DeletedUser8140
mama ce razboi incins se pare ca e
) cine se indreapta spre NV? adica moarte?
)
subliniez dinou ca sa se prinda un anume domn de perlel mele
faceam misto de ei prinde-te si tu data viitoare si nu-mi mai strica gluma
Daca suntem asa de slabi , de ce va laudati atata ?
Macar de ar vorbi unul dintre voi care are cu ce sa se laude , da veniti voi care ati luat si voi 1-2 sate de la noi.
Poate daca nu va bagati in seama nici nu va observam pe harta chiar daca sunteti marcati cu rosu pe harta , dar mi-ati atras atentia , numai bine acuma stiu si eu incotro sa ma indrept.
Ma nervozila...ai dreptate...noi am inceput mai tarziu...dar nu uita ca suntem mai tineri pe joc deci mai in putere...si vezi ca de obicei cei ca tine cad cel mai urat...multi viteji ca tine am cunoscut si acum multi nu mai sunt
...deci nu te mai umfla atat in pene!
Si apropo de vorba lui florin...nu uita...in america de nord bivolii mor intr-o zi de la piscaturile tantarilor![]()
Poate de-asta sunteti asa plini de voi.=)) alta perla....nervozila e la distanta mare de CDR) lol
auzi nervozila, nu ai aparut cumva la radio? am gasit pe net o chestie misto si baietii spuneau ca esti tu )
gasesti aici
http://www.trilulilu.ro/leomiro/b51130dab8d270
si tu red eye nu mai comenta acolo k in 2 sapt sunt pe tine![]()
Ma subestimezi...nu uita..."Buturuga mica rastoarna carul mare"...Cat despre faptul ca ai glumit...nu imi pasa...dar sa stii ca noi discutam foarte serios aici
...m-am uitat putin si pe forumul ML vs MK...acolo nervozila spune ca el se indreapta in intampinarea dusmanului...daca e asa care sunt dusmanii ma nervozila?...morile de vant?
...si inca ceva...stiu ca atunci cand eram in ML-A...fosta voastra academie(care era doar o tampenie de trib in care cica se facea treaba) stiu ca voi cautati o alinta cu Wwizz...nu stiu daca ati obtinut-o sau deja o aveati dar chestia e ca voi va temeti de MK...dupa cate vad ML vrea sa ajunga pe L8 de tot se duce spre N-V
...curaj ce aveti voi...nu mai zic ca nu are rost...mai vorbim
si sa revin ... tot nu mi'ai raspuns la intrebare!
Pai sigur ca stiu de pe acum, vei fi nobilat.vei vedea ce se va intampla cu mine dar....nu pot accepta propunerea ta as putea indeplini toate conditiile dar mi-am facut prieteni pe aici...si nu sunt gen tradator sau care se adapteaza si paraseste tribul tocmai sa supravietuiasca as ramane fara caracterul pe care l-am format
mersi pentru bunavointa ta
da,chiar e telenovela si s-au inventat acuma "webnovelele"
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".