Gabyy89
Clone Wars
- Scor reacție
- 38
DrDieHard din punctul meu de vedere desi nu am fost colegi pe nicio lume , trofeele vorbesc de la sine ...Vezi atașament 2550
Mai stii ceva de ceilalti doi de "i" ?
DrDieHard din punctul meu de vedere desi nu am fost colegi pe nicio lume , trofeele vorbesc de la sine ...Vezi atașament 2550
Nu mai avem alte pareri, alte propuneri?
Ce ziceti de ursu? prinde si el un loc in top jucatori de pe .ro?
Imi amintesc de el, cred ca toti isi amintesc de el, care au prins acele perioade, insa pe el nu l-am vazut jucand mult pe o lumeDe Illidan Stormrage ce spuneti?
vrei neaparat sa te nomilizez este ?) doar daca se face un clasament la spam pe extern
![]()
Pai eva la fel ca si mine, era de nivel mediu, nu cred ca ar fi fost obiectiv sa o nominalizez.Parerea mea e ca nu se poate vorbi de cel mai bun jucator. Putem vorbi de cel mai titrat eventual. Exista multi jucatori care stiu orice secret al jocului, stapanesc milisecundele, stiu sa se apere si stiu sa atace etc. Ce conteaza e timpul de care dispune fiecare pentru acest joc. Pana la urma succesul fiecarui mare jucator se datoreaza in mare parte echipei. Eu personal am colaborat cel mai frumos (desi pentru o perioada scurta de timp) cu soul collector (raj*).
PS: Lord Catau ma mir ca nu ai mentionat-o pe eva la femeile de pe acest joc)))