Alex2peu
member
- Scor reacție
- 9
Daca nu proceseaza cum se supraincalzeste?Te dor ca nu iti proceseaza procesorul si se supraincalzeste![]()
Daca nu proceseaza cum se supraincalzeste?Te dor ca nu iti proceseaza procesorul si se supraincalzeste![]()
Defecte de fabricatieDaca nu proceseaza cum se supraincalzeste?![]()
eu sunt calm, tu iti dadeai aere pe-aiciCalm, papusel
eu te-am intrebat daca astea erau rachetele cu care te dadeai mare mai devremeEsti in extaz ca mi-am rupt un full? sau s-a schimbat ceva dupa actiunea asta, ca nu inteleg ce vrei))
Mai iesi din casa. Deschide geamurile larg ca deja miroase a acreala in camera taCalm, papusel
Pe speciala ne zicea ca fiecare echipa isi respecta valorile...ceva gen el e ditamai valoarea, iar restul doar niste muncitori de rand care trag pentru el. S-a bazat prea mult pe atac si aici o sa o faca la fel. De aparat...apara muncitoriieu te-am intrebat daca astea erau rachetele cu care te dadeai mare mai devremedaca astea sunt, cam naspa, ce sa zic
![]()
Eu zic sa te culci, nici sa intelegi ce citesti nu mai reusestiVa lingeti prea tare dupa ce v-ati scuipat, nu credeti ?))
Eu spre deosebire de tine imi cunosc limitele, imi cunosc apropiatii, sunt echilibrat in decizii si mai ales las loc peste tot de Buna ziua.Va lingeti prea tare dupa ce v-ati scuipat, nu credeti ?))
imi cunosc apropiatii, sunt echilibrat in decizii si mai ales las loc peste tot de Buna ziua.
Razi exact ca unul ce are probleme psihice. Normal ca razi...))))))))))))))))))))))
Calm, papusel
O sa las asta aici, ca sa-ti vezi propriul nivel. Daca lumea s-ar uita in oglinda inainte sa deschida gura, n-ar mai fi asa multi ...De ce imi zici “puisor”, esti d’ala de te-au largit baietii cat cuptorul meu cu microunde?
Gen, popo?![]()
El e, l-a dat afara de pe cont dupa ce a pierdut sate pe bonus pe tura luiCrazymind e teslaru? Nu e ala de a luat la el pe cont pe ala de a tradat din mnk? Nu mai retin ce nick avea, si ala de se lua la ïntepaturi¨ cu mnk pe extern pe 60?
Daca nu e el, imi pare rau pentru confuzie...