Bonus zilnic la logare

Discuție în 'Anunţuri Generale' creată de carmi, 28. Oct 2016.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. carmi

  carmi Community Manager Forum Team

  Înscris:
  16. Apr 2007
  Mesaje:
  5.577
  Bonus zilnic la logare

  [​IMG]


  O nouă facilitate va fi introdusă în data de 2 Noiembrie pe Triburile! Am numit-o Bonus zilnic la logare! Prin intermediul acesteia dorim să ne recompensăm jucătorii loiali pentru revenirea zilnică pe jocul nostru.

  Atunci când vă logaţi pe Triburile pentru prima dată în cadrul unei zi (deci dacă aveţi cufere nedeschise) ecranul de mai sus va apărea şi veţi putea să deschideţi un cufăr. Sunt câte 9 cufere, câte unul pentru fiecare zi. Cuferele rămân disponibile dacă v-aţi logat în ziua respectivă. Deci, dacă vă logaţi în fiecare zi, veţi putea deschide toate cele 9 cufere în ziua a 9-a! Totuşi, nu ştim de ce nu v-aţi colecta bonusul zilnic chiar la acel moment..

  Totuşi, aveţi grijă: Cuferele ce nu sunt deschise în ziua a 9-a vor dispărea şi vor fi înlocuite cu un nou set de 9 cufere.

  FAQ

  Am închis pop-up-ul. Cum pot accesa bonusul zilnic?

  Acesta poate fi accesat din meniul "Profil". De asemenea, pop-up-ul va apărea zilnic atâta timp cât ai cufere ce nu au fost deschise.

  Ce se întâmplă dacă ratez o zi?
  Dacă ratezi una sau mai multe zile, bonusul zilnic nu se reseteaza însă nu vei mai putea obţine toate recompensele gratis. La următorul login vei primi mereu următorul obiect din set şi nu cel din ziua curentă. Ca atare, dacă te loghezi în ziua 1 şi ziua 4 vei putea accesa cuferele din 1 şi 2 (nu cufărul 4).

  Poate sitterul să colecteze bonusul zilnic?
  Nu. Doar loginurile făcute de proprietarul contului sunt luate în considerare. Sitterii nu pot colecta recompensele nici dacă proprietarii se loghează în ziua respectivă.

  Trebuie să deschid cuferele în fiecare zi?
  Nu este obligatoriu. Până în ziua a 9-a poţi deschide toate cuferele ce le-ai deblocat. Fiţi doar atenţi că după cea de-a 9-a zi, cuferele se vor reseta şi nu le vei mai putea accesa pe cele din setul anterior. Drept urmare, vă recomandăm să nu aşteptaţi până în ultima zi.

  Această facilitate este disponibilă şi pe mobil?
  Momentan această facilitate este disponibilă doar pe versiunea browser.
   
  Ultima editare: 28. Oct 2016
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.