DeletedUser32121
ce ma bucur cand ai vad ca se zbat precum peste ala pe uscat ...
nu te supara copile.asta inseamna ca i-am dat o lectie sanatoasa , degeaba era pe locu de top si eu pe 5000, pana sa dea de mine nu cunoscuse gustul infrangerii, cum a inceput sas piarda sate din pricina mea a inceput sa intre in panica , am simtit asta la el si nu a mai avut incotro, se credea bun, ataca, ataca si iar ataca, nimeni nu avea curajul sa atace vazandu-l cu multe sate, uite ca nu i-a mers, si so dussss....yapp , ai fermuoar ...???? trage-l ! shht
app!
sti cum este proverbul acela.. buturuga mica rastoarna carul mare, a sa si cu el , va urma si tribul la fel ,deja ne simt rasuflare in spate , venim calare spre directia CK
muahahaha scuze dar nu pot sa ma abtin nea pruna galbena ... bre pai CK asa face mai peste tot recrutari sa ajunga in fata si apoi franaaaa ... crescand sate gri ? pai de ce bre ati avut voi statistici ceva contra paaa sau magic in care faceati legea ?da stiu din gura toti suntem niste mici zei ... pai ma las de joc si apoi incep sa arunc vorbe ca vai domne ne-am lasat ca eram best of the best .... sau stai ca se iau alte conturi si se demonstreaza .... ce tati ??? incepi pe un cont joci cat vrei si cat poti .... intradevar daca mai ramanea cavaleria CK si acum era alaturi de SPOR poate harta era mai dificila POATE ....dar nu cred ca a fugit PAAA-ul dupa harta ci CK-ul
..iar la ODA nu se mai pune problema ..acolo am fost primii mereu dupa ridicarea protectiei
dar sigur au fost mai mult de 3 zile de rang 1 ..
singurul jucator care chiar stia juca era ingus de la voi
Nici nu stiu de ce mai exista lumea 17 daca ati stat mai mult de 3 zile rang 1
. nu sunt membru CK pur sange, pot sa joc in orice trib, cu orice reguli si tot pot da clasa unora gen cco.
Bai fratilor, acuma serios......
Eu am jucat si cu C.K., cand eram si eu la inceput, pe L5, nu prea stiam eu, pot sa zic ca, atunci, va consideram jucatori buni, dar, dupa ce, vam revazut pe alte doua lumi, si pe asta, voi nu rezistati mai mult de 4-5 luni(
Nu stiu de ce va mai tineti asa de tari in gura, si deschideti astfel de teme pe forumul principal, parca voi sunteti zei.....
Voua va mers bine, doar unde ati jucat cu buti....
Vati facut si voi renume, dar acest renume il cunoaste toata lumea.....
Sunteti trecatori, zeilor, si oriunde ati juca, cineva va da pina la urma peste nas......
Pacat ca aici vam luat noi, un trib micut fata de voi, si vam calcat in picioare, de la bun inceput, desi, recunosc, ca, intr-un moment dat mergeam de la egal la egal.....
Ami pare rau, de anumiti oameni, cu care, desi nu ma mai tin minte poate, cum ar fi princex, karma905, pe care il salut cu respect, si multi alti, cu care am jucat timp de 3-4-5 luni pe L5, impotriva DHBM si +SAS+, si vreau sa il salut si pe Printul din Est, care atunci mia luat satele, eu neavand experienta, jucator bun, pacat ca nu sia aratat valoarea si aici......
Vreau doar sa spun, ca, C.K., oriunde ar fi, nu mai este un trib, care, sa lupte pina la capat, ai poate dobora oricine vrea sa joace pina la sfarsit.......
Sunt buni, dar sunt trecatori.......
Numai bine.....