DeletedUser47204
L59 s-a castigat fara sa jucam ))
Tocmai tu vorbesti? ))))))
CIne compara lumea 59 cu lumea 54 e chiar idiot si chiar nu are ce face.
Din formula de pe 54 inca de la inceputul lumii s-au regasit 4-5 jucatori,asa ca nu mai comparati l54 cu l59...daca pe o lume joaca 4-5 jucatori dintr-o echipa asta nu inseamna ca toata echipa aia joaca,asta numai un retard poate sustine
Lumea 54 a fost castigata de dt doar din simplu motiv ca multi din revo au renuntat,si nu au meritat sa castige lumea aia(lucru recunoscut chiar si de mai multi playeri din dt)
Cat despre l59 parerea mea e ca e cam gata si tin sa ii felicit pe colegii cu care am mai jucat in trecut.
B3st tu nu ai facut nimic pe harta aia,asa ca nu mai iesi tu pe aici sa comentezi ca un dobitoc,ai stat in spatele tribului si mai ai si abia 100 de sate la juma de an de la deschiderea lumii)))))
Felicitari, progresezi! N-ai mai spus ca ati castigat voi 54. Poate in viitor o sa si recunosti DT-DK a fost tribul mai bun
https://prnt.sc/ij5jsk
Cam asta a spus un coleg de al vostru despre 54 , pe 59 da ati fost mai organizati si mai activi . Dar pe 54 ati pierdut doar din vina voastra , pentru ca nu ati fost o echipa .
Si a disparut si mascota. Un moment de reculegere pentru prietenul parazitu va rog
Vezi atașament 2199
Si s-a cam terminat. Felicitari tuturor, mi-a facut placere sa joc alaturi de voi, chiar daca n-am facut-o pana la sfarsit!