DeletedUser
vad k dupa replica lu sefu nu mai are nimeni ce comenta....
ia mai bagati cateva statistici....
ia mai bagati cateva statistici....
no problem a spus:London22 în data de 19.09. la ora 18:31
(...)sunteti jucatori f buni , in BURN nu prea sunt multi (...)
te lauzi aiurea..e granita unui trib cu 40 de jucatori..jucatori care in repetate randuri au spart usor granita tribului rang 2 pe lume..nu ti se pare ca te lauzi cu nimic?)..nu intelegeti, vad..K1, un tribulet, va tine in sah de cat timp?..si de cate ori sa vi se repete ca sa intelegeti?..nu intereseaza pe nimeni razboaiele voastre..o ziceti de parca noi v-am declarat razboi, dupa ce erati arhi-ocupati..voi at inceput razboiul cu noi, inainte de a avea razboi cu oricine altcineva..nu va mai plangeti, si nici nu va mai laudati cu nimicuri, ca va faceti de ras in fata tuturor
cat despre K1 prieteni cu toata harta, iar vorbesti in necunostinta de cauza..nu face afirmatii cand esti dezinformat.....desi, da, ne gandeam sa facem familie cu toate triburile pana la rang 150)
daca are rabdare cineva sa citeasca si rapoartele de mai sus..2 din cele 6 atacuri nu au facut nimic..sunteti numai de 2 ori mai mari ca trib sa faceti doar atata paguba?
Am o intrebare claudiu.
Cum este BURN tinut in sah daca ei se mentin pe rang 2 iar voi sunteti in continua cadere?
BURN este "tinut" in sah prin fuga celor din K1 in alte triburi...Lol... Dar sant sigur ca Prophettul are ac de cojocul lor!
e suficient sa vezi data la care s-a declarat razboiul si satele cucerite de la un trib la altul, plus o harta despre cum arata K1 in mijlocul BURN pe timpul razboiului..era o pata mica in mijlocul lor, pe care nu au putut-o elimina...ultima zvacnire a lor a fost cand au "asediat" K1 cu 6 atacuri, din care 2 nu au supravietuit...a noastra fusese cu 2 zile inainte, cand le-am luat 4 sate, din care doar eu 3...cei ce au luat parte la razboi stiu de ce consider BURN un trib slab..la urma urmei, si jucatorii lor recunosc ca-s un trib slab..a se vedea citatele postate mai sus..iar cand ai postat tu aceasta intrebare tribul K1 nu mai exista de 2 zile)..asa ca deschideti ochii si priviti imaginea de ansamblu
cand o sa ai propria personalitate si o sa poti face si tu ceva, ar trebui sa intri intr-o discutie...cat timp vorbesti in numele altuia, si zici ca altul poate sa faca, esti cam degeaba..scz de offtopic