C.D.R vs -ML-

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Rang: 3646.
Nume: Best666
Trib: C.D.R
Puncte: 144,554
Sate: 17
Număr mediu de puncte pe sat: 8,503
Schimbări de trib: 10
Cuceriri: 41 (+34-7)
Data înscrierii.: 30th January 2009
Deci la 1 luna si ceva de la inceputul lumii. Insa oricum, te-ai miscat cu viteza a 2-a. Sunt unii cu TNT. :D

am fost foarte activ la inceput si am recuperat.:D

DeletedUser

Pfuiiii, suna a telenovela. Sincer imi pare rau pentru tine. Dar noah, pestele mare il inghite pe cel mic. ;)
Acum sincer, tu mai vrei sa joci? Daca da, pot aranja sa primesti 30.000 lanci/spade si arcasi pe fiecare sat cu o conditie. Tot ce iese din satele tale e doar atac si sa fii exagerat de activ. :D
Le-o facem, da sau ba?

DeletedUser

vei vedea ce se va intampla cu mine dar....nu pot accepta propunerea ta as putea indeplini toate conditiile dar mi-am facut prieteni pe aici...si nu sunt gen tradator sau care se adapteaza si paraseste tribul tocmai sa supravietuiasca as ramane fara caracterul pe care l-am format
mersi pentru bunavointa ta:D

da,chiar e telenovela si s-au inventat acuma "webnovelele"

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Atunci noah, ce pot sa spun... eu in locul tau le-as fura toate satele :D
Glumesc evident, mai bine fii atent. Stai pe langa mine sa nu te-ncinga vreun dement. :D
---
Fii antena acilea... iti place jocul? Daca da, de ce sa lasi pe cineva sa te priveze de aceasta placere? Da-le domnule vin sa bea si sa te lase in pace odata. Doar nu le-ai furat caii de la bicicleta. :D

DeletedUser

am avut faima mea intr-o perioada:)) eu eram deja dezvoltat si vecinii mei aveau jumatate sau un sfert din punctele mele si imi cereau prietenia dar am fost tradat imediat dupa ce am fost concediat pe baza inactivitatii(mi s-a ars microprocesorul si am lasat sitter la conducerea MK dupa o zi am fost inchis de admini:() ce pot sa spun...cand esti intr-un moment mai prost atunci esti tradat!

am vazut ca este adevarata zicala "Ce face omul face si maimutza" cand eu am plecat in MK toti vecinii mei m-au urmat de frica mea!

DeletedUser

Calculeaza radical din alfa, la patrat pe 3,14 inmultit cu sinus de 90 grade... ai sa observi poate intr-un final ca maretul C.D.R. sau cum ii spune e tot in zona M~K. Alte explicatii te vor depasi. Oricum... IMMO nu mai e, te-agati ca scaiul pe unde apuci. Frumos...:)
---
Succes, e un joc in care totul pare mare, atunci cand esti mic.

Hmm IMMO a cazut din alte motive nu datorita tie,nu ma sint dator sa iti dau explicati deoarece am facuto odata intregi lumii.

hai mah sa fimi serios ML pierde peste tot in niciogranita nu ea sate la Mk scuza e coltul inactiv,la C.D.R. ca nu sunteti multi pe k48,deci hai sa o luam mai moale si sa acceptati crudul adevar.

IMi pare rau nu dau autografe,dar te pot invata de jocul asta cata ceva ca dupa felul cum te exprimi esti un n00b pt detali de cursuri pe privat,sau dute langa b3st cum promisei si te invata el triburile mai bine ca mine:)

PS.Ms ammon-ra pt sfat ma afc comentator de fotbal:))

DeletedUser

aaa

vei vedea ce se va intampla cu mine dar....nu pot accepta propunerea ta as putea indeplini toate conditiile dar mi-am facut prieteni pe aici...si nu sunt gen tradator sau care se adapteaza si paraseste tribul tocmai sa supravietuiasca as ramane fara caracterul pe care l-am format
mersi pentru bunavointa ta:D

da,chiar e telenovela si s-au inventat acuma "webnovelele"
Pai sigur ca stiu de pe acum, vei fi nobilat. :)
Ai spus tu mai devreme. :D
---
Auzi un bazait cumva? Le dam un flit la gazele astea mici? (lordul fugii, in granita cu RdT tu nu ii atacai =)) de teama ca vei fi sters si imi spui mie despre joc?) Fugi la o plimbare pe geamul ferestrei daca nu vrei un FLIT. :D

DeletedUser8140

Hmm IMMO a cazut din alte motive nu datorita tie,nu ma sint dator sa iti dau explicati deoarece am facuto odata intregi lumii.

IMMO a cazut ca erau slabi! Un trib nu sta in 2-3 playeri, daca aia se lasa pica tribul! Si ce a ajuns acum? bataia de joc a spam si academia a ajuns academia KN :)) Au impartit "familia IMMO" pe toate partile :)) asta e

DeletedUser

salutam colegii din ambele triburi ma bucur sa-i gasesc si aici
o intrebare pentru nervozila:ce se intampla cand un taur este atacat de un roi de viespii?

DeletedUser27133

Helău!

Ma nervozila...ai dreptate...noi am inceput mai tarziu...dar nu uita ca suntem mai tineri pe joc deci mai in putere:D...si vezi ca de obicei cei ca tine cad cel mai urat...multi viteji ca tine am cunoscut si acum multi nu mai sunt:D...deci nu te mai umfla atat in pene!
Si apropo de vorba lui florin...nu uita...in america de nord bivolii mor intr-o zi de la piscaturile tantarilor;)

DeletedUser

În cazul de faţă:

Oamenii PROŞTI atacă jucătorii în parte, cei deştepţi atacă TRIBUL.

Marea voastră majoritate, prin atacurile la persoana lui nervo, demonstraţi doar faptul că Dumnezeu a fost foarte darnic cu voi când a împărţit prostia prin lume.

Nu judeca o persoană după întreg tribul.

DeletedUser

ai dreptate dar pacat ca marea majoritate joaca in -ML- si mai si semnalizeaza

DeletedUser

=)) alta perla....nervozila e la distanta mare de CDR:)) lol

DeletedUser27133

Nu judeca o persoană după întreg tribul.

Aha...deci recunosti ca doar nervozila joaca in ML...stii ce?...nu ma ofensez pentru lucrurile spuse ma sus...nu merita...voi cautati doar motive...ba ca la MK e coltul inactiv...ba ca pe K48 sunteti putini...dar haideti ma curajosilor...voi coltul activ si ala unde sunteti multi...de ce nu atacati?...Nu va tine?...haideti ca voi va laudati ca sunteti mari si tari..de aia pierdeti teren vazand cu ochii?..ati mai facut pana acum o analiza a hartii sa vedeti cat teren ati pierdut?...poate nu va dati seama...dar ML e doar un mamut batran...va laudati ca voi ati inceput mai devreme si de aia sunteti mai tari...dar se pare ca de cand joaca,jucatorii aia ai vostri s-au plictisit saracii...de aia cred ca se lasa atatia si de aia aveti voi motiv sa spuneti sa dam doar de colturi inactive

DeletedUser9858

dragule incepi discursul celor 300 de la termopile:Dvom face vom drege va asteptam etc si mor eroic, dar tot mor

si pentru inca cineva de aici care nu se prinde ca fac misto;) tocmai de aia am zis doar de nervozila ca unu singur din ML e cat juma de trib:D daca , chiar iar baga in seama cu adevarat ar concurs de tras la tinta:D

e ca si cum un jucator de 126 de puncte zice ca il inobileaza pe cel mai bun jucator de 1 milion si ceva

subliniez dinou ca sa se prinda un anume domn de perlel mele

faceam misto de ei prinde-te si tu data viitoare si nu-mi mai strica gluma

DeletedUser27133

Ma subestimezi...nu uita..."Buturuga mica rastoarna carul mare":D...Cat despre faptul ca ai glumit...nu imi pasa...dar sa stii ca noi discutam foarte serios aici:D...m-am uitat putin si pe forumul ML vs MK...acolo nervozila spune ca el se indreapta in intampinarea dusmanului...daca e asa care sunt dusmanii ma nervozila?...morile de vant?:)...si inca ceva...stiu ca atunci cand eram in ML-A...fosta voastra academie(care era doar o tampenie de trib in care cica se facea treaba) stiu ca voi cautati o alinta cu Wwizz...nu stiu daca ati obtinut-o sau deja o aveati dar chestia e ca voi va temeti de MK...dupa cate vad ML vrea sa ajunga pe L8 de tot se duce spre N-V:D...curaj ce aveti voi...nu mai zic ca nu are rost...mai vorbim

DeletedUser

re

Daca suntem asa de slabi , de ce va laudati atata ? :rolleyes:
Macar de ar vorbi unul dintre voi care are cu ce sa se laude , da veniti voi care ati luat si voi 1-2 sate de la noi.

Poate daca nu va bagati in seama nici nu va observam pe harta chiar daca sunteti marcati cu rosu , dar mi-ati atras atentia , numai bine acuma stiu si eu incotro sa ma indrept.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus