Alex2peu
member
- Scor reacție
- 9
Daca nu proceseaza cum se supraincalzeste?Te dor ca nu iti proceseaza procesorul si se supraincalzeste
Daca nu proceseaza cum se supraincalzeste?Te dor ca nu iti proceseaza procesorul si se supraincalzeste
Defecte de fabricatieDaca nu proceseaza cum se supraincalzeste?
eu sunt calm, tu iti dadeai aere pe-aiciCalm, papusel
eu te-am intrebat daca astea erau rachetele cu care te dadeai mare mai devreme daca astea sunt, cam naspa, ce sa zicEsti in extaz ca mi-am rupt un full? sau s-a schimbat ceva dupa actiunea asta, ca nu inteleg ce vrei ))
Calm, papusel
eu te-am intrebat daca astea erau rachetele cu care te dadeai mare mai devreme daca astea sunt, cam naspa, ce sa zic
Eu zic sa te culci, nici sa intelegi ce citesti nu mai reusestiVa lingeti prea tare dupa ce v-ati scuipat, nu credeti ? ))
Va lingeti prea tare dupa ce v-ati scuipat, nu credeti ? ))
imi cunosc apropiatii, sunt echilibrat in decizii si mai ales las loc peste tot de Buna ziua.
))))))))))))))))))))))
Calm, papusel
De ce imi zici “puisor”, esti d’ala de te-au largit baietii cat cuptorul meu cu microunde?
Gen, popo?
El e, l-a dat afara de pe cont dupa ce a pierdut sate pe bonus pe tura luiCrazymind e teslaru? Nu e ala de a luat la el pe cont pe ala de a tradat din mnk? Nu mai retin ce nick avea, si ala de se lua la ïntepaturi¨ cu mnk pe extern pe 60?
Daca nu e el, imi pare rau pentru confuzie...