BN vs Catch

TesLa USA

member
Scor reacție
0
Esti in extaz ca mi-am rupt un full? sau s-a schimbat ceva dupa actiunea asta, ca nu inteleg ce vrei :)))
 

DeletedUser48261

Mai iesi din casa. Deschide geamurile larg ca deja miroase a acreala in camera ta :)))))
De cand nu ai mai dormit 8 ore legate si tu ?
Auzi, calm :)))
Pai noi suntem calmi, tu te agiti ca un puisor de 2 saptamani pe aici si incerci sa arati ceva dar nu prea intelegem ce.

eu te-am intrebat daca astea erau rachetele cu care te dadeai mare mai devreme :) daca astea sunt, cam naspa, ce sa zic :)
Pe speciala ne zicea ca fiecare echipa isi respecta valorile...ceva gen el e ditamai valoarea, iar restul doar niste muncitori de rand care trag pentru el. S-a bazat prea mult pe atac si aici o sa o faca la fel. De aparat...apara muncitorii :))
 

DeletedUser48261

Va lingeti prea tare dupa ce v-ati scuipat, nu credeti ? :)))
Eu spre deosebire de tine imi cunosc limitele, imi cunosc apropiatii, sunt echilibrat in decizii si mai ales las loc peste tot de Buna ziua.
Pe tine te cheama toti sa joci pe toate conturile posibile pentru ca stiu ca esti inchis in camera ta si ca esti dependent de jocul asta.
Eu sunt chemat pentru ca joc pentru echipa si asa am facut-o intotdeauna. Nu joaca nimeni pentru mine, sa ma care in carca, sa ma tina pe deff cand eu fac doar atac, sau alte scheme de jucator individualist ce esti si tu si multi altii.
S-a vazut pe speciala unde a dus jocul vostru ofensiv...nu intotdeauna castiga ofensiva. Dar mai ai de invatat multe...desi o sa zici ca nu ai ce, dar ai de invatat multe. Mai ales sa gandesti si sa vorbesti. Lucreaza te rog la astea...poate o sa te schimbi intr-un jucator mai bun.
 

Dicsie

member
Scor reacție
7
Crazymind e teslaru? Nu e ala de a luat la el pe cont pe ala de a tradat din mnk? Nu mai retin ce nick avea, si ala de se lua la ïntepaturi¨ cu mnk pe extern pe 60?

Daca nu e el, imi pare rau pentru confuzie...
 

Centorag

member
Scor reacție
0
Crazymind e teslaru? Nu e ala de a luat la el pe cont pe ala de a tradat din mnk? Nu mai retin ce nick avea, si ala de se lua la ïntepaturi¨ cu mnk pe extern pe 60?

Daca nu e el, imi pare rau pentru confuzie...
El e, l-a dat afara de pe cont dupa ce a pierdut sate pe bonus pe tura lui :D:D
 

DeletedUser48915

Pai ce-ai facut Dicsie? Atata tam-tam, conducator de trib, alea-alea... ti-ai descoperit propriile limite, in sfarsit?

Tot ar fi ceva.. macar ne-ai scuti pe lumile viitoare de prezenta ta dezagreabila, de la bun inceput... ca asa, sa pleci cu coada intre picioare, parca nici nu mai are farmec deja, incepe sa devina obisnuinta...

Noroc cu Gentle ca va mai dau si voua ocazia sa castigati, pe lumile in care nu intra vreun alt trib mai rasarit, si atunci iesiti si voi la rampa... ca in rest, s-a convins tot jocul de "valoarea" unora dintre "ROMAni" ...