C.K. vs n00bia

• Autor subiect DeletedUser16836
  • Data de început

DeletedUser

nu pot sa ma pronunt in legatura cu Ingus , nu m-am intersectat cu el pana acum , dar pot sa-ti spun despre cei pe care am avut "placerea sa ii cunosc" : d00m vad ca stie cu ce se mananca triburile , sta foarte bine pe faza de atac , princex era varza , la fel mine si syncRo care are noroc cu pozitionarea pe harta si cu ajutorul colegilor , altfel era de mult ferma mea

Stimabile n00b, cu regret tin sa te informez cum ca acele "verze" te-au facut ferma, cu tot cu "ajutorul colegilor" tai. In momentul in care o sa ai cu ce sa argumentezi "varza", atunci esti invitatul meu la o discutie sau o disputa pe harta. Faci doar 7 ore pana la mine, asa ca nu ar fi greu sa imi demonstrezi cat de bun esti (repet, pe harta). Scoate nobil si atunci vorbim... pana atunci, pentru mine nu esti decat inca unul din cei ce se lauda cu ce-au facut pe alte lumi, subiect care sincer nu ma intereseaza. Jucam pe lumea 17 din cate imi amintesc, asa ca ai grija cum faci sa te menti in top la aparatori, ca altceva nu o sa vezi pana la aparitia busolei pe ecran.

DeletedUser

Voi vedeti unde postati? :eek::confused:
Ce legatura au L15 si L17 ? Sunt doua lumi diferite care in afara ca sunt gazduite de site-ul www.triburile.ro nu au nimic in comun.
Daca doriti sa povestiti despre ce a fost sau ce n-a fost pe L15 de ce nu va mutati in sectiunea corespunzatoare a forumului?
C.K. L15 nu e tot una cu C.K. L17 chiar daca joaca/au jucat si aceeasi jucatori in cele doua triburi cu acelasi nume de pe cele doua lumi.

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
Stimabile n00b, cu regret tin sa te informez cum ca acele "verze" te-au facut ferma, cu tot cu "ajutorul colegilor" tai. In momentul in care o sa ai cu ce sa argumentezi "varza", atunci esti invitatul meu la o discutie sau o disputa pe harta. Faci doar 7 ore pana la mine, asa ca nu ar fi greu sa imi demonstrezi cat de bun esti (repet, pe harta). Scoate nobil si atunci vorbim... pana atunci, pentru mine nu esti decat inca unul din cei ce se lauda cu ce-au facut pe alte lumi, subiect care sincer nu ma intereseaza. Jucam pe lumea 17 din cate imi amintesc, asa ca ai grija cum faci sa te menti in top la aparatori, ca altceva nu o sa vezi pana la aparitia busolei pe ecran.

1. cati ati fost banati pana acum ???
va spun eu 4 numai din ce stiu eu , asa stiti voi sa jucati :

1.
Vaişhamar în data de 16.10. la ora 14:41
contact me on skype!
Vaişhamar în data de 16.10. la ora 14:41
akm da!
SyncRO în data de 16.10. la ora 10:21
esti?
2.
Vaişhamar în data de 23.10. la ora 18:05
:))

Mesajele acestea au fost trimise de către Vaişhamar mai departe.
Vaişhamar în data de 15.10. la ora 16:51
sunt l0stsoul bastardule:))!dai tu mai bine!
SyncRO în data de 15.10. la ora 15:51
Tin sa te anunt ca sunt un obsedat de jok ce nu doarme noaptea , farmeaza non stop. Nu ai cum sa cresti pe langa mine... Cel mai bine pentru aman2 e sa dai inceput nou. de nu cand vei fi farmat peste 5 zile o sa fie mai rau pentru tine.
3.

BOOGHY1973 în data de 15.10. la ora 18:31
inseamna ca e baiat destept daca se grabeste asa tare sa-mi urmeze sfatul
SyncRO în data de 15.10. la ora 18:29
raspunde imediat ce revine proprietarul...sunt clona lui
BOOGHY1973 în data de 15.10. la ora 18:24
am inteles ca esti prieten foarte bun cu manuela ;)
BOOGHY1973 în data de 15.10. la ora 18:23
dar mai bine pentru tine ar fi sa-ti iei niste casete cu filme pentru adulti si sa-ti faci de lucru , stii tu de care :))
BOOGHY1973 în data de 15.10. la ora 18:15
bine ca mi-ai spus sa nu pierd timpul aiurea , acum dau , multumesc de informatie , bafta
SyncRO în data de 15.10. la ora 15:50
Tin sa te anunt ca sunt un obsedat de jok ce nu doarme noaptea , farmeaza non stop. Nu ai cum sa cresti pe langa mine... Cel mai bine pentru aman2 e sa dai inceput nou. de nu cand vei fi farmat peste 5 zile o sa fie mai rau pentru tine.

astia sunteti , aveti noroc ca sunt si jucatori mai slabi de ingeri care se sperie si au dat inceput nou , in loc sa va umflati atat in pene pe forum si sa folositi tot felul magarii , incalcand regulamentele , mai bine ati juca corect , sa va vad atunci cat sunteti de buni , si apropos de ferma , in afara de cateva nivele la ferma si fierarie daramate ce ati rezolvat , 5 contra 1 ??

uite-l pe syncRO , marele razboinic :

SyncRO în data de 28.10. la ora 14:03
si eu si mai carpaci ca tine ca am vrut sa dau cu aceleasi trupe.
SyncRO în data de 28.10. la ora 14:03
oricum pana s-a refreshuit pagina...
oricum ai dat ca un carpaci :D
BOOGHY1973 în data de 28.10. la ora 13:09
era o secunda daca mergea netul mai bine :))
SyncRO în data de 28.10. la ora 13:08
vroiam sa dau dodge
dar 3 sec e prea putin
BOOGHY1973 în data de 28.10. la ora 13:06
nu mai zici nimic , te-ai suparat pe mine ???
BOOGHY1973 în data de 28.10. la ora 12:29
deocamdata am sate de barbari de golit
BOOGHY1973 în data de 28.10. la ora 12:27
asta e , ma plimb si eu putin la spionat
SyncRO în data de 28.10. la ora 12:26
vi degeaba
BOOGHY1973 în data de 28.10. la ora 12:22
Poruncă Sat natal Sosire
Atac asupra 01.WildSnake (575|575) K55 modificarea numelui BOOGHY 001 (577|573) K55 astăzi la ora 13:07:12 0 0 431 0 44

DeletedUser12737

booghy da tu in afara de aia 170 de axemeni ce ai reusit sa imi faci? Nu te mai lauda atata ca fara trib esti doar o varza bazata pe atac.
Explica-mi cum vine aia 5v1 da ala unu are trupe de la 20 coechipieri dovada cei peste 10 paladini in sat? wow ce miracole ai facut playere.. (Te-a injurat bine tribu cand a vazut cate trupe le-ai omorat?)
Ai noroc ca nu am considerat necesar sa salvez rapoartele sa vada lumea cum faci dodge la 80 axemeni si 5 berbeci.. da tu le ti minte oricum.

Pune si atacurile ce ti le-am dat eu .. sau alea nu e voie... ca se vede ce valoare esti :)

Ultima editare de un moderator:

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
si tu de la cati ai sprijin ?
pe tine cati te-au atacat ?
oricum cat timp a fost 1/1 ai pierdut de 2 ori
daca esti asa bazat iti propun un razboi 1/1 fara sprijin sau atacuri de la alti jucatori , dar banuiesc ca nu te tine razboinicule :)

Ultima editare:

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
am zis fara nici un fel de suport , trimitem amandoi sprijinul inapoi si luptam fiecare numai cu ce avem , asta daca nu cumva ti-e frica

DeletedUser2821

Deci 1vs1 cand va aud sunteti penibili ambii .
Insa syncro la acest capitol se distanteaza mult de booghy la fza cu " 3 secunde e prea putin " =)) .
Domane fereste , mare player , 3 secunde sunt putine :O ?
Asa ca abtine-te ca tocmai te-ai facut TARE de ras.

Boohy - Frumos , bravo tine-o tot asa.

DeletedUser27408

am zis fara nici un fel de suport , trimitem amandoi sprijinul inapoi si luptam fiecare numai cu ce avem , asta daca nu cumva ti-e frica

Asta da provocare cavalereasca. Eu zic sa va dezbracati si in chiloti sa nu aveti arme ascunse. Acu sa te vad syncro ... cum raspunzi la manusa aruncata ... peste restul hainelor. ;)

DeletedUser2821

Aia era armata marelui syncro =)) ??? :O
Wow si cu asta zici tu ca esti un jucator bun , nu ? :)

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
Poruncă Ţel(direcţie) Origine Sosire Sosire în:
Ram (555|584) karma905 F24.60 11:41:06.511 06/11 modificarea numelui BOOGHY 001 (577|573) K55 karma905 astăzi la ora 23:59
asta e raspunsul tau ??
al cui e contul ?

DeletedUser16836

Poruncă Ţel(direcţie) Origine Sosire Sosire în:
Ram (555|584) karma905 F24.60 11:41:06.511 06/11 modificarea numelui BOOGHY 001 (577|573) K55 karma905 astăzi la ora 23:59
asta e raspunsul tau ??
al cui e contul ?

al unui n00b...ala nu are trupe,sunt sigur ca e fake ca sa te sperie :))

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
si marmota invelea ciocolata .......
corina2000 al cui cont de sustinere e , al lui karma905( adica al tau ) sau al lui syncRO ??:))

DeletedUser

Poti da tichet sa vezi ce zic adminii. Daca nu e al nimanui oricum nu e stres :D

DeletedUser

Poti da tichet sa vezi ce zic adminii. Daca nu e al nimanui oricum nu e stres :D

Degeaba....

junyorbayanu în data de 04.11. la ora 12:24
iar e intamplare cois... :))))))))...ai noroc ca esti la 8 ore de celalalt cont ...ca iti scoteam eu impresiile astea de mare jucator din cap...da nu te uit...stai linistit...al tau sat o sa fie prima mea cuceerire...stai linistit

Am depus ticket si nu s-a luat nici o masura

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
Nu tot ce se scrie prin mesaje e si adevarat. ;)

nu conteaza din moment ce acel jucator sustine ca mai are un cont e greseala lui , la fel cand unul care zice ca isi vinde contul este blocat asa ar trebui sa se procedeze si in acest caz , parerea mea , poate nici ala care zice ca-si vinde contul nu vorbeste serios ;)

Sus