C.D.R vs -ML-

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser8140

mama ce razboi incins se pare ca e :)) cine se indreapta spre NV? adica moarte? :))

DeletedUser

smileyx tu NU ai fost facut sa razi de altii,tu ai fost facut sa rada altii de tine=))

subliniez dinou ca sa se prinda un anume domn de perlel mele

faceam misto de ei prinde-te si tu data viitoare si nu-mi mai strica gluma

daca aia e gluma eu dau stergere cont.

Daca suntem asa de slabi , de ce va laudati atata ? :rolleyes:
Macar de ar vorbi unul dintre voi care are cu ce sa se laude , da veniti voi care ati luat si voi 1-2 sate de la noi.

Poate daca nu va bagati in seama nici nu va observam pe harta chiar daca sunteti marcati cu rosu pe harta , dar mi-ati atras atentia , numai bine acuma stiu si eu incotro sa ma indrept.

tu esti la o aruncatura de bat de CDR pe k48 si vi sa spui ca nici nu i-ai observat:)).

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser27133

voi stiti sa va laudati doar cu punctajul...ca vai "ca macar de vorbeau aia care nu stiu ce"...ma...nu uita...ma vezi mic...dar nu stii nimic despre mine...crezi ca daca ai punctajul de 10 ori sau nu stiu cat mai mare decat al meu esti mai smecher sau mai puternic...sa iti zic eu ceva...esti doar un copilas[nu ma refer neaparat la varsta] care se ascunde in spatele unui punctaj cara i se pare cat de cat mare...ce vrei sa iti fac?...bravo tie...cum a spus si nervozila...noi suntem mai la margine pentru ca am inceput sa jucam mai tarziu...ai rabdare...pana ce ajungeti voi la noi[daca nu ajungem noi la voi:D] am timp sa cresc...stiti doar sa va dati mari...priviti si voi!...ML este in cadere libera.
Si apropo N-V=Nord-Vest...in caz de nu ai invatat punctele cardinale chem eu un copil de a 4-asa te invete!
Deci nu va mai dati atata mari...din 200 de jucatori cat sunteti nu stiu daca joaca serios macar 50...asa ca ciocul mic!...Mai vorbim despre situatia triburilor noastre peste 2 luni;)

DeletedUser

Ma nervozila...ai dreptate...noi am inceput mai tarziu...dar nu uita ca suntem mai tineri pe joc deci mai in putere:D...si vezi ca de obicei cei ca tine cad cel mai urat...multi viteji ca tine am cunoscut si acum multi nu mai sunt:D...deci nu te mai umfla atat in pene!
Si apropo de vorba lui florin...nu uita...in america de nord bivolii mor intr-o zi de la piscaturile tantarilor;)

Imi vine sa trimit toate satele de atac pe cate 1 sat al tau din doua in doua saptamani "papagalule" ca sa nu mai ai ce sa trancanesti in vant. Tu esti jucator? =))
MARSH!
---
Au mai fost 2 jucatori care au vorbit asa si unul dintre ei dupa 2 saptamani cand a vazut iar 60 atacuri REALE ca vin spre el, a dat stergere cont. Al doilea dupa primul val a vrut la randu-i sa renunte dar nu l-am mai atacat a doua oara din mila.
Tu ma faci sa te vanez pe toata lumea 9 baiete sa-ti arat ce fel joc eu. Caci vad ca urli la luna acolo stingher. Nobileaza baiete din -ML-, care e problema, dar arata-mi daca ti-a fentat cineva in atacurile pretioase trupele inainte de spargere si ti-a omorit nobilii?
Daca nu, atunci pustiulica, inseamna ca e inactiv. Un jucator activ ti-ar fi ferit trupele si le-ar fi retras inaintea nobililor. Acum canta... caci tu dupa cum vorbesti esti praf. Spui numai aberatii. Auzi la el "buturuga mica, rastoarna carul mare" =))) Nu mai poooooooooottttttttttt =)))
Oameni buni, la modul cel mai serios vorbesc, daca as fi fost pe langa voi nu ati mai fi vorbit asa :D ati fi fost mielusei :D serios. Dar noah, spuneti-va pasul. ;)

DeletedUser

Sidex, iti spun pe bune: roaga-te sa nu prind un sitter cu Cont premium pe langa tine, ca iti fac jocul un calvar. Te voi face sa te simti defect, asculta-ma bine. :)
Deja incep sa caut, nu conteaza tribul voi aranja sa obtin. Am sa te scot de acolo promit.(si cine ma cunoaste stie ca am obiceiul sa fac exact ce spun):)

DeletedUser

sa revenim la subiect, in zona CDR-ului sunt jucatori cu punctaj mare adica cu mult teritoriu. sa spunem ca toti ar face cat tine. de ce CDR nu este exterminat?

(pintilosul ion,yholly,tecunson etc)

DeletedUser20056

=))))

mah nervozila ai dreptate! cam toti jucatorii din ML au facut asta cand ne'am indreptat spre ei : "jucator activ ti-ar fi ferit trupele si le-ar fi retras inaintea nobililor." nu stiam de ce la spionaje aveau satele blindate si cand am trimis nobilii erau goale! asta e! si au retras trupele in fata nobililor mey:))) si tu red eye nu mai comenta acolo k in 2 sapt sunt pe tine ;)

DeletedUser

faptele o sa dovedeasca pe parcurs cine vorebeste serios si corect pentru viitor si cine nu si ca sa parafrazez colegul meu facem niste statistici peste 2 luni sa vedem cum stam si atunci asa cum cred unii dintre voi ca suntem intarziati si incepatori,aici este vorba de cu totul alceva pe care unii nu stiu sau se fac ca nu stiu ce inseamna acest lucru:coeziuea si reactia jucattorilor la anumite decizii ale unor coordonatori,spiritul de echipa,si viziunea pe plan mediu si lung ,ceea ce se cheama strategie poate la unii nu exista acest cuvant in neuronasi lui,dar il poate gasii in DEX.
Unirea face puterea

DeletedUser8140

de obicei playerii aia mici fac tam-tam peste tot ca n-au ce face :)), mai ales se vehiculeaza ideea ca daca ai puncte putine si esti micut esti "sfant"!

DeletedUser

Sidex, hai ca am vazut abia acum cine esti :D
Las-o balta... canta serenade cat vrei, tu esti cel mai bun din piata cu pasari, tu si papagalii. :D

DeletedUser12768

Ma subestimezi...nu uita..."Buturuga mica rastoarna carul mare":D...Cat despre faptul ca ai glumit...nu imi pasa...dar sa stii ca noi discutam foarte serios aici:D...m-am uitat putin si pe forumul ML vs MK...acolo nervozila spune ca el se indreapta in intampinarea dusmanului...daca e asa care sunt dusmanii ma nervozila?...morile de vant?:)...si inca ceva...stiu ca atunci cand eram in ML-A...fosta voastra academie(care era doar o tampenie de trib in care cica se facea treaba) stiu ca voi cautati o alinta cu Wwizz...nu stiu daca ati obtinut-o sau deja o aveati dar chestia e ca voi va temeti de MK...dupa cate vad ML vrea sa ajunga pe L8 de tot se duce spre N-V:D...curaj ce aveti voi...nu mai zic ca nu are rost...mai vorbim

1. Nu stiu cine esti nu te-am vazut in viata mea...esti un anonim care se baga in seama aiurea pe extern. :confused:
2. Daca ne temeam de [M~K] nu rupeam alianta mai bagator de seama ce esti. ;)
3. Sa va fac o lista cu cati oameni ati recrutat de la noi dand atacuri pe ei apoi invitatii?
4. Vroiam sa ma las de joc dar voi puricilor m-ati facut sa mai aman putin aceasta iesire din joc :rolleyes:

DeletedUser9858

:D:D:D:Dcinte crede ca te lasi catalin
nai ajuns cu ML pe locu 1
numa dati cu spray de purici ca te napadeste CDR ul :D

DeletedUser8140

ma smiley nu te mai baga in seama aici, lasa-i sa discute ei ca vreau sa vad care e mersul lucrurilor nu sa te bagi u in seama sa discute despre tine cat de penal esti...

DeletedUser

Comentatorii de frecventa radio(cei carora va spuneam ca sunt multi inactivi) si asta e motivul nobilarilor voastre trageti cu ochiul la rubrica SPAM! vs. Dusmanii... si apoi mai maraiti.

DeletedUser

mah baieti, mergeti mah si faceti un copil mai bine! sau dati-i drumu la munca si tipati la un coleg decat sa va faceti sange negru pentru un joc! ntz ntz ntz ....

inca nu ati inteles ca NIMENI NU CASTIGA NIMIC? te avanseaza la servici in funtie si iti dau mai multi bani ca ai aici 1 mil de puncte?? NU...

sar femeile pe strada pe tine ca i-ai luat un sat **** cui? NU ..

aveti grija ca va pierdeti capu si va consumati nervii, singurii care castiga is baietii destepti de la innogames, ca ne facem noi conturi premium.... lol

DeletedUser

Ti se pare ca stateam incruntati? :D
Jocul e un mod de a ne destinde... apropos.

DeletedUser

111

si sa revin ... tot nu mi'ai raspuns la intrebare!
vei vedea ce se va intampla cu mine dar....nu pot accepta propunerea ta as putea indeplini toate conditiile dar mi-am facut prieteni pe aici...si nu sunt gen tradator sau care se adapteaza si paraseste tribul tocmai sa supravietuiasca as ramane fara caracterul pe care l-am format
mersi pentru bunavointa ta:D

da,chiar e telenovela si s-au inventat acuma "webnovelele"
Pai sigur ca stiu de pe acum, vei fi nobilat. :)
Ai spus tu mai devreme. :D
---

Auzi un bazait cumva? Le dam un flit la gazele astea mici?

N-ai prins tu frecventa... caci eu iti raspunsesem, ce-i drept mai subtil decat te-ar duce mintea. :D
Pi eS: Am uitat sa precizez. Daca esti cioban, prost, idiot, incult, badaran... etc., sa stii ca eu nu sunt unul care gandeste: "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!"
Nu, nu, nu... sunt cel care-ti impinge scara, vocea care-ti strica seara! ;)
Asa ca, la cat de nesimtit sunt, mi se falfaie cand va iau in "barca".
:D
---
La o verificare mai amanuntita jucatorul Snock1... mdah, alt ravasit in cautare de a se afirma. Brrrr. Mi-e sila de specimene din acestea. :(
Si-acuma canta...
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus