atent cu partea feminina....

DeletedUser

Dragelor, perfectiunea nu exista, ea fiinteaza doar la nivelul ideilor, al sferelor superioare, mereu de atins si de urmarit, desi, neexistand, ar trebui sa intelegem ca nu se poate atinge. Doar o intuim, o dorim, asa cum ne-o sugereaza imaginarul fiecaruia sau imaginarul colectiv.

DeletedUser16450

am spus eu ca exista? Am spus doar ca tu ai fi banal in forma perfecta. Care, pentru ca nu exista, te scapa de banalitate :)

DeletedUser

Chiar nu mi-ar fi placut sa fiu banal...din pacate sunt doar pe fuga.

DeletedUser16450

Pai vezi? Asculta piesele. Adica stai ca pe ultima numai mi-am propus sa ti-o dau :D O pun acum

DeletedUser31742

Barbatul ideal....cred ca toate avem niste tipare fixe, stricte sau mai stiu eu cum in ceea ce-l priveste pe barbatul cu care vrem sa traim fericite pana la adanci batraneti. Privesc in urma si ma si vad ca pana mai ieri spuneam asa " blond cu ochi albastri" sau "brunet si inalt", apoi a mai trecut ceva vreme si mi-am spus ca nu pot pretinde un etalon in ceea ce priveste frumusetea exterioara a cuiva, asa ca incepusem sa ma axez pe frumusetea sufleteasca si cand ma gandeam la el, mi-l imaginam " sufletist, romantic, tandru". A mai trecut o vreme si apoi il vroiam "destept, frumos, bogat, ordonat, sufletist". Depinde de prioritati.
Apoi mi-am dat seama ca nu pot merge dupa nici un soi de tipar pe care mi-l implementasem in minte. De ce? Pentru ca nu stiu ce vreau. Pentru ca noi, femeile, in general nu stim ce vrem, pana nu gasim o certitudine.
Vroiam mereu altceva, si asa am ajuns sa imi scot din cap lista cu calitatile lui, defecte nepermitandu-i sa aiba. Am incetat sa ma uit dupa blonzi, brunteti sau dupa tipul care statea la blocul de vis-a-vis si imi trimetea biletele de dragoste.

Asa l-am intalnit pe el! Si el e ideal pentru mine! Si el ma face fericita si implinita!
El ma ia de mana si ma duce spre nicaieri ori de cate ori are ocazia!
Si nici nu e blond, cu ochi albastri, si nici bogat. Si are defecte ca toti oamenii.

..ca o completare...

DeletedUser16450

aaa, ca in general femeile nu stiu ce vor, este o realitate. Nefericita. Mie mi-ar place ca toate reprezentntele sexului frumos sa fie cu capul pe umeri si sa gandeasca cat mai limpede.
Cat priveste barbatul ideal, acum vreo 10 ani si mai bine, adica pe la 20 de ani, visam cu ochii deschisi Feti Frumosi care sa ma rapeasca pe un pur sange autentic. Intre timp mi-au mai trecut primaverile, (mi-au ramas insa aceleasi vise si acceasi poezie ca si atunci ) si am inteles ca idealul e ceva ce nu putem atinge, desi toti tindem spre asta. Prin urmare, nu exista nici barbatul ideal, lasat de mama natura. Exista insa un barbat care indeplineste toate exigentele noastre si deci este partenerul potrivit. Partener care ramane "potrivit" pana in clipa in care ne vine ideea sa il schimbam, modelam etc si care mai apoi nu ne mai este suficient, desi stiam de la bun inceput ce avem la casa....

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Si uite-asa ajungeti la vorba Anonimului:" Fericirea deplina nu este sa ai tot ce iti doresti ci sa iti doresti tot ce ai!".
Va pup si va doresc o dupaamiaza minunata si plina de poezie!:)

DeletedUser16450

La multi ani de ziua voastra, sa ne traiti, voi, cei care ne umpleti de fericire, iubire si recunostintza, dar si de draci, cateodata. Voi ne condimentati existentza, fara voi timpul ar sta in loc. Va iubim.

DeletedUser

Multumim, multumim!:* Dar ce ne-am face fara muze? ;)

Pentru cele care ne determina sa devenim din draci inraiti mielusei romantici!:*(si viceversa :D )
florideprimavara.jpg

Ultima editare de un moderator:
Sus